Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 09:46:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Volim ga a on me tera od sebe...  (Pročitano 16822 puta)
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
...Rece neko ko je zatrudneo na forumu, ko nije imao ozbiljnu vezu, a kamoli brak i decu.

Kakvi pausalni saveti...kukuu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
...Rece neko ko je zatrudneo na forumu, ko nije imao ozbiljnu vezu, a kamoli brak i decu.

Kakvi pausalni saveti...kukuu!
To znači da samo oni koji imaju takvo iskustvo mogu da pišu na ovakvoj temi?  Smile
Hm, ne znam baš, mislim da bi mišljenja trebala da se cene na osnovu nekih drugih kriterijuma.

U psihologiji postoji jedan termin koji me jako podseća na ponašanje autorke teme.
Zove se naučena bespomoćnost. To su osobe koje su, jednostavno rečeno, navikle da budu bespomoćne, da se svakom problemu prepuste, umesto da pokušaju da ga reše. Takav obrazac ponašanja se ponavlja, do te mere da osoba više nije u stanju da se izvuče ni iz najbenignijih problema.

Elem, zaista mislim da bi ti razgovor sa psihologom ili bračnim ili nekim drugim savetnikom prijao k'o budali šamar.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Kao i na svakoj temi, i na ovoj moze da pise bilo ko. Naravno...kao sto i pise.

Medjutim, moje je pravo da pokusam da diskreditujem misljenje nekoga, za koga mislim da nije kompetentan. Isto tako svako moze tvrditi za mene, a sve u cilju argumentovane rasprave na temu.

Prosto, postoje stvari u zivotu koje nisu slovo papira, koje se ne uce u skoli...

Izmedju ostalog, misljenja sam i da neko, ko je danonocno na forumu (virtuelna realnost), vremenom gubi pojam o realnom zivotu, pa je sa takvima bespredmetno pricati o takvim stvarima, a kamoli o slucajevima kao sto je ovaj.

Inace, slazem se da je razgovor uzivo sa strucnom i kompetentnom osobom pravi pocetak za resavanje problema. Njoj je potrebno prvo da ocisti ispred svog dvorista.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Wildfire S
U psihologiji postoji jedan termin koji me jako podseća na ponašanje autorke teme.
Zove se naučena bespomoćnost. To su osobe koje su, jednostavno rečeno, navikle da budu bespomoćne, da se svakom problemu prepuste, umesto da pokušaju da ga reše. Takav obrazac ponašanja se ponavlja, do te mere da osoba više nije u stanju da se izvuče ni iz najbenignijih problema.

Ja to zovem strah od promena.
Znam to jer ga i sam doživljavam u nekoj meri.

@vrcomm
Pa ne moram valjda da snesem jaje da bih znao da ocenim da l' omlet valja ili ne valja?  Smile
« Poslednja izmena: 23. Avg 2009, 16:18:31 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
@vrcomm
Pa ne moram valjda da snesem jaje da bih znao da ocenim da l' omlet valja ili ne valja?  Smile
Ne moras, ali 25 godina braka i omlet su uporedivi kao dupe i oko Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Wildfire S
@vrcomm
Ne moras, ali 25 godina braka i omlet su uporedivi kao dupe i oko Smiley
Ne bih ja podcenjivao omlete, uopšte... ima raznih a ne volim svaki.

Inače i dupe i oko su na kraju krajeva delovi istog tela... samo što se bez dupeta ne može.  Smile

Elem, ne želim da dočekam 25godišnjicu braka i da se zapitam gde sam grešio... ako već imam priliku da naučim nešto ranije, verovatno ću iskoristiti tu priliku, barem bi to bilo pametno. (Budala se uči na svojim greškama a pametan čovek na tuđim. )

A u tu priču se uklapaš ti, samo ti piši, čitam(o) te rado (barem se meni dopada donekle ono što si pisao na ovoj temi)... međutim ja istovremeno, kao i ostali, želim da učestvujem u ovoj temi.
Nemoj se srditi i omalovažavati ako nešto pogrešimo... polako... ispravićemo (ispravićeš). Smiley
Nije problem. Smile

S druge strane, ideal je nešto čemu se teži... ne verujem da si ga dostigao... ne verujem da ga je iko dostigao.
I od tebe postoji kompetentniji.

