Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vrati mi bundu [18+] (nije za osobe sa slabim stomakom)  (Pročitano 63246 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
 Ne,ne Vaterpolista-ok je to što kažeš samo klipovi se odnose na način kako ih ubijaju.Postoji za telad onaj pištolj ok?Ali tamo nema pištolja sa metalom koji se zariva u mozak i trebalo bi da ubije na licu mesta,već oni to rade brutalno-motkama i sl pa obradjuju čak i mačke na živo...Opaska je u tom smislu.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Opet treba da se ponovi da nemamo mi na forumu nista protiv kineza licno(kao ono radovanje zbog zemljotresa u Kini   Smiley 1
Naravno da mi nemamo ništa protiv njih.Samo smo protiv njihovog načina postupanja prema životinjama kao što je živo dranje životinja.Ako većina kineza zna za to i ne čini ništa protiv ovakvog mučenja životinja,krivci su isto kao i mučitelji životinja.Kolektivna krivica kineza i te kako postoji.Takav nehuman način mučenja životinja pravda se kao nužna za preživljavanje i potreba za hranom.A pošto to vezano za mentalitet ljudi zbog kojeg živo deru životinje,kako se objašanjava ubijanje nedužnih i nenaoružanih Tibetanskih hodočasnika kao zečeve.Dole je videosnimak kao dokaz,a na kraju drugog videosnimka vidimo brutalnost kineza prema običnim ljudima.Kako se to pravda? Kada oni ubijaju ljude i muče životinje,žrtve netreba da žalimo,ali kada dođe pravda pa priroda udari na njih i postanu oni žrtve, onda mi njih treba da žalimo.Pa koje tu žrtva,i ko tu zaslužuje pravdu? Nedužne životinje i nenaoružani Tibetanci,ili kinezi koji čine zlo?

« Poslednja izmena: 24. Maj 2008, 16:32:08 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35385
Zastava Tamo negde
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N95 8gb
e sad mesate babe i zabe!

Ako ubiju macku/psa pa je/ga kuvaju/peku/prze u cemu se to razlikuje kad zakoljemo prase za bozic i/ili prase/jagnje za vaskrs i okrenemo na raznju, kao i kad odemo kod Miskovica i kupimo pola kile juneceg buta bez kosti ili teleceg ribica (tele - sisance, june- starije tele, ne sisa)?

A ovde smo na pocetku govorili o dranju zivih zivotinja

ovaj klip o mackama je isto kao i kod nas u mesari ili ispred pijace kad ljudi oko bozica prodaju prasice!

Smile
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Motorola V3i
opet isto

do not mix frogs with grandmothers Smile

tibet, kosmet, sve je posebno, nama ode kosmet a vi ste sada za nezavisnost tibeta!

Svaka prica ima dve strane, svaki stap ima dva kraja...

I kakve veze ima usamljeni snajperista "vojnik"  sa dranjem zivih zivotinja?
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1
mob
Nokia Neka stara nokia
a,kako je tema uspela da skrene sa deranja zivotinja na zivo  na Tibet ja ne shvatam...
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0

I kakve veze ima usamljeni snajperista "vojnik"  sa dranjem zivih zivotinja?
Usamljeni snajperisti kojih ima na stotine,ljudi koji živog deru kožu životinjama pokazuje mentalitet ljudi tamo.I to im je zajedničko.Kako postupaju sa životinjama,isto tako postupaju i sa ljudima.Znači okrutno i nehumano.Da oni ubiju životinju pre dranja da se ne muče nebi bilo problema.Ali šta bi ovde rekli ljudi kada bi vola,svinju,tele, june,kozu živogi mu drali kožu,i sekli mu nogu.Pa svaka životinja se kod nas prvo ubije,pa tek onda se radi ostalo.Jeli se vidi razlika?

Citat
a,kako je tema uspela da skrene sa deranja zivotinja na zivo  na Tibet ja ne shvatam...
Kinezi čine i jedno i drugo zlo.Kada bi shvatili njihov mentalitet,dela i ponašanje,onda bi shvatili zašto njima dranje kože živih životinja normalno,a nama ne.
« Poslednja izmena: 24. Maj 2008, 16:43:24 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Motorola V3i
A kod nas nije bilo za vreme ratova 92-95 takvih ubijanja civila, zena i dece, naravno nenaoruzanih, takodje snajperom?

(btw ovo je retoricko pitanje sa jako poznatim odgovorom, da, bilo je)

Back on topick

svaki naredni off bice obrisan
« Poslednja izmena: 24. Maj 2008, 16:42:34 od vaterpolista »
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Meni sad uopšte nije jasno.Off topik je kada nečiji post nikakve veze nema sa temom.Moj post možda nema direktne veze,ali indirektne veze ima sa temom,pošto sam pominjao jedan slikovit istinit događaj  koji je povezan sa mentalitetom ljudi koji deru kožu živim životinjama.Kroz tu sliku sam hteo upotrebiti kao činjenicu za lakše shvatanje teme o kojem se diskutuje ovde.Nisam znao da je ovde diskusija u širem spektru i činjenicama koji imaju ako ne direktnu,indirektnu vezu sa temom off topik.Što se pominje rat kod nas kada niko to nije pominjao niti ima indirektne veze sa temom?
Mislio sam bolje da pitam vlasnika foruma za ovo pitanje,jer nevidim šta tu nevalja u ovim diskusijama.

[edit by vaterpolista]

imas pp, moj, SF ovo si takodje mogao da posaljes na pp! Dakle, samo napred, pitaj vlasnika! evo tebi za dusu ostavio sam i ovaj post Wink
« Poslednja izmena: 24. Maj 2008, 17:31:10 od vaterpolista »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Motorola V3i
rekoh, svaki off bice obrisan, za takve stvari mozete uvek otvoriti novu temu, ako ima povoda ili poslati pp Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
.
« Poslednja izmena: 25. Maj 2008, 10:43:34 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.