Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 04:36:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Voli mene, zali njega  (Pročitano 13866 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Sony 
Ako mogu ja bi da se umešam, kao čovek koji je x puta bio u tvojoj situaciji. Ako želiš savet koji ti dajem pre svega na osnovu emotivnih ožiljaka i iskustva - prekini kontakt sa njom i nemoj više da razmišljaš u tom pravcu.

Prema onome što ta tvoja simpatija radi možemo da zaključimo da se igra sa tobom i tvojim osećanjima. Da li to znači da si ovca? Ne, ali ona svojim ponašanjem i komunikacijom daje otvoren stav da nije vredna tvojeg vremena i poštovanja.

Zaljubljenost (dakle ne ljubav, jer je ljubav daleko plemenitije i otvorenije osećanje) predstavlja osećanje koje nam daje vetar u leđa, tera nas da se osećamo lepo. Lepo je to što ti nju poštuješ, kao i što joj daješ mogućnost izbora, na slikovit način joj daješ svoje srce, i smatraš da će njeno primanje tog tvog gesta biti sličnog ili istog nivoa. Međutim uzmi u obzir sledeće, a to je da će ona (opet slikovito gledano) primiti taj gest, samo da bi iza ćoška bacila u kantu i uz komentar "naivčina". Imaj u vidu da su žene (globalno gledano, dakle uz svako poštovanje damama na forumu) daleko pokvarenije od muškaraca. To što ste se ljubili i bilo "više od toga" i tvoje trenutno stanje ukazuju da te je uspešno zajebava.

Vidim da si dosta svestan šta se događa, i koje su mogućnosti, ali isto tako vidim i da je emocija uzela danak i da sada postaješ "ovistan" o nju, što takođe utiče na tvoj nivo rasuđivanja.

Zašto kažem da prekineš kontakt? Mislim da se ne možete vratiti na staro (tj. prijateljstvo), a jednom kada te npr. bude odbacila (bilo da se desi ta kres kombinacija ili da joj, recimo sutradan postaneš dosadan), ti ćeš se osećati loše. Zašto bi ti, kao pametan i zreo (za svoje godine) mladić dozvolio tako nešto sebi? Budi mudar, samo prekini kontakt sa njom. Čak i da joj stane i da te zivka, nemoj joj dati pravo na kontrolisanje, nego učini sebi zadovoljstvo i nađi drugu vezu.

Napomena : Ako uđeš u vezu, uloži u nju 100% (dakle ne kao da ti je "uteha" ili "dok čekaš" varijanta). Videćeš da za sreću ne treba da nađeš "osobu", već sreću trebaš da tražiš u sebi. Jer koliko si ti kvalitetan, toliko će te ceniti i oni oko tebe. (I ponavljam) ta mala pokazuje, ne samo koliko je nekvalitetna, već i koliko joj je malo stalo do osobe sa kojom je sada.
« Poslednja izmena: 22. Nov 2010, 13:40:19 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia krntija
Realno, da proba sa kuliranjem, a ako i tad nastavi da ga zavlači onda slobodno teraj to u

« Poslednja izmena: 22. Nov 2010, 13:51:51 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Sony 
Kuliranje (po meni) nije opcija. Zašto bi se ulagalo u nesigurnu varijantu? Trošiš svoje vreme, ona ti obećava maglu, i ti si, na kraju, nesiguran po pitanju cele stvari.

Lepo ti nju precrtaj u glavi. Nikako da se svađaš, da praviš scene, ili slično. Samo se okreni, pusti nju i njenu vezu (devojke zbog loše veze ili dosade vole da im neko drugi posvećuje pažnju). Uostalom, kao što ti tražiš savet od nas, otkud znaš da li njene drugarice nju "mrače" ili je podstiču da te zavlači i zavitlava.

Moj ti je savet gore, dao sam ga jer sam imao slična iskustva (od devojaka kojima treba "7 ili više dana da razmisle", "ja tebe volim, ali ne mogu njega da ostavim" i sl.), možeš da ga poslušaš (veruj mi, ali najiskrenije, da odbacivanjem nje ništa ne gubiš jer zapravo ništa konkretno nikada nisi imao, osim praznih osećanja i par romantičnih izleta), ali krajnji je izbor na tebi. Poštuj druge osobe, bilo prijatelje, rodbinu ili dragu osobu, ali najviše poštuj sebe, jer spustiti sebe u očima drugih je najveće poniženje koje čovek sebi može da dozvoli.
« Poslednja izmena: 22. Nov 2010, 15:56:01 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
mob
Nokia 

Ma dzaba mu pricate, on ce opet po svom da uradi  Smile

To je i najbolje jer ce samo tako da nauci - najbolje ucis na svojoj kozi...a i posle patnje  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Citat
   Ama imaš 16 godina, odvedi je negde na sedeljku, malo sentiša, mnogo pipkanja i ljubljenja i uživaj u svakom sekundu. Pusti ove matore prevejance i kalkulante koji bi odmah da prave Šeherezadu od decije zaljubiške.  I veruj mi ako joj pokloniš nešto skupo zeznuceš se. Ona hoce isto što i ti, da se mazi i ljubi.

