Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 07:55:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Volim ga a on me tera od sebe...  (Pročitano 16861 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
    @ Brokenheart63  Smile      Nema na chemu, ja sam slichno neshto proshla, i bila u tom 'zacharanom krugu' bez izlazka...onda sam potrazihila struchnu pomoc...veruj mi, mnogo je bolje...nema svadje, nema vredjanja, ja sam stalozhenija, ne nerviraju me neke gluposti kao ranije, tako isto i njega.

Ne pricha se o tome shta je bilo, pazi se shta ce ko kome da kazhe,i kako ce da kazhe.... u pochetku je malo to sve sumnjivo, ali veoma brzo sumnje prestaju...i, efekta ima.

poz...imam obaveze Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Ne, nisi u pravu. Tesko je biti fin, a narocito u situaciji u kojoj se vi nalazite... a nalazite se u tipicnoj "beda na vrata, ljubav kroz prozor" fazi braka, na koju niko nije imun.

Vi zene ste cudo. Trazite od vasih muzeva da budu "gazde" kada treba da se brine o egzistenciji porodice, a kada se, u skladu sa tim, od vas zahtevaju neke stvari, onda ste nekakvi "robovi".

I kome je, bre, do mora i emocija, kada je nereseno pitanje egzistencije cele porodice? Dokle ta idealizacija zivota i ljubavi? To je brak! Nista slatko, pitko i za mazanje. Borba, bre!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 72
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Meni nije jasno sta on zahteva od mene...i stpljiva i puna razumevanja i uvek tu..sa decom..ocekujem da li ce se on toga dana smejati ili '' iskulirati'' na trosedu ispred televizora ceo dan a mi kao da smo senke oko njaga..izvini, jesi u pravu za dosta toga...ali mislim da sada pocinejs da preterujes...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Meni nije jasno sta on zahteva od mene...i stpljiva i puna razumevanja i uvek tu..sa decom..ocekujem da li ce se on toga dana smejati ili '' iskulirati'' na trosedu ispred televizora ceo dan a mi kao da smo senke oko njaga..izvini, jesi u pravu za dosta toga...ali mislim da sada pocinejs da preterujes...
Izvini, ali sazaljenja si vec dovoljno dobila na pocetku ove teme. 

U sustini, stvar je jako prosta. Imate zajednicki cilj, a to je da decu izvedete na pravi put. Drzi se tog cilja, a ostalo ce doci samo na svoje mesto.

Krize dodju i prodju. Neke traju duze, neke krace. Bojim se da nemas puno izbora, a ni malo godina da bi pravila radikalne rezove u svom zivotu. Pomozi suprugu da prevazidje krizu tako sto mu neces dodavati teret u vidu teskih reci. Vise puta izgovorena laz postaje istina. Kada nekome natucas godinama da te ne voli, onda to vremenom i postane istina. Misli o tome.

Pozdrav.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Njemu treba gorila da mu pukne dva vaspitna pa da se malo urazumi i nauci da postuje onoga ko ga voli i ko odrzava brak zivim .Mozda je dobar savet da probate malo da se sklonite od njega ,cisto da vidite sta ce tada da uradi .Nekim ljudima tek u glavu dodje kad izgube ono sto su imali .
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 72
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2

Izvini, ali sazaljenja si vec dovoljno dobila na pocetku ove teme. 

U sustini, stvar je jako prosta. Imate zajednicki cilj, a to je da decu izvedete na pravi put. Drzi se tog cilja, a
ostalo ce doci samo na svoje mesto.

Krize dodju i prodju. Neke traju duze, neke krace. Bojim se da nemas puno izbora, a ni malo godina da bi pravila radikalne rezove u svom zivotu. Pomozi suprugu da prevazidje krizu tako sto mu neces dodavati teret u vidu teskih reci. Vise puta izgovorena laz postaje istina. Kada nekome natucas godinama da te ne voli, onda to vremenom i postane istina. Misli o tome.

Pozdrav.

Ne trazim sazaljenje vec resenje, i smatram da ce mi trebati ogromna saga i volja za to..jer da bi se nesto popravilo porebno je da to zelimo oboje..a stvari nece da se rese tako sto  posle krace prepirke dolaze dani cutnje i pretnje da ce zalupiti vrata za sobom...
« Poslednja izmena: 23. Avg 2009, 20:00:07 od Brokenheart63 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 72
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2

Njemu treba gorila da mu pukne dva vaspitna pa da se malo urazumi i nauci da postuje onoga ko ga voli i ko odrzava brak zivim .Mozda je dobar savet da probate malo da se sklonite od njega ,cisto da vidite sta ce tada da uradi .Nekim ljudima tek u glavu dodje kad izgube ono sto su imali .

Pa verujem da bi hladno isetao iz mog zivota...pod pretopstavkom da ce vrata ostati odskrinuta..jednom prilikom smo dotakli tako nesto..stim da sam ja rekla da rikverca nema..zpravo se bojim toga..sve ovo cinim zato sto ga jos volim, onog momenta kada budem bila ravnodusna prema svemu nece vise biti povratka na staro..rekla sam mu jos i to da treba da bude srecan sto jos drhtim od njegovog poljupca ali ako ga i dalje bude zalivao takvom gorcinom meni vise nece biti do njih...

Mada ko sto vrcomm rece mozda sam samo postigla suprotan efekat...da njemu vise nije do teskih reci..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Muz vam je tezak kao tuc i sigurna sam da takve ljudi budi naglo izmicanje tepiha ispod nogu tj nagla promena situacije .On je razmazen ,sebican i naviknut da bude voljen ,pazen i mazen .Mislim da mu to treba na jedno vreme ukinuti ,ne bi li dosao sebi tj pokazao da mu je stalo do vas .Pa i vama treba sve to ,niko nije sazdan da ceo zivot samo daje i daje .Morate napraviti ravnotezu - njega naterati da vam nesto da ,a sebe da primite .Neuravnotezi ljudi su nesrecni i ne valja ni jedna krajnost.Vi ste jako dobri i on to koristi .Ne znaci da je los covek ali je svakako tezak .
Joj kako bih mu ja izmakla tepih ,ne bi znao gde se nalazi  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 72
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Da istina je sve to, ima jos jednu veliku manu, tvrdoglavost....ici ce glavom kroz zid i ako zna da to radi na svoju stetu..to sam mu i sinoc rekla u stilu '' nemoj tako, bice ti zao''...odgovorio mi je '' neka mi bude''...a ja se svakim danom suocavam sa surovom istinom koju sam prikrivala od samog pocetka...niko ne moze da voli za dvoje pa  ni ja...
« Poslednja izmena: 23. Avg 2009, 15:22:51 od Brokenheart63 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Neke ljude ne mozete spasiti i pored najbolje volje .Vi ste vise nego dali sve od sebe.
Mislim da zasluzujete coveka koji ce vas da voli i drzi kao malo vode na dlanu .
A to cete i dobiti jer ste zasluzili i vreme je za promenu .
Sretno i ne osvrcite se nazad - samo napred i hrabro  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 07:55:03
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.