Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kakve to muskarce privlace dvanaestogodisnje prostitutke?  (Pročitano 8139 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Sviđa mi se kako ispada da su u ovome krivi samo muškarci. Nikako nisu krive i same male droce koje već sa dvanaest godina počinju da se kurvaju, što je podjednako bolesno koliko i muškarac koji ih pumpa.  Smile

Sta ja znam, opet ne bi krivio klinke, to sa 12 godina misli da zna da misli ali prc milojko. Ali hebi ga, kad je u danasnje doba normalno klincima od 12 godina kupovati telefone koji vrede dve-tri prosecne plate uSrbiji, pa jos lap top, sve da bude sa ogrizenu jabuku, i uz to jos krpice a to kosta. A ne moze to svako bas ni da priusti svonm detetu sve i da oce, skupa kirija, plate jeftine. Zato klinke kojima roditelji bas i ne mogu da priuste to, budu nagovorene da odrade posao da bi bile u rangu sa vrsnjacima.
Hebote, pre dvaest godina da neki roditelj kupuje deci stvari po toj ceni, odveli bi dete kod psihologa, a danas vode razgovre sa roditeljima ako ne kupe.
Da se ne baca drvlje i kamenje po Srbiji, u jednom Japanu su takve stvari normalne vec dugo nesto vremena, postoje katalozi sa klinkama u skolskim uniformama. Iako je kod Japanaca prostitucija zakonom zabranjena, dok ne se sprci na pravo mesto, ne racuna se ko sex pa nije ni kaznjivo, bez obzira sta da se praktikuje.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 11. Jun 2015, 23:03:54
  Niko ne dira rumunsku pravoslavnu crkvu niti bilo koju drugu.
  Znam da je krivično delo a to zna i zakon jer su se Rumuni dobro ugradili u našu lokalnu vlast i društvo.
  Opet je problem zakon koji se ne primenjuje. I slab socijalni nadzor.

Mislim da su u pitanju Vlasi, a oni za sebe tvrde da je uvreda da ih se smatra Rumunima. Sad, ima nesto "pravih" Rumuna po Vojvodini uz granicu sa Rumunijom, mislim da je tamo drugacije, ali to je Mrgijev atar, on moze to da kaze.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0
  Vlasi žive u istočnoj Srbiji, ne u Vojvodini. Rumuni ovde žive uglavnom u blizini granice sa Rumunijom.
  Za pomenutu tehniku i sve ono što čini prestiž mora da se radi. Omladina bira lakši način koji se reklamira umesto da radi nešto pošteno za džeparac.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.5.17
mob
I-mate 30 Pro
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 16. Jun 2015, 22:36:19
  Vlasi žive u istočnoj Srbiji, ne u Vojvodini. Rumuni ovde žive uglavnom u blizini granice sa Rumunijom.

To sam i mislio. Znam da Vlasi imaju obicaj da udaju klinke kad "procure", nisam siguran dal to i pravi Rumuni iz Vojvodine rade, posto Vlase cesto mesaju sa Rumunima a ustvari ovi se bas i ne trpe i zameravaju kad ih mesaju...
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.123 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.