Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 18:35:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Volim ga a on me tera od sebe...  (Pročitano 16882 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 72
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Na tvoju srecu ne u kome ima krize..pa me mozda zato i ne razumes...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ali da naglasimo...ne zivim u bajci Smile

nezahvalno je uporedjivati moj ili tvoj brak...recimo.

na kraju krajeva,ti i ja smo,sasvim sigurno,dvije potpuno razlicite osobe i sigurno da imamo razlicita ocekivanja i nacine da do necega dodjemo.

i mislim da za razumjevanje tebe i tvog problema nije nuzno da neko bude u braku i pri tom u braku koji prolazi kroz krizu...sigurno da je pozeljno,ali ne znaci da te moze razumjeti samo neko ko je u zajednici,a pri tom u zajednici koja trenutno ne funkcionise kako treba.

u svakom slucaju...ja ti zelim da isplivas na kakav god nacin,a koji je tebi prihvatljiv .
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 72
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Bio je post osobe koja mi je napisala da me apsolutnoo razume...napisala prosla kroz isto...dakle veca je verovatnoca da ces nekog razumeti ...slazem se sa tobom da se nikada  ne poklapa sve i ne devava na isti nacin i da su jedinke razlicite sa svojim ocekivanjima i htenjima...
Hvala na podrsci i vremenu, mislim da posle ovoga zaista moram da resim sta se resiti bude dalo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Verovatno mislish na moj post, i tachno je da Te razumem, a, proshla sam kroz slichno...Sama nisam mogla da se izborim sa time, u potrazhula sam struchnu pomoc.

U, Tvojim postovima vidi se da nisi imal srecno detinjstvo, a to i te kako je vazhno za formiranje lichnosti...ne, mislim da Ti nisi formirana, daleko bilo, nego mislim da nemash izgradjenu, ili Ti je 'poljuljana'  'emocionalna inteligenicja'...ako ne greshim u nazivu...to psiholozi znaju.

Za tako neshto je potrebna struchna pomoc, dalje...chitati mnogo...ne uporedjivati sebe ni sa kim na svetu, i ceniti prvenstveno sebe, da bi Te drugi cenili.A, da bi doshla do toga...nazhalost...morash kod psihologa...nishta nije strashno...razgovori....

Kod Tebe se to deshava sada, kod mene je slichno bilo pre 6-7.god...samo je ovde bila umeshana treca osoba...tako da sam se ja osecala bezvredno itd...Iako sam pokushavala da krijem to od dece, osetili su..onda sam za dobro moje dece...moje porodice, otishla kod lekara.

Naglashavam Ti, da sam 23, 5, god u braku, a, da imam 41.god...Znachi udala sam se maloletna.(shto nije pohvalno)....ali...eto...sve se mozhe kad se hoce, a Ti hocesh da sachuvash brak, i porodicu, onda...da se ne ponavljam Smile

p.s. mlad svet shto pisakra ovde...jaoj ljudi pa Vi nemate pojma koliko mi koji smo u nekim godinama, upravo uchimo od mladih...bar ja...chitajuci shta pishu'deca' znam kako, shta, i kad...sa klincima Smile

« Poslednja izmena: 24. Avg 2009, 01:45:31 od _enigma_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
Ironja ti nije na mestu..mi imamo konflikt ako me dobro citas

Ne citam vas nikako i jos slabije razumem ,lepo je Vrcan rekao da nisam kompetentna za ovu temu ,a ja se pravim pametna .Elem,sve najbolje vam zelim i nadam se da cete spoznati sto vam je ciniti .Ja cu i dalje citati ovu temu da vidim sta se desava kod vas .Pozdrav.
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Apple 15
Da ja pita tebe..ti si u braku ili..?

I onda vrcom kaze da takav brak vredi spasavati?

On je u pravu...jeste surovo realan al stvari jesu takve..i nesto sto ja hocu..necu da kazem da ne vredi klati vola za kilo mesa ili '' nesto'' sto bih dobila kada bih rascistila guzvu, rakantali se, pa kud koji mili moji...ja to gledam ovako...deca bi trcakara od jednog do drugog i pitali se sta to bi sa njihovim srecnim zivotom...

Ja nemam 50 godina braka iza sebe, ali govorim iskreno kao dete iz nesavrsenog braka...

