Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 23:46:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vračanje u Srbiji  (Pročitano 16812 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
ne,ne, pomešala si sa astronomijom koja je ozbiljna nauka, kojom mogu da se bavi samo ozbiljni ljudi, sa visokim kvalifikacijama.
dok je astrologija navlakuša za nisko inteligentne ljude, koja nije nikakva nauka. Jel ti zaista misliš da se jedno zvezdano jato kreće određenom putanjom da bi ti npr. imala tvrdu stolicu to jutro ?!

nemoj, molim te...
« Poslednja izmena: 04. Maj 2010, 21:03:03 od Дулаћ »
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
ma jok...ne mislim bre  Smile

jbm li ga poznajem razliku izmedju astronomije i astrologije...mislim da sam jednom sa tim devojkama o tome i razglabala ....devojke sa tog pod foruma su odlicne pa su mi objasnile i da se tu nesto racuna a kako i sta pojma nemam  Smile..uglavnom racuna se  Smile

ma jok... to uopste nije poenta astrologije. niko ne moze da ocita bas tako precizno. radi se o nekim velikim stvarima koje odredjena polja predstavljaju pa se to tako i ocitava ...

sturo objasnjenje ali ja drugacije ne znam jer sam laik  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
aaaaa, znači ima "polje stolice" ?!

e, to je onda već ozbiljno...
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
aaaaa, znači ima "polje stolice" ?!

e, to je onda već ozbiljno...

da... ide toliko precizno da mogu da odrede koja mekoca stolice je u pitanju .
evo za tebe mi javise- retka , vrlo retka i u velikim kolicinama  Smile

ja te krstim a ti prdis  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
 Smile

dobro....
elem, između tzv. "ozbiljnih" astrologa i Milana Tarota, zaista ne uočavam razliku...

Tim astrologičarima a i njihovim poštovaocima bi neki matematičar mogao da objasni da na tim udaljenostima, ne važi euklidska geometrija i da prave linije više nisu prave... samim tim, svi ti "proračuni" odlaze u k...
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
My god!!!

Imamo na Bureku temu za astrologiju!!!Sutra idem tamo da ih ubacujem jer ne verujem u horoskope Smile

Inace, poznavao sam zenu sa tzv bioenergijom i koja je radila tzv natalne karte. Raci cu vam samo u dva smajlija i shvaticete Smile Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 3Gs
hehehe, niste videli jos dosta toga. Da ne pricam kada sam bio i sta sam sve video kod raznih "mocnika". Njihov nacin rada i manipulisanja ljudima.
Za jedan od primera, mogu navesti majka Borku. Ajooj, pa ono stvara sektu. Da su ukapirali odmah o cemu je rec, koliko ih je bilo, mozda bih i batine dobio. Medjutim ova s kojom sam bio izgurala me vani kada sam poceo da joj vicem i trubim: "Dal' si bre normalna, gde si me dovela ? Vidis li bre da je ovo sekta maltene ?" Tako da izbegoh neko blize suceljavanje.  Smile
Upecatljivo je da koriste neke stvari iz crkve. Cesma u dvoristu, naravno sa vodom koja pomaze. Pa klupe u velikoj prostoriji, gde mozete gledati kako drugome "pomaze" i ti drugi, naravno ostavljaju prilog. Ona nista ne trazi, ali se ostavlja ko koliko ima. 50,100 ... i vise evra. Pa onaj ko je prvi put tu, njega je naprosto sramota da nesto ne ostavi. Pa je tu i "slucajno" neko desavanje u kome ona odmah "pomogne", i naravno sreca u nesreci sto se to tu desilo pa je ona bila u blizini.
A posao u selu razvijen. Parking mesta nedostaje, pa se po okolnim dvoristima to naplacuje. Obzirom da "terapije" mogu trajati i po nedelju dana, moze se iznajmiti soba za taj period.

Manipulacija, psiholosko delovanje na ljude, uz razvijen biznis, sasvim dobro napreduju. Na zalost onih koji dolaze kod takvih ljudi.

Jezivo zaista kakvih budala ima. Pre svega tu mislim na one koji koriste usluge ovih "vidovnjaka".

Sto se majka Borke tice, pouzdano znam za jednog kosarkasa koji je igrao cak i u NBA ligi, a redovno je isao (mozda jos uvek i ide) kod ove babetine. Ostavljao je ogromne (bar za nase prilike) "donacije", a koliko znam, nije mu nesto pomoglo. Valjda nije dovoljno dugo isao. Smile
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ma i ja sam bio slucajno upozno neku vracaru. Zena nekom Bosancu skidala "cini" i nesto para. Video sam kako je pricala sa njim a rekla mi je da ionako radi na sugestiji i da ljudi sami moraju da se uhvate sa problemima u kostac a ona im u tome pomaze, nesto slicno psihoterapeutu. A mobilni je zvonio svakih 15-20 minuta.

ma jok...ne mislim bre  Smile

jbm li ga poznajem razliku izmedju astronomije i astrologije...mislim da sam jednom sa tim devojkama o tome i razglabala ....devojke sa tog pod foruma su odlicne pa su mi objasnile i da se tu nesto racuna a kako i sta pojma nemam  Smile..uglavnom racuna se  Smile

Ja sam upozno neku Ruskinju koja je studirala tu astronomiju i ja je lepo zamolim da mi napravi horoskop a ona me cudno gleda, ko zna kakva im je ta skola  Smile
« Poslednja izmena: 05. Maj 2010, 15:45:09 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ONAJ KOJI JE SPOZNAO SEBE!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Mnogi stvarno plitko razmišljaju,naročito oni koji su zlobni i zluradi...emisija je prava papazjanija i napravila je neka novinarčica koja nema blage veze sa temom...u emisiju je i to tendeciozno ubacila inserte mojih emisija,ali je stavila i mene da se vidim...neprofesionalno i nekorektno...da je ta "novinarka" profesionalac trebala je da ode na suđenje dr Rosu i da napravi i ubaci izjave svedoka odbrane...da čuje priču majke iz Smedereva čijeg je sina izlečio od raka...
da nije tendeciozno postupila,mogla je da napravi sjajnu emisiju sa sjajnom temom i da pozove stvarno ljude koji se bave paranormalnim pojavama,čak i one iz vojnih krugova...
da je tendeciozno urađena emisija vidi se i po tome šro je u svakom od tri dela ubacila inserte iz mojih emisija...
hvala onima koji su me podržali,i jedan moj prijatelj - advokat će podneti tužbu protiv tog medija i dotične dame...
kada uzmemo pare sve vas vodim na iće i piće...može?Smiley
IP sačuvana
social share
Могу и мене да убију као ХРИСТОСА,али слободну мисао никада!
КО ГОД ЈЕ СПОЗНАО ОВАЈ СВЕТ ПРОНАШАО ЈЕ ТЕЛО,А КО ГОД ЈЕ ПРОНАШАО ТЕЛО,ЊЕГА ОВАЈ СВЕТ НИЈЕ ДОСТОЈАН!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Može, Veliki Slobo !  Smile
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 23:46:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.