Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 13:58:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Volim ga a on me tera od sebe...  (Pročitano 16933 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Apple 15
Mozda ne mora zato sto si ti vec odrasla osoba, maloj deci terba sigurnost...moj sin ima samo 11...

I o majcinksoj poztrvovanosti ne mozes da pises gledajuci svoju majku, to nije isto, potrebno je to da osetis...
rekoh, kada budes imala decu znaces o cemu pisem..

Cenim da sam do svoje 11 godine dozivela mnogo vise ruznih stvari nego sto ce tvoj sin doziveti za citav zivot... iskreno se nadam da je ova moja izreka tacna... Smiley

Kao sto rekoh, ne znam kako je imati decu, ali znam kako je biti dete... Smiley

U ostalom... ja ne kazem da moras da se razvedes, vec da je vreme da pocnes da se ponasas prema sebi kao razumnom bicu... Niko ne zeli da gleda svoju majku kako se ponizava i unizava... .

Ako razvod nije opcija, ni stalno povlacenje i nosenje krsta mucenika nije opcija...
« Poslednja izmena: 24. Avg 2009, 09:45:59 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 72
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
@lolana i Anea...vidite, _enigma_ me dobro razume i to ne slucajno...volela bih da nekim cudom kada budete imale decu pisete o ovako necemu slicnom, i ne mora da bude vas brak u pitanju...Postoji nesto sto se zove majcinska pozrtvovanost za njih..ja ne mislim da ce srece biti za mene ako krajnje sebicno geladam na situaciju, mogla sam da rascistim metez jos pre dve godine i mom muzu prizim ruku i oprvorim vrata...i..?Svako od nas bi nastavio svoj zivot a deca bi sigurno izvukla deblji kraj...i posledice..._enigma_ lepo kaze za mene, nije isto kada se deci pruza ljubav u braku i kada rastu nesigurni bez nje.Moj stah da cu ponovo ostati bez jedine ljubavi koja mi je pruzena koliko tolkio u zivotu je zbog toga razumljiva..Da su moji raditelji nekada razmisljali ovako kao ja mozda ja ne bih sada pisala ovako..Zato i taj mazohizam u meni, ne dam da oni imaju prazninu koju ja imam zbog grasaka mojih roditelja...

ti jos nisi ostavila tog kretena koji te maltretira? Smile

cuj...par dlaka u cetki za kosu,garderoba preko stolice,mlak rucak... Smile

moram da se slozim sa lolanom(prvi put Smile
)...dve tri vaspitne od nekoga ko lici na trokrilni orman bi tvog muza malo spustile na zemlju Smile

Slazem se da je razmazen, al tome sam mozda ja doprinela..dok sam imala vremena i carape sam mu peglala, kako su se obavze gomilale pored dvoje dece neke stvari jednostavno nisa vise stigla da uradim....sada u zurbi dese mi se takvi propusti a covek nije navikao...

Mozda ne mora zato sto si ti vec odrasla osoba, maloj deci terba sigurnost...moj sin ima samo 11...

I o majcinksoj poztrvovanosti ne mozes da pises gledajuci svoju majku, to nije isto, potrebno je to da osetis...
rekoh, kada budes imala decu znaces o cemu pisem..

Cenim da sam do svoje 11 godine dozivela mnogo vise ruznih stvari nego sto ce tvoj sin doziveti za citav zivot... iskreno se nadam da je ova moja izreka tacna... Smiley

Kao sto rekoh, ne znam kako je imati decu, ali znam kako je biti dete... Smiley

U ostalom... ja ne kazem da moras da se razvedes, vec da je vreme da pocnes da se ponasas prema sebi kao razumnom bicu... Niko ne zeli da gleda svoju majku kako se ponizava i unizava... .

Ako razvod nije opcija, ni stalno povlacenje i nosenje krsta mucenika nije opcija...

Vidis meni tesko pada sto se meni '' kvar'' desio nedavno, pre toga kao i u svakom braku...sumirano i iza znaka jednakosti relativna sreca..moja deca su bila srecna, moj sin je uvek nasmejanog lica...necu to da narusim..trazim nacin da sve vratim na staro...
« Poslednja izmena: 24. Avg 2009, 09:52:01 od Brokenheart63 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Nije jednostavna situacija, deca su prisutna. Da sam na tvom mestu, bez ikakvog razmisljanja bih ga napustila. Odluka je na tebi.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
I, sta onda?

Zena, izmedju 45 i 50 godina starosti, raspustenica, dvoje maloletne dece, iza sebe ima 20 godina braka.

Pa, ta srecu ni preko oglasa ne bi nasla.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Zar nisi procitao da je napisala "svasta mi je padalo napamet, da svoju agoniju resim vec jednom odlazeci bogu na istinu."