Smile

ja mislim da nema potrebe da bilo sta vise kazem na ovu temu... Smile
ali moram...i  cune sevi....

ja ne znam kako je ko sta dozivljavo i da li je ili nije  imao susrete sa problemima ove vrste...niti me zanima...
ali jedno znam...da je djecko pitao za savjet....kako da ga cura sto vise zgotivi....
da bude s njim...i da ostavi momka... Smile
a ne sta je najbolje za njegov zivot...kakav treba da on bude ili ne bude....covjek...
njemu treba da se pruzi konktretan savjet koji ce da upali...da on to izvede....
a ne da se ovo zavrsi...sa hoces neces...ajd zdravo... Smile
tako barem ja vidim njegov problem... Smile

on...treba nju da ubijedi da ostvi svog momka...a da pritome on,
bude momak zbog kojeg ce ona da ostavi svog momka... Smile

tako da ne razumem savete tipa, kurci se...da se muvas sa nekom super  ribetinom...
i sta...ona ce kao biti ljubomorna...i pasce mu u narucje, kleknuti i moliti...'oce ku***...
on nju mora pametno da odradi...a od uvlacenja nema pametnijeg nacina... Smile

on je  vec s njom...i on treba da uradi nesto da ga ona jos vise zgotivi...
a kako ce ga zgotiviti sa ovim sto neki momci govore...tj pisu...

sa glumom, da se on muva sa nekom drugom ribom...on nju nece privuci nego odbiti...
s tim ce on nju da uvredi...jel cura vara svog momka...zbog njega... Smile
a on sad 'vamo nesto...se muva s drugom...rece mu hladno odjebi....
i muvaj se s tom ribetinom...a, jos ce biti gore ako ga provali da je folirao
s tom nekom izmisljenom ribetinom... Smile

ja njemu nisam rekao da on njoj kupuje bilo sta...ali jedan cvetic, uz neku lijepu recicu,
kada se vide....nece naskoditi...barem meni nije nikada napravio problem.... Smile
moja djevojka iako ima dvadesetsest godina..kada zaboravim kupiti cvjetic... Smile
namrsti se...i pita gdje je moje cvece... Smile sto ne mora da  znaci da neka treca cura gotivi cvece i paznju i lijepu i neznu rec....neke vole da ih zoves ku**ama...kuckama...da ih samaras...davis...i svasta nesto...sam ja dozivio....
ali ipak on ima sesnaest godina..kao i ona...i mislim da ce neki cvetic da joj bude drazi,
od toga da je posalje u pm...i udari samarom da pokaze da je faca i muskarcina i pravo zajeban...jer u sustini on to nije...niti ce kad biti...
kao ni velika vecina onih koji se loze na to...

opet ponavljam...procitajte sta je momak pitao, i kakav savjet je trazio....
i sta je ponovio jedno deset puta....

ova gospodja ili gospodjica, koju sam citirao, rekla je u dve recenice sto sam ja papagajisao
 na dvanaest strana...
ja ni jednom nisam rekao da on nju treba da moli...rec uvlacenje izgleda drugacije zvuci,
u usima raznih generacija...meni to znaci da joj se uvuce pod kozu...
da se okane uslovljavanja...i da se mazi s njom i da joj sapuce svasta nesto...
vecina vas izgleda to ne radi ili nije radilo, pa vam je to cudno i ne razumete...no to je vas problem , nije moj...sigurno...
a ako bude glumio facu i nekog je?aca...kako ga vi savjetujete...on nikada nju nece vise poljubiti,
a kamoli povaliti za novu godinu....  da budemo realni to je njegov cilj...Smile

Smile Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Sony 

Ma dzaba mu pricate, on ce opet po svom da uradi  Smile

To je i najbolje jer ce samo tako da nauci - najbolje ucis na svojoj kozi...a i posle patnje  Smile Smile

Naravno, zato sam i rekao svoje mišljenje. Ako želi i dalje da radi ono što je naumio, ni puškom ga nećeš zaustaviti, a kamoli lepom reči.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
neke vole da ih zoves ku**ama...kuckama...da ih samaras...davis...i svasta nesto...

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mudrovanje neko...uhvati je za rucicu...odvuci negdje, safataj je dobro,
i izvakaj...dok ne pocne cviliti... Smile
onda je  izlazi  dobro... Smile
obecaj svu ljubav sve i jednog  sveta...ma sve uradi ...da  je povalis za novu godinu... Smile
i sta te briga....ujutru reci  da si bio pijan i nisi znao sta pricas...i odjebi je... Smile
ko sto treba uraditi sa svakom...koja se kurci...i glumi meni ili bilo kome  neku ribu... Smile
sit sam svega...i princeza i rospija i svih drugih prevarenih i umisljenih zena... Smile
sto bi reko bebek....sa malim rekonstrukcijama teksta... Smile

a moguce je da on nas i zajebava...sa ovim problemom... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.15
mob
Nokia 
Ama imaš 16 godina, odvedi je negde na sedeljku, malo sentiša, mnogo pipkanja i ljubljenja i uživaj u svakom sekundu. Pusti ove matore prevejance i kalkulante koji bi odmah da prave Šeherezadu od dečije zaljubiške.  I veruj mi ako joj pokloniš nešto skupo zeznućeš se. Ona hoće isto što i ti, da se mazi i ljubi. Smile

Volimo I mi matori konjii na pocetku cetvrte decenije da se mazimo i ljubimo, ne vole samo pacici  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
pa ko ne voli da se mazi, i ljubaka... Smile
vole svi...to nema veze sa godinama...

samo pojedini vise vole glumatati neke zajebane frajere...i ja sam svasta bio i glumio u zivotu... Smile
pa dobro znam da sve i jedan takav  cmizdri i pi?di kad ga riba sutne...
ubijaju se zbog cura....a 'vamo covjek kad ih slusa ili cita, rek'o bi...savsta bi reko....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 04:36:44
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.