Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vozac izbacio putnike iz autobusa zbog slepe zene sa psom vodicem  (Pročitano 7762 puta)
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
mob
LG G3
A šta ako se u autobusu vozi neko ko ima fobiju od pasaa,a takvih je mnogo.Da izađe iz autobusa jer je to pas vodič?

Ili šta ako je enko alergičan na pseću dlaku?

Psima nije mesto u javnom prevozu,pošti,restoranu,bolnici.Šta ova likuša ide kod lekara sa psom?

Nemoj da se zajebavamo i da pričamo o nekoj humanosti,kad ti hendikepirani ljudi nikako ne mogu da funckionišu kao mi u svakodnevnom živuto.Zamisli koliko se remeti red vožnje kad vozač izlazi da spušta rampu da invalid izađe iz busa.A svi vole da im bus stiže na vreme.

Uzimaju porodice tih invalida i hednikepiranih solidne para na konto kućne nege i izdržavanja takvih osoba.

Nego sad neko ko je slep hoće da je živim po ritmu kakav njemu odgovara,a kad to odbijem onda jelte nisam humani ni najmanje  Smile

IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1963
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
Inace, sad sam cula da je neki Kristal sutnuo kuce kad su izlazili iz autobusa.
: ) Inace, ja sam cuo da je neka Anea, koja se svojevremeno pitala "cemu Srbi na planeti uopste sluze?", naprasno uplasila neko srpsko dete u mraku svojom pojavom.

Citat
Dobro je, samo malo istraumirano, posto mu je to prvi susret sa ljudskom stokom...  Smile
Dobro je, samo se dete malko istraumiralo, posto mu je to bio prvi susret sa medjupolom, ljudskim jadom i bedom... : (

Ova zena ko da namerno trazi frku. Svugde ide sa snimateljom i menja autobuse dok ne naidje na problem.
; )) I u oba puta Bljic je tu
« Poslednja izmena: 29. Dec 2015, 15:00:50 od 856kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
mob
LG G3
Citat
(наравно да пас може неког да уједе без обзира да ли му је обука коштала 10.000 или 10.000.000 евра јер пас је пас)

Ne moze, zato i kosta toliko.

Citat
Плус, возачи би требали да се удруже и колективно захтевају од фирме да због оваквих случајева написмено добију потврду да нису одговорни ако се било каква непредвиђена ситуација деси у вези са оваквим и сличним дешавањима.

Zasto? Ako pas ugrize nekoga, nije kriv vozac, vec samo vlasnik, a i ako si putnik GSP, pokriven si osiguranjem kada kupis markicu ili kartu. Ako nemas markicu ili kartu, ko te jebe.

Prc,za sve što ti se dogodi u gradskom prevozu odgovaran je prevoznik,kupovinom karte si se i osigurala da ako ti se nešto dogodi imaš pravo da tražiš naknadu štete.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1430
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 83
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 47.0.2526.106
mob
Apple 
A šta ako se u autobusu vozi neko ko ima fobiju od pasaa,a takvih je mnogo.Da izađe iz autobusa jer je to pas vodič?

Psima nije mesto u javnom prevozu,pošti,restoranu,bolnici.Šta ova likuša ide kod lekara sa psom?

Nemoj da se zajebavamo i da pričamo o nekoj humanosti,kad ti hendikepirani ljudi nikako ne mogu da funckionišu kao mi u svakodnevnom živuto.Zamisli koliko se remeti red vožnje kad vozač izlazi da spušta rampu da invalid izađe iz busa.A svi vole da im bus stiže na vreme.

Uzimaju porodice tih invalida i hednikepiranih solidne para na konto kućne nege i izdržavanja takvih osoba.

Nego sad neko ko je slep hoće da je živim po ritmu kakav njemu odgovara,a kad to odbijem onda jelte nisam humani ni najmanje  Smile

THIS!

Isto ko da neko bez nogu hoce da bude fudbaler, i ako mu ne daju onda nismo humani.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2587.0
mob
Motorola 
NEVEROVATNO Sat vremena nakon pisanja "Blica" slepa žena izbačena iz prevoza JOŠ JEDNOM

Pogrešno boldovan naslov.Primerenije bi bilo :

"Neverovatno : Sat vremena nakon pisanja "Blica" navodno slepa žena izbačena iz prevoza još jednom"

Ukidaju im neke beneficije i šuška se da će im "pretresati" dokaze o invalidnosti,pa pustilo jezik među članstvom onog njihovog Saveza slepih ("Kako osoba "XY" može,a ja ne mogu...?")...Sasvim slučajno,nakon prvog "izbacivanja" (onog pre mesec-dva) , čuh nešto što i sam ,gledajući "izbacivanu" godinama na tv-u,sumnjah - žena nije slepa,mada ima "papire".Džukac mu tu dođe tek scenski inventar klasičnog NVO-igrokaza.

« Poslednja izmena: 29. Dec 2015, 15:08:23 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
nek izadje
nek izadje
skoro sigurno ide i kod lekara sa psom
ne bi bilo remecenja reda voznje da je vozac znao da onaima pravo da udje u javni prevoz
pa?

vidim, popeli ti se slepci i drugi invalidi na glavu i ne silaze.

sram te bilo
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11.2
Browser
Safari 601.3.9
mob
Apple 15
Ne znam kako da ti objasnim, ali kuce vredi previse para da ne bi bilo vakcinisano od svega i svacega, tako da je veca sansa da ce neka slinava osoba da te zarazi svim i svacim nego on.

Plus je kratkodlak, tako da tesko neko moze da dodje u kontakt sa njegovom dlakom.

Labradori su divna rasa, strpljiva, mirna, druzeljubiva..

Fobija je najcesce posledica zastrasivanja od detinjstva - "ujesce te, nemoj da ga diras", a ne neke stvarne traume. A posto su poprilicno mirni, sluze kao terapeutski psi upravo u ovakvim slucajevima...

Citat

Pa? Uzimaju i mnogo drugi, npr. nezaposleni, trudnice, stari, najvise oni koji rade za drzavu po ugovoru...

Citat
"Neverovatno : Sat vremena nakon pisanja "Blica" navodno slepa žena izbačena iz prevoza još jednom"

Ja bih rekla da si ti navodno glup i maliciozan, ali mislim da je to navodno greska.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
mob
LG G3
 Smile

Reče Anea dok iz BMW prska invalida koji čeka da pređe ulicu  Smile
« Poslednja izmena: 29. Dec 2015, 15:11:08 od EvilBlood »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
Он није дужан да познаје сваки могући закон о правима слепих, глувих, љубитељима панди и свему осталом. О тим стварима мора да их обавештава написмено стручна служба фирме.

ne moja pokojna baba je duzna.
propust je menadzmenta gsp-a sto vozac nije obavesten.
nadam se da ce zaista da ih tuzi pa ces videti da to tvoje pametisanje ne pije vodu nimalo.
pa kad ih dobije na sudu, ako gsp kazni vozaca, neka on tuzi gsp i dokaze da nije bio obavesten.
ako jeste, onda je kriv 100%. nema dalje.
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.