Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 22:21:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Volim ga a on me tera od sebe...  (Pročitano 16946 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Zivot je jedan i nebitno da li imamo 50,40 ili 30 godina -ne treba sebi da dozvolimo da budemo nesrecni i ocajni ,nikad nije kasno da se ljubi strasno i nikad nije kasno za novi pocetak -bolje da prozivim jednu godinu kao voljena zena nego 20 tuzna i nesrecna pored osobe koja nece da se menja .
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 72
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Hej, dragi moji..drago mi je sto se oko moje teme lome koplja, nadam se da se ne ljutite..procitala sam sve, pokusacu da napisem jos koju..ne u svoju odbranu, a njegovu pricu da cujete, kada bi bio realan verovatno bi se smejali...pre svega procitali ste sta me je zapravo bacilo sinoc u ocaj, prica o lubenici.Zar to nije smesan razlog da se dvoje koji su pojeli toliko soli svadjuaju oko istog...Sve su rasprave bile na istu temu...moja garderoba preko stolice kada doalzim sa posla, papauce ispred trpezarijskog  stola...koja dlaka u cetki za cesljanje....moj koji kilogram viska...to su prepirke koje prerastaju u ozbiljne svadje...zaboga, priznajte sto je mnogo  mnogo je. Moj zivot i moje iskustvo ne mogu da vam docaram bas ko na dlanu, mozda sam patetici sklona bas zbog mog nesrecnog detinjstva i borbe koja je tada pocela sa moji 9 godina kada sam shvatila da sam porpuno sama na svetu...nisam osoba za '' ne resavanje problema'' ko sto ovde neko rece...mnogo njih sam resavala u hodu bez po muke...dobila mnoge bitke na kojima bi mnogi pali kao vitez od patuljaka...ustvari i ovo cinim zato sto sam hrabra i necu nejasne situacije...posto sam udata najcesce se druzim sa isto takvim, nemate pojma koliko su njihove price gore od moje pa one zive sa tim...meni govore, navikni se....kako ja sa ovoliko godina posvecene toj ljubavi da se sada dam u lov na vetrenjace i da mislim da me negde bolje ceka..znam da bolje zasluzujem bez lazne skomnosti...ali jos uvek zelim to samo od njega...
« Poslednja izmena: 23. Avg 2009, 17:54:00 od Brokenheart63 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 72
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2

Neke ljude ne mozete spasiti i pored najbolje volje .Vi ste vise nego dali sve od sebe.
Mislim da zasluzujete coveka koji ce vas da voli i drzi kao malo vode na dlanu .
A to cete i dobiti jer ste zasluzili i vreme je za promenu .
Sretno i ne osvrcite se nazad - samo napred i hrabro  Smile

Ne mogu napred jer je metez iza...al svakao moram naci resnje...ovoga puta ne sama, cini mi se da sam u zivotu sve znala da uradim na pravi nacin, bojim se da sam sa njim pogresila, u pravu si da nema natrag...i savest mi je cista, sve sam cinila da dobro bude..nadam se dobrom za mene napred...cilj mi je jos uvek ostati zajedno, treba izvesti decu na put, samo tesko je ziveti sa tisinom...

« Poslednja izmena: 23. Avg 2009, 17:56:28 od Brokenheart63 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Treba čuti razna mišljenja, ne moramo sva prihvatiti...  Smile

I nemoj mi sad onu: "Mišljenje je kao dupe..."   Smile
Tako je. Moje misljenje je da Loki nije kompetentna za onakav savet. To misljenje moze, ali i ne mora da se prihvati.

bolje da prozivim jednu godinu kao voljena zena nego 20 tuzna i nesrecna pored osobe koja nece da se menja .
Aha. E, vidis, upravo o tome se radi. O pausalnim komentarima...pricajte usta da niste pusta. Lako je to reci u 20-im godinama, kada nemas ni kuceta ni maceta, nista za cim bi zalila.
Kada na svet doneses decu, a hvala bogu i ti ces valjda jednom biti realno trudna, onda nisu u pitanju samo tvoje licne potrebe i interesi. Tacnije, najpreci interes bilo kog coveka na ovom svetu bi trebalo da je zivot njegovog deteta. Otici (ne znam samo gde), promeniti zivot sebi, a narocito deci u tim godinama, je krajnje neozbiljan i sebican "poduhvat". pogotovo sto se radi o problemu koji je maltene tipican za ovo podneblje, a i sire.