Ajmo na temu.
« Poslednja izmena: 23. Avg 2009, 16:48:06 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Vrcan se opet zakacio za Lolanu i provocira po obicaju .Prosli put sam bila jako gruba prema njemu i posle toga me grizla savest (sta cu kad sam dobra),tako da cu ovaj put biti obazrivija jer ne zelim da Vrcan pati i bude nesrecan zbog mene . Smile

Ja sam eto misljenja da svako moze da da savet osobi koja ga trazi i da je na njoj najvise da neciji uvazi ili ne .Ja kad dajem nekome savet trudim se da se postavim realno tj neutralno ,da sagledam sve dobre i lose strane i onda kazem sta ja mislim da treba ciniti .Ti Vrcane ne radis po mom sablonu vec imas svoj - a to je stajanje na stranu osobi gde si se Ti pronasao .Tamo gde si se prepoznao.U ovom slucaju si se prepoznao u tvrdoglavom,zadrtom i sebicnom muzu koji odbija da razgovara o svom braku i osecanjima jer se verovatno plasi da ce mu zena nabiti na nos da je sposobnija od njega za zivot .To nije lako svariti i zna da bude jako,jako opasno po musku psihu.Ali na kraju krajeva i taj muskarac trebao je da zna s kim tikve sadi (sto ti Vrcane rece u svom postu ).
Moj savet tebi (koji ces verovatno prezreti ) je taj da na tudju patetiku ne gledas kao na nesto lose ,jer to nije nista gore od tvoje hladnoce i zadrtosti ,To su sve krajsnosti koje moraju da se dovode u ravnotezu .A i dacu sebi pravo da ti kazem da je jako ruzno to sto kazes da bi se ispovracao na pitanje voljenje osobe -Koliko me jos ima u tvom srcu ?Zar to nije jedno jako lepo i razumno pitanje ? Ja mislim da vise nego jeste .

Posto vidim da te mori moje danonocno prisustvo na forumu -reci cu ti da ja sve postizem -radim ,sve spremim po kuci svaki dan ,bavim se sportom ,vidjam sa drugaricama ,pisem po forumu i fejsbuku...hajde mozda malo vise nego sto bi trebalo ali to je tako trenutno ,na kraju krajeva bolje da sam ovde na forumu sa normalnim ljudima (sto vecina jeste ) nego da gubim vreme i energiju na neke nesposobne za zivot .

Eto ,rekoh ti ja sve sto mislim ,nadam se da sam bila fina . Smile Smile

Citat
moje je pravo da pokusam da diskreditujem misljenje nekoga

Eto pokusao si i opet ti nije uspelo ,nadam se da si ovaj put naucio ono sto nisi prosli ?
« Poslednja izmena: 23. Avg 2009, 17:06:49 od lolana »
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Hej, momcino! Jedno je ucestvovati u temi, a drugo vrlo ubedljivo savetovati ocajnu zenu da sa pola veka "pronadje coveka koji ce je voleti" i "da se, pritom, ne osvrce za sobom". Zbogom pameti...

Posto vidim da te mori moje danonocno prisustvo na forumu
Sta tu ima da se motri kada si pop-up na svakoj temi  Smile

Da ne bude zabune...daleko od toga da sam na strani njenog muza. Samo mislim da je potrebno da se ona prvo otarasi svojih losih navika. Izmedju ostalog, njegovu pricu nisam cuo, pa bi i svaki sud o njemu bio mac sa dve ostrice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
Hej, momcino! Jedno je ucestvovati u temi, a drugo vrlo ubedljivo savetovati ocajnu zenu da sa pola veka "pronadje coveka koji ce je voleti" i "da se, pritom, ne osvrce za sobom". Zbogom pameti

Evo me devojcice,tu sam   Smile

Pa dobro si rekao da je zena ocajna ,ja mislim da treba da prekine taj ocaj i ostatak zivota da uziva ,a ne da s ei dalje muci pored coveka koji je ne zasluzuje . Ja sam misljenja da u svom braku treba da uradimo sve da ga sacuvamo ,ali samo ako se i druga strana zalaze za isto . Ova zena je pokusala sve i sada mirne glave moze da kaze da ide dalje u potrazi za boljim i srecnijim zivotom .Mozda ce se on tek tada osvestiti i videti sta je uradio (ja sam negde sigurna da i hoce) a mozda baksuz i dalje cutati i terati inat i praviti se nezainterosavan za svo desavanje .Ja ne savetujem nikoga da ne treba nesto da istrpi ,naravno da u braku moras mnogo toga da istrpis ,ali ovo kod nje je preslo sve moguce granice i vreme je za presecanje .

Citat
Sta tu ima da se motri kada si pop-up na svakoj temi 

Pa sta da radim kad volim da blebecem ,jace je od mene . Smile
« Poslednja izmena: 23. Avg 2009, 17:30:25 od lolana »
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Wildfire S
Hej, momcino! Jedno je ucestvovati u temi, a drugo vrlo ubedljivo savetovati ocajnu zenu da sa pola veka "pronadje coveka koji ce je voleti" i "da se, pritom, ne osvrce za sobom". Zbogom pameti...

Treba čuti razna mišljenja, ne moramo sva prihvatiti...  Smile

I nemoj mi sad onu: "Mišljenje je kao dupe..."   Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 09:46:48
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.352 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.