Inace, ne bi bila ni prva, a vala ni poslednja da se razvede u tim godinama (ukoliko ima te godine). Zar da trpi samo zato sto "srecu ne bi nasla ni preko oglasa"? Ipak, verujem da zena u tim godinama ne bi dosla na forum da trazi savet Smile

Edit:
o kakvoj sreci ovde govorimo?
« Poslednja izmena: 24. Avg 2009, 10:34:31 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Ja ipak mislim da je ona prilicno teatralno docarala svoja osecanja, a vi jos teatralnije to prihvatili.

Sto se razvoda nakon toliko godina braka tice....hm...pa i nije bas tako cesta pojava. Pokusavam da se setim primera, ali....ako ti tako tvrdis...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Bez obzira na godine provedene u braku, ukoliko je neophodno treba staviti tacku. Naravno, uvek postoje dve price, a mi smo ovde culi/procitali samo jednu koja je mozda daleko od istine. Da, jesam za to da se rasturi brak ukoliko neko u pomenutom trpi, a istroseni su svi nacini da bi se spasilo sto se spasiti da. Kukavice ostaju u losim brakovima, izmisljajuci svakakve razloge zbog toga. Nikad nije kasno za okretanje nove stranice zivota, pa makar to bilo i u 50-oj godini zivota. Ako ni zbog cega drugog, deca trpe takodje u takvim brakovima, neki parovi ne kriju, neki parovi namerno uvlace decu u celu pricu.
« Poslednja izmena: 24. Avg 2009, 11:06:39 od Oblachak »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Ja ipak mislim da je ona prilicno teatralno docarala svoja osecanja, a vi jos teatralnije to prihvatili.

Sto se razvoda nakon toliko godina braka tice....hm...pa i nije bas tako cesta pojava. Pokusavam da se setim primera, ali....ako ti tako tvrdis...

bogme je cesta pojava...danas se ljudi razvode i za manje stvari a da ne govorim ako ova gospodja dozivljava svakodnevna psihicka maltretiranja od lika koji nije zadovoljan sa samim sobom pa tu frustraciju istresa na njoj...
slazem se da je gospodja njen problem malo teatralnije prikazala ali ako je i 10% tacno ono sto kaze(a sigurno jeste) treba da ga sutne i da se vise nikad ne okrene....nece biti ni prva ni poslednja Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
I, sta onda?

Zena, izmedju 45 i 50 godina starosti, raspustenica, dvoje maloletne dece, iza sebe ima 20 godina braka.

Pa, ta srecu ni preko oglasa ne bi nasla.

Da, a ona inace ne moze sama da odgaja tu djecu i ne moze da bude sretna ako nema nekog pored sebe ko je maltretira ..

Btw, genijalno mi je kad ljudi ovako otvore temu pa ignorisu sve postove redom dok ne naidju na neki koji im kaze ono sto su htjeli cuti i onda pocnu s hvalospjevima kako ga/je jedino taj i taj razumije i kako su svi ostali nedorasli temi.

Gospodjo slomljenog srca, imate 45 g sudeci po nicku, imate dvoje djece od kojih je jedno sasvim svjesno vaseg loseg braka i odnosa sa muzem, dok drugo vjerovatno podsvjesno sve to muci i jos uvijek nije u stanju da to ispolji na neki opsteprihvacen nacin.

Ja nisam u braku, ali sigurno znam da nije svaki brak 'borba, krv, katastrofa, mucenje' kako se ovdje nekoliko puta provuklo kroz temu, odnosno, brak ne mora to biti. Nije svaki brak isti i ne odvija se po istom kalupu.
I prosto ne mogu da vjerujem da neko pada na te price da je bolje da djeca zive s roditeljima koji su u losem braku nego da zive samo s jednim od njih.

Jebote kao da smo u 18 vijeku pa je razvod bauk  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 72
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Ovako..imam toliko godina i ne misilim da sam napravila nista lose...sobzirom da mi je trebao neko ocajno za razgovor...i za razliku od vas mladih ja stvarno ne razmisljam da mene negde tamo iza ugla ceka sreca....i da treba da olako dignem ruke od svega..istina je da je sve lako kad si mlad...u ovom dobu se ne veruje vise u cuda..samo bi se promenili glumci a isti bi bio zaplet i kraj..kada bi postupala isto zar ne..?

I znate li sta je poenta cele price...moj brak nije najgori..kaze se i od goreg ima gore..ljudi zive u mnogo losijim brakovima, ja jednostavno ne mogu da se pomirim sa tim...jer udala sam se da budem srecna a ne da trpim bilo sta...i budite uvereni da cu vam postavljati ovde deo toga sta ce se desiti u nekoj ordinaciji ukoliko to ne bude previse licno...tako da cete cuti obe price a i moguce resenje...ne zurite sa zakljucivanjem, kada vec ja ne zurim...
« Poslednja izmena: 24. Avg 2009, 12:16:23 od Brokenheart63 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 13:58:15
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.