Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 17:28:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: The Dane  (Pročitano 8154 puta)
22. Maj 2012, 00:45:26
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
E ovako. Ovu temu bih namenio nekim mojim zajebancija-psiho analizama postova clanova ovog foruma. Deo foruma je nebitan , prosto ako mi se svidi neki post i ako vidim neki deeper meaning iza njega , sa potencijalnom dobrom sprdnjom od analize , napiscu ga ovde  Smile

Naravno svako je dobrodosao da predlaze koje postove da analiziram , a na meni je da li cu to i uraditi. Evo nekih za pocetak:

Citat
(sic!)

Па што Smile

Није ствар у томе да ли ће неко платити или не већ у твојим небулозним коментарима којих није морало да буде на овој теми... и не само на овој. Дете од 7 година, колико сам упућен, зна да без срца човек не може живети, а ти се и даље прави паметна. Ипак постоје они који би живот дали за своју сестру, па макар то било и дете од 7 година. Људима се плаче кад прочитају само прве две реченице ове тужне приче док се неки праве паметни, јебига. Разни удишу овај свети ваздух.

Citat
Mozda dete razume neki koncept koji ti ne razumes.

Не можда, сигурно.

,,Toliko je ne volim...Jebe nas sentimentalnu bracu u cmar...Sunce joj jebem. KAKO BRE SME! Sacu da odem na dramaticnu temu o teskom zivotu neke dece pa da joj kenjam i moralisem kako bi internet drugari videli kakva je ona zapravo...Mozda ce joj se skinuti cin. Mozda cu ja porasti u ocima mojih internet drugara. JEBO TE , MOZDA CE ME PRIMETITI NEKI MENADZER PA ZAIGRAM ZA FK BAJINA BASTA! Idemo bre ! KENJANJE! ''

Kako blagi favorit a realna kvota? Da je blagi favorit bilo bi otprilike 2.3 na Bajern a 3.0 na Chelsea. Ovako totalno nerealna kvota.

Pa realno je s'obzirom da je Bayern prakticno domacin.

No, nek vam je sa srecom veceras.  Smile

То вечерас? Smile

У колко се игра?
Kad i uvek u LS: 20:45.  Smile

,,Moram da radim na svojoj muskosti. Ljudi misle da sam previse feminiziran. Napustam zenske price i biritju i idem ka sportskom delu. Finale LS-a veceras. Sjajno. Spusticu se na kolena i snaznim muskim jedinkama na tom delu foruma se staviti na uslugu. Posle cu da svratim do Zvezdine teme pa da se iskenjavam i pravim da znam nesto o fudblau. TAKO JE BRE! Nadam se da cu ispasti jak pa cu dobiti naklonost celokupnog foruma...A onda...Onda je sve moguce. Ima da postanem najveci jebac. Docice i moje vreme...Soon...''

evo nekoliko novih,meni najdraža je sa čamcem

,,Ah... Vreme je da se posvetim malo svojoj umetnickoj strani licnosti. Ljudi treba da steknu utisak kako sam avanturisticnog duha , kako posedujem sve sto treba , kako imam zapravo sve. Blizim se cilju. Osecam to. Neko ce uci u mene. Gagija zelim jako. Iako je debeli berstre za njega sam najsigurnija da ga mogu dobiti. Idem sada da kacim neke random slike iz prirode . Valjda ce pomisliti svi da sam umetnica. Ah taman posle da odem u wc i da se slikam...Ustvari mozda ne danas. Moram da budem u lepom izdanju da svi misle da sam riba. Ja i jesam riba sta to pricam! ''

<hr />
Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora MunkaZe (Vreme: 22. May 2012, 03:11:08)

--------------------------------------

RULZ of The Dane
1) Postove pisem kad god imam inspiraciju
2) Ovde ce uskoro biti nadam se index ka svim epizodama
3) Svoje predloge o analizama postova postavljajte u temi ili mi saljite u inbox
4) Analizirati u temi moze samo onaj kome ja dozvolim ( valjda smem to raspitacemo se )
5) Svaka epizoda nosi po 3 posta

POUKA O PRAVNOM LEKU: mozete poslati administraciji foruma
« Poslednja izmena: 22. Maj 2012, 14:20:39 od Џеј Џеј Окоча »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.46
mob
Nokia 

