volim rasterecenost....ono kad mi neko nesto se**( ona misli da mi nestto prica a ustvari to se zove sr***).... i kad se osjecam neprijatno...dok se gubi...i moram da glumim...a 'vamo iza monitora se razvaljujem od smijeha.... i onda popizdim i odjebem ga ili je....i osjecam se rastereceno... dobar je to osjecaj....
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
zar ima i takvih koji se stide svog grada, drzave i ne vole ih....
volim ljude one uglavnom kojima su izrasli svi zubi, posebno oni umnjaci.. jer ti ljudi mogu zrelo da razmisljaju...i kapiraju ovaj nas svet... vole sto su zivi....i zele da zive...i uglavnom gledaju svoja posla...
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
ismijavanjem se lijece kompleksi ..to je tacno..ali to je lazni lijek... opet kad uzmu tu dnevnu dozu tog svog sjebanodusevnog lijeka... ostaju tamo gdje i jesu u jadu...no svako valjda ima svoju zabavu... i domk me niko ne dira ne diram ni ja njega tako da me i boli uvo sta sebi ko umislja i sta radi.. ako me nagazi..nagazim i ja njega ...tako bi i ti trebala... ili jednostavno iskuliraj mentole...samo nakezis se ovako----> pa ovako ---->