Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Волонтирање - како, где...  (Pročitano 2169 puta)
07. Maj 2008, 01:29:49
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Хтела бих преко лета негде да радим, тј. да волонтирам. Занима ме где уопште такве понуде могу да нађем, и како се заправо постаје волонтер. Свакако, волела бих да се ангажујем око нечега што је везано за моју (будућу) струку, али ми то није приоритет. Било какав рад са људима би био одлична опција...

Ако знате како и где се постаје волонтер, била бих вам веома захвална да то поделите са мном...  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kuliramo svi....

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1553
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Apple iPhone 3G
Ako si student, mada mislim da i ako nisi, postoje organizacije u NSu i BGu preko kojih mozes da ides da volontiras po Evropi. Kampovi su sa raznim temama, verujem da bi nasla nesto sto bi ti odgovaralo. U NSu je VCV(Volonterski centar Vojvodine) a za BG ne znam.. Placa se samo put i nosis dzeparac, sve ostalo ti je tamo obezbedjeno.. Nadam se da sam malo pomogao...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Јеси, и хвала ти!  Smile

Заправо, у НС-у сам и студент сам, а желим овде да волонтирам, не у иностранству. Већ сам на мејлинг листи ВЦВ-а, али никако да проверим да ли је могуће наћи нешто преко професора на факсу, баш у струци...  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kuliramo svi....

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1553
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Apple iPhone 3G
Nema na cemu.. VCV organizuje kampove i kod nas, nisam tacno siguran gde ce biti ovde godine, procitao sam negde.. Mozda bi trebalo da se raspitas kod njih u kancelariji.. A ako kazes sta ti je struka mozda mogu da dam jos neki predlog..  Smile  Preko profesora, na faxu, mislim da jako tesko.. Jedino ako si bas dobar student uspes nesto da nagrebes, a i to uz dosta muka.. U svakom slucaju zelim ti mlogo srece! Savet: pocni da gnjavis profu ciji ti se predmet najvise svidja i na cijem polju bi najvise htela da volontiras.. Jos posto si devojka  Smile mozda to bude malo brze...   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Savet: pocni da gnjavis profu ciji ti se predmet najvise svidja i na cijem polju bi najvise htela da volontiras.. Jos posto si devojka  Smile mozda to bude malo brze...   Smile
Хех, управо то и планирам...  Smile Хтела сам већ данас да питам професорицу (дакле, жена је  Smile ), али нам није одржано предавање...

Та професорица је психијатар на Институту у НС-у, па сам мислила да је питам да ли би могло нешто да се ради ту, у болници, наравно - волонтерски. Питаћу још пар професора на факсу, није ни толико битно шта предају. Иначе, на трећој сам години психологије, и треба ми сад мало праксе... а за специјализацију планирам клиничку психологију, па би ми тај рад у болници био милина.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung S8
Znas kako,tesko da ces negde raditi kao psiholog - volonter.Eventualno da slusas neka predavanja - da,ali nista vise od toga. Smile Mozes da pitas profesora da ides na sastanke na koja ona ide,da naucis nesto novo,ja sam na takvim sastancima stalno blejao,posto mi je keva psiholog....
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Па... нисам ни мислила да ћу моћи нешто баш уско везано за психологију... Већ више неки рад, било какав (добро сад, не баш било какав  Smile ) са људима... Најбоље би ми било да ме приме на ту психијатрију ( Smile ), чисто да видим атмосферу и упознам се мало са радом...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
Па... нисам ни мислила да ћу моћи нешто баш уско везано за психологију... Већ више неки рад, било какав (добро сад, не баш било какав  Smile ) са људима...

pa shto ne kazesh ... imam ja neshto usko vezano za tvoju specijalizaciju ...  Smile

kopanje septichkih jama - i to nije volontiranje nego se placa ( kubik zemlje 5 evra   Smile ) ,a dobijash i besplatno pivo i pljeskavicu-podrigushu ...  Smile . jedino shto morash da ponesesh svoju lopatu i ashov ,ali visokoprofesionalna i intelektualna osoba poput tebe je sigurno time vec opremljena ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Хвала ти пуно, баш си сладак.  Smile
Али мораћу да одбијем ту примаљиву понуду, сачекаћу ипак да се нађеш негде на психијатрији, па ћу онда заиста и волонтирати у својој струци, а и имати праве пацијенте, са озбиљним дијагнозама - плус - имаћу то дивно задовољство да упознам једну такву... особу.  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kuliramo svi....

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1553
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Apple iPhone 3G
Savet: pocni da gnjavis profu ciji ti se predmet najvise svidja i na cijem polju bi najvise htela da volontiras.. Jos posto si devojka  Smile mozda to bude malo brze...   Smile
Хех, управо то и планирам...  Smile Хтела сам већ данас да питам професорицу (дакле, жена је  Smile ), али нам није одржано предавање...

Та професорица је психијатар на Институту у НС-у, па сам мислила да је питам да ли би могло нешто да се ради ту, у болници, наравно - волонтерски. Питаћу још пар професора на факсу, није ни толико битно шта предају. Иначе, на трећој сам години психологије, и треба ми сад мало праксе... а за специјализацију планирам клиничку психологију, па би ми тај рад у болници био милина.  Smile

Heh, generacijo... Smiley
Mislim da bi ti dosta koristilo i volontiranje vam zemlje jer postoji brdo kampova u kojima se radi sa ljudima.. Bio sam na jednom, u starackom domu u Nemackoj, bas je bilo zabavno i poucno... Ako te privlaci mogu da se raspitam u Vrscu u ludari Smiley jedna kucna prijateljica radi tamo, pa moda i uspe nesto...   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: volontiranje

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.