Ako se jednog dana moja veza pretvori u nesto slicno braku mojih roditelja, a sva je prilika da hoce, necu ostajati... to je sigurno...

U stvari... jedno je sigurno da Vas ne razumem jer ja nikad nikoga nisam molila za ljubav... ako nista drugo, toliki mazohista nisam, pa da se pored mene nalazi najlepsi, najsposobniji, najbolji, najpametniji, etc...

Ali... dobro.. ja ne znam sta je prava, velika, tragicna ljubav...
Ja se ipak ogranicavam na mir i srecu...
« Poslednja izmena: 24. Avg 2009, 07:31:45 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 72
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
@lolana i Anea...vidite, _enigma_ me dobro razume i to ne slucajno...volela bih da nekim cudom kada budete imale decu pisete o ovako necemu slicnom, i ne mora da bude vas brak u pitanju...Postoji nesto sto se zove majcinska pozrtvovanost za njih..ja ne mislim da ce srece biti za mene ako krajnje sebicno geladam na situaciju, mogla sam da rascistim metez jos pre dve godine i mom muzu prizim ruku i oprvorim vrata...i..?Svako od nas bi nastavio svoj zivot a deca bi sigurno izvukla deblji kraj...i posledice..._enigma_ lepo kaze za mene, nije isto kada se deci pruza ljubav u braku i kada rastu nesigurni bez nje.Moj stah da cu ponovo ostati bez jedine ljubavi koja mi je pruzena koliko tolkio u zivotu je zbog toga razumljiva..Da su moji raditelji nekada razmisljali ovako kao ja mozda ja ne bih sada pisala ovako..Zato i taj mazohizam u meni, ne dam da oni imaju prazninu koju ja imam zbog grasaka mojih roditelja...
« Poslednja izmena: 24. Avg 2009, 09:02:44 od Brokenheart63 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Apple 15
Iskreno... jedino sto mogu da se slozim sa vrcomom je da previse podlezes patetici...

Mislim.. imam i ja majku i mogu da vidim sta je majcinska pozrtvovanost, ali to me ne sprecava da joj kazem da u braku ne mora da ostaje zbog mene...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 72
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Mozda ne mora zato sto si ti vec odrasla osoba, maloj deci terba sigurnost...moj sin ima samo 11...

I o majcinksoj poztrvovanosti ne mozes da pises gledajuci svoju majku, to nije isto, potrebno je to da osetis...
rekoh, kada budes imala decu znaces o cemu pisem..

Ja necu ostati u losem braku, ja svoj brak hocu da popravim....upravo zato je moj napor... mogla bih da savijem glavu i sve tako pateticna da odcutim mnogo toga ko sto mi savetuju..al ja ne bih samo to...
« Poslednja izmena: 24. Avg 2009, 09:44:29 od Brokenheart63 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
@lolana i Anea...vidite, _enigma_ me dobro razume i to ne slucajno...volela bih da nekim cudom kada budete imale decu pisete o ovako necemu slicnom, i ne mora da bude vas brak u pitanju...Postoji nesto sto se zove majcinska pozrtvovanost za njih..ja ne mislim da ce srece biti za mene ako krajnje sebicno geladam na situaciju, mogla sam da rascistim metez jos pre dve godine i mom muzu prizim ruku i oprvorim vrata...i..?Svako od nas bi nastavio svoj zivot a deca bi sigurno izvukla deblji kraj...i posledice..._enigma_ lepo kaze za mene, nije isto kada se deci pruza ljubav u braku i kada rastu nesigurni bez nje.Moj stah da cu ponovo ostati bez jedine ljubavi koja mi je pruzena koliko tolkio u zivotu je zbog toga razumljiva..Da su moji raditelji nekada razmisljali ovako kao ja mozda ja ne bih sada pisala ovako..Zato i taj mazohizam u meni, ne dam da oni imaju prazninu koju ja imam zbog grasaka mojih roditelja...

ti jos nisi ostavila tog kretena koji te maltretira? Smile

cuj...par dlaka u cetki za kosu,garderoba preko stolice,mlak rucak... Smile

moram da se slozim sa lolanom(prvi put Smile)...dve tri vaspitne od nekoga ko lici na trokrilni orman bi tvog muza malo spustile na zemlju Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 18:35:57
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.