Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 84 85 87 88 ... 91
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vol Strit u najvećoj krizi od Velike depresije  (Pročitano 74819 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1585
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia N93
Ja sam spreman da prežalim jedan kontinent ako je to cena, pa čak i neke mutacije, samo da gore goveda Smile

Koju da roknemo Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
na moju,i svetsku veliku zalost,tesko da ce Amerika ikada totalno pasti...
bez obzira sta im se desi,oni ce uvek imati ili gomilu saveynika-cepulja,ili brdo para,ili jak nacionalizam i usrani ponos,tako da ne verujem da ce ikada pasti niti se izjesti/raspasti/rascepati iznutra...  Smile
to je isto kao i sa nama i Siptarima,da smo ih na vreme odjebali i unakazili,ne bi bilo ovih sranja danas.
da su amere unakazili i izbusili kad su krenuli da jacaju i prave sranja,ne bi bilo ovih 90 godina njihove tiranije,prevara,lazi,silovanja,itd...
Rusi imaju lek za unistavanje epidemije poput amera,ali je problem sto su ti lekovi,hiljdade tenkova,nuklearne balisticke rakete i gomila oruzja malo radikalne metode koje bi od SADa ostavile samo ozracenu pustos i razjebali atmosferu... to je problem.
Nece Rusi na Amere
...da im ovi ne zamere
 Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 677
OS
Linux
Browser
Mozilla (Debian-3.0.1-1)
Ja isto mislim da ce Ameika da nahebe  Smile  Smile
Nazalost, najebao je ceo svet. Americki oligarsi su vestacki napravili ovu krizu, ne zato da bi Amerika propala, vec zbog ostvarenja nekog svog cilja; a koji je taj cilj ostaje da se vidi. Evo sta kaze Branko Dragas o tome:

http://www.dragas.biz/content/view/6120/69/

Bauk

Bauk protekcionizma kruži planetom. Svetska ekonomija je pred kolapsom. Neoliberalizam je razorio svetske finansije. Nastavlja se štampanje dolara bez pokrića. Tako dolar nestaje kao valuta. Imperija u rastrojstvu vodi čovečanstvo u provaliju. Politička oligarhija i tajkuni sa Vol Strita nemaju nikakvo rešenje. Upravljači sveta proveravaju svoju moć. Poigravaju se sa sudbinom čovečanstva. Kupuju vreme i čekaju. Pustili su zlog duha iz boce. Pustili su zarazni virus. Igra postaje sve opasnija. I sve napetija. Upravljače sveta to uzbuđuje. Šta