,,Ah... Vreme je da se posvetim malo svojoj umetnickoj strani licnosti. Ljudi treba da steknu utisak kako sam avanturisticnog duha , kako posedujem sve sto treba , kako imam zapravo sve. Blizim se cilju. Osecam to. Neko ce uci u mene. Gagija zelim jako. Iako je debeli berstre za njega sam najsigurnija da ga mogu dobiti. Idem sada da kacim neke random slike iz prirode . Valjda ce pomisliti svi da sam umetnica. Ah taman posle da odem u wc i da se slikam...Ustvari mozda ne danas. Moram da budem u lepom izdanju da svi misle da sam riba. Ja i jesam riba sta to pricam! ''

ahahahahahaha (objašnjenje: sad se kao smijem da bi svi internet drugari pomislili kako sam ovo prihvatila sasvim opušteno ).
dalje- Čoda,ako znam kako si se obreo u istoj rečenici sa mnom,znao me jad  Smile  ( sad se kao opirem,a zapravo je autor teme,Dane,pogodio u srž,iako ću ja biti svjesna toga za par godina)
daalje-na konto toga kog mogu/ne mogu imati: privlače me moć,slava,popularnost i starije osobe,pol nebitan. prije par mjeseci sam izašla iz veze sa jednom ruskom bogatašicom zato što je svu imovinu prepisala unuci,a obećala je da će sve dati meni (ovdje sam kao šalobacač)
A umjetnost...je naravno samo paravan. Ljudi se prime i šalju mi pp sadržaja: Jao baš si fina,vidim voliš prirodu i vezeš goblene. radi li ti fiksni? šalju ljudi i prijedloge za ljetovanje.
a zapravo,kad se razgrne veo tajni...tu su folderi i folderi mene ispred bojlera,mašine za veš,mene kako čistim stan u toplesu...ma haos bre.

svaka čast,mogu samo da zamislim kakvo ćeš čudo da budeš za par godina! eeej  Smile

« Poslednja izmena: 22. Maj 2012, 01:01:00 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.46
mob
Nokia krntija

Јел смем и ја да анализирам?  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don&#039;t give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
Ajd ja cu odgovorim recenicu po recenicu jer sam tako u mogucnosti.  Smile

Citat
Moram da radim na svojoj muskosti. Ljudi misle da sam previse feminiziran.
To je samo tvoje misljenje, jos uvek nisam od nikoga cuo(mislim na uzivo, ne na forumska laprdanja) da sam feminiziran. Tesko je to reci nekome sa 1,90m i dubljim glasom.  Smile

Citat
Napustam zenske price i biritju i idem ka sportskom delu.
Ne secam se kada sam zadnji put i pisao na ZK-u i tek se ne secam kada sam zadnji put posetio birtiju. Verovatno si me pomesao sa nekim posto ne znam kako je to moglo da ti promakne...

Citat
Finale LS-a veceras. Sjajno. Spusticu se na kolena i snaznim muskim jedinkama na tom delu foruma se staviti na uslugu. Posle cu da svratim do Zvezdine teme pa da se iskenjavam i pravim da znam nesto o fudblau.
Za tvoju informaciju pratim aktivno fudbal jos od kada je RTK prenosio Calcio ligu od, mislim, 1994(to bese tvoja godina rodjenja  Smile ) pa znam dosta o istom. Igram cak i kladionicu i dobijam, samo sto ovde retko posecujem sportski deo i pricam o sportu sa ljudima. Slabo posecujem i utakmice tako da sam vise simpatizer nego neki pravi navijac Zvezde. Volim klub ali nemam toliko vremena da idem po utakmicama.  Smile

Citat
TAKO JE BRE! Nadam se da cu ispasti jak pa cu dobiti naklonost celokupnog foruma...A onda...Onda je sve moguce. Ima da postanem najveci jebac. Docice i moje vreme...Soon...''
Smile Smile

Dobro me nasmeja.  Smile

Da zelim tu naklonost radio bih neke stvari drugacije i pametnije. Postao bih onaj najgori "Asslicker" koji postoji, fokusirao bih se na par PDF-ova, pisao bilo sta i slagao bih se sa svima posebno sa moderatorima i aminovao svaku njihovu rec. Posto sam imao svoj deo svadja ovde vrlo je jasno da to nisam. Izrazim svoj stav o temi pa i po cenu da se razlikuje od bilo cijeg, obrazlozim ga i mogu da diskutujem o tome sa kim hocu. To je i svrha foruma i tako bi i trebalo da bude. Ne razumem ljude koji se ljute ili krenu na licno prilikom suceljavanja stavova i to je ono sto "ubija diskusiju". Al jbg, ovo je internet pa ljudi misle da je u redu da pricas bilo sta o bilo kome jer si procitao par njegovih postova i par njegovih stavova o stvarima...

Sto me dovodi do druge stvari...

