Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Da se razumemo...Ovo jeste tema za zajebanciju i naravno da sam ocekivao ovakve odgovore i racionalizaciju doticnih kako bi odrzali i branili svoju drustvenu vrednost , ali molim vas ( citaj: Dacha ) da ne spamujete glupostima sa 9gega i ostalo...
Slobodni ste da se pravdate koliko god hocete i da me bombardujete uvredama tipa kako nemam internet drugare i ostalo Ali opet kazem nemojte spamovati glupostima!
... Da li su ti zanimljive devojke koje glume neko ludilo da su jake ribe?
,,Hmmm...Da li je moguce da sam pronasla nekog ko ce mi ga...Ne , ne nemoguce...Moram da se osiguram prvo. Pitacu ga sta misli o onim kurvama sto se usudjuju da izgledaju dobro i na koje se sve pale...Jebem li im sunce. Ako se ne pali na njih znaci da je u mom nivou...DOBICU GA! Idemo Pljedzo , pitaj polako smiri se...idemo ukucala sam. Pa sta Bog da.''
,,Jao kako sam fenseraaaajjjj. Da vidimo sta ima na netu ( kuca blic.rs )...ahaaahaaaaaaa jaooo vidi ovog debelog macuuuu! Sacu da postavim ovo na burek da svi vide i da pomisle kako sam smesan...Ipak su macke najpopularnije na netu...Ahahahah Jedva cekam da porastem i da mogu da dodjem na internet piknike i da se druzim sa ljudima od 50 godina J e d v a c e k a mmmm.''
,,Ouuuuh...Jeeehhh...Ovo je sjajno. Svi ce da pomisle da sam jebacica ultra...Kako sjajan nacin da to prikazem sivma! Ovaj lerr mi se sve vise svidja...Njegova kosica i bradica mhh...( schlick , schlick , schlick )''
« Poslednja izmena: 22. Maj 2012, 14:16:36 od Џеј Џеј Окоча »
,,Ouuuuh...Jeeehhh...Ovo je sjajno. Svi ce da pomisle da sam jebacica ultra...Kako sjajan nacin da to prikazem sivma! Ovaj lerr mi se sve vise svidja...Njegova kosica i bradica mhh...( schlick , schlick , schlick )''
sve se ovo izvlači iz pjesme Žena kao ti,vidi se da si u toku
jebačica...i to se vidi iz stihova. i Lerr... je vjerovatno negdje u mojoj podsvijesti
znam ja da sam ti neiscrpna inspiracija,ali šta znam...moraćeš da odjebeš malo. kapiram da imaš 18 godinica i da je svima slatko i simpatično to što sereš,ali ...
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti