to "jebacica ultra" mozes u svojoj kuci da castis ukucane, a ovde na forumu mozes da ili biras reci kojima ces da opisujes neku osobu, pa da se diplomatski i suptilno proseravas, ili mozes da se izlogujes sa foruma i da zaboravis da postoji..
Da se razumemo...Ovo jeste tema za zajebanciju i naravno da sam ocekivao ovakve odgovore i racionalizaciju doticnih kako bi odrzali i branili svoju drustvenu vrednost , ali molim vas ( citaj: Dacha ) da ne spamujete glupostima sa 9gega i ostalo...
Баш ми нешто пуцкета у пределу препона како си ти замислио да ова тема изгледа...
Нуто курца, тема за зајебанцију, али писаће се шта ја 'оћу...
Кад ти мама и тата купе форум, ти онда кроји ток тема, овде теме имају ток само када имају квалитет, и неки конкретан смисао и просто саме намећу смер у којем се крећу,понекад и тим форума наметне ток, и то опет ако је тема квалитетна, да се не умањује вредност исте... Не бој се, то се са овом темом не може десити...
« Poslednja izmena: 22. Maj 2012, 15:13:20 od gagijk »
,,Ouuuuh...Jeeehhh...Ovo je sjajno. Svi ce da pomisle da sam jebacica ultra...Kako sjajan nacin da to prikazem sivma! Ovaj lerr mi se sve vise svidja...Njegova kosica i bradica mhh...( schlick , schlick , schlick )''
sve se ovo izvlači iz pjesme Žena kao ti,vidi se da si u toku
jebačica...i to se vidi iz stihova. i Lerr... je vjerovatno negdje u mojoj podsvijesti
znam ja da sam ti neiscrpna inspiracija,ali šta znam...moraćeš da odjebeš malo. kapiram da imaš 18 godinica i da je svima slatko i simpatično to što sereš,ali ...
Ne, nije... ali fakat je ... da je defoult odgovor u njegovm slucaju:
"Prekini da smaras shabane mali nedojebani, hvala lepo dovidjenja"