Odabrao si postove ljudi koje vrlo malo gotivis(mogao bih reci cak ih ne gotivis uopste). To vise govori o tebi i tome da si otvorio temu da bi "rantovao" neke ljude. To si mogao i na "analizama", ne treba ti tema za to. "Rantovati" nekoga u smislu kako si ti to uradio je zabava samo tebi i ljudima koji ce dolaziti i "nasladjivati se" time, nikako nije nesto ni pohvalno a ni lepo. I to govori dosta o tebi. Moguce da nisi los lik, ali te "bolne iskrenosti" gde ti moras po svaku cenu da kazes nekome sta mislis su bezveze. U redu je biti iskren neki put pa reci nesto, ali ti ovde ides iza ljudi(po bilo kojoj temi gde se pojave) i pises im kako su ovakvi ili onakvi a da ni nemas pojma ni ko su ni sta su. Ako ti je to "dusevna hrana" onda se zapitaj kakva si osoba. Sto bi rekao moj omiljeni bloger(koji stvarno zna da napravi dobar hejt a da to bude u granicama ukusa i da se ljudi(cak i oni koje zapljune) stvarno i nasmeju na to) "Kada bi pogledali sustinu Samante Dzouns shvatili bi da je ona samo veoma isprazna osoba koja nema problema da kaze po koju ruznu rec ." Tako i sa tobom...

Btw nemoguce je da na osnovu par postova(pa cak i kada pratis necije duze vreme) odrediti ko je kakav. Ljudi su(u globalu) ni tamo ni ovamo(ni dobri ni losi vec izmedju pa imaju i pozitivne i negativne osobine i nekoj meri) i da bi bas upoznao nekoga i video kakav je moras da provedes kvalitetno vreme sa nekim(to valjda i sam znas). Svaki put kada zelis da napises nesto licno o meni ti dolazis na moj profil i trazis informacije(evo vidim da si i sad bio  Smile ) i svaki put ne nalazis nista. Da si bolji sa mnom mozda bi i znao ali ovako si samo projektovao neku sliku u tvojoj glavi o meni i nagadjas. Pitanje da li znas i sta sam po zanimanju a kamoli gde zivim...  Smile I to je u redu jer je to tvoje misljenje i takvo je kakvo je samo sto to ne znaci da je u redu da to tvoje misljenje potenciras tako sto ces ici iz teme u temu i posle svakog posta neke osobe pricati kako je ta osoba ovakva ili onakva. Ne doprinosis diskusiji nimalo a samo pokazujes tvoj animozitet sto u globalu ne donosi bilo sta ni tebi ni drugim ljudima. Mnogo je lakse za tvoje zivce jednostavno preskociti neke postove i uopste ni pokusati ulaziti u sustinu istih. Ne pridaj paznju i preskoci, jer ces ukapirati vremenom da te tvoje "bolne istine" za koje mislis da moras da kazes ljudima ne donose nista dobro tebi. Da si troler i neko ko je ladovina pa ne obraca paznju na to i nisi jer se i sam nerviras kada ti se neko okrene pa ti kaze neke stvari. Ne mislim na Forum, pricam ti ovako zbog zivota. Eto ti jedan "internetdrugarski" savet od mene.  Smile
« Poslednja izmena: 22. Maj 2012, 02:36:22 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

&quot;Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili&quot;
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.7.3
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Apple 15
Putnica je u njegovoj prvoj inkarnaciji dala odlican opis i analizu... i ja tu nista ne bih dirala...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 19.0.1084.46
mob
Nokia C5-00
Пицопевац мали, нисам више дебео, све остало ти је тотално модерно, мајке ми!   Smile:

Дај још, ценим да ћеш постајати све бољи, још ћеш ти и наћи посао у психојебатрији...  Smile
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1

hahaha čode, šta si se ti ovom mmm, liku, zamerio  Smile
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 19.0.1084.46
mob
Nokia C5-00
hahaha čode, šta si se ti ovom mmm, liku, zamerio  Smile

Какву послуку порати...  Smile
Дане, Боријело, Pozdrav Ljudovi, Д17, Џеј Џеј Окоча и остатак екипе, све најбоље и да што пре порастете  Smile

Честитам рођендан ко човек, и то један од ретких, лик није ни први страну премашио, колико га волимо, али добро, сви смо нолајфери, шта да се ради... И то ми је било хвала за честитку, али добро, Дане мене воли већ дуже време, само се прави овде енглез...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
hahahahahahhahahaa  Smile
Moram da priznam da sam i ja tako razmisljala za neke clanove foruma a sada samo prevrnem ocima  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 19.0.1084.46
mob
Nokia C5-00
За мене рече две ствари и промаши... Дебели Гаги, а ја слим Чода... Ето колико је потрефио, мош мислити... rolleyes
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 17:28:38
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.