Poenta je problem resiti, a svaki problem treba poceti resavati od sebe.

Mozda resenje problema i jeste razvod, ali mnogo toga ova divna gospodja treba da promeni kod sebe da bi dosla do toga.

Shvatices ti jednog dana sta ti pricam, jos si previse mlada i nezrela.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 72
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2

Prosto, postoje stvari u zivotu koje nisu slovo papira, koje se ne uce u skoli...

Inace, slazem se da je razgovor uzivo sa strucnom i kompetentnom osobom pravi pocetak za resavanje problema. Njoj je potrebno prvo da ocisti ispred svog dvorista.

U tvojim postovima sam procitala ono sto se zove surovost zivota...sve se svodi na brigu o deci, posao..ko jos mari za ljubav u braku..sve si mi to rekao i to bez svilenih rukavica....i slazem se sa tobom...samo ja ne zelim da imam muza samo za svadbe i sahrane, da budemo dva stranca na istoj adresi....bas moje godine mi to i govore...samo zelim da budem voljena jer i ja to dajem...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 72
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2

Poenta je problem resiti, a svaki problem treba poceti resavati od sebe.

Mozda resenje problema i jeste razvod, ali mnogo toga ova divna gospodja treba da promeni kod sebe da bi dosla do toga.

Da shavtam o cemu govoris...treba da promenim nacin razmisljanja i kazem:o.k, necemo vise pricati o ljubavi..valjda je tu ima samo se ne vidi od onoga sto ispliva na povrsinu...a to su problemi egzistencijale prirode..i..znas sta je nacudnije...veoma si mu slican...jos malo pa cu pomisliti da on tipka pod tvojim nikom..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Onda sam uspeo u svojoj nameri.  Smile

Gledaj, svi mi, koji se brinemo o svojim porodicama, smo pomalo tvoj muz. Onaj ko tvrdi drugacije - laze.

I jos samo nesto...Ako mislis da ce te neko drugi juriti po avliji da ti skine suknju nakon 25 godina, grdno si se prevarila, da ne upotrebim tezu rec. Opet, ko zna sta se sve moze desiti ako mu das malo slobode  Smile

Na kraju, muskarci i zene, sa svojim emocijama, su dva razlicita sveta. Ako to do sada nisi shvatila, onda zalud sva ova prica. Da. Mozda ti i nadjes "nekoga ko ce ti pruziti ljubav", ali da li to zaista zelis? - Ne bih rekao. Mislim da ti to, ipak, i jedino, zelis od svog muza. Radi na tome.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Apple 15
Meni je ova tema uzasno tuzna...
Zasto?

Zato sto je ovo prica hiljada zena koje su robovi nekoj imaginarnoj ideji da ljubav pobedjuje na kraju...

A i dokazuje nesto... ponekad je mrtav muz najbolji muz...
« Poslednja izmena: 23. Avg 2009, 19:08:14 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 72
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Onda sam uspeo u svojoj nameri.  Smile

Gledaj, svi mi, koji se brinemo o svojim porodicama, smo pomalo tvoj muz. Onaj ko tvrdi drugacije - laze.

I jos samo nesto...Ako mislis da ce te neko drugi juriti po avliji da ti skine suknju nakon 25 godina, grdno si se prevarila, da ne upotrebim tezu rec. Opet, ko zna sta se sve moze desiti ako mu das malo slobode  Smile

Na kraju, muskarci i zene, sa svojim emocijama, su dva razlicita sveta. Ako to do sada nisi shvatila, onda zalud sva ova prica. Da. Mozda ti i nadjes "nekoga ko ce ti pruziti ljubav", ali da li to zaista zelis? - Ne bih rekao. Mislim da ti to, ipak, i jedino, zelis od svog muza. Radi na tome.
Ovim si me stvarno zviznuo po glavi...razmiljsm bas tako...mada sam se nadala da ce da se desi cudo..u muskoj glavi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 72
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Meni je ova tema uzasno tuzna...
Zasto?

Zato sto je ovo prica hiljada zena koje su robovi nekoj imaginarnoj ideji da ljubav pobedjuje na kraju...

A i dokazuje nesto... ponekad je mrtav muz najbolji muz...

Mogla bi da pobedi ali oni od nje odustanu...ja jos nisam...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 22:21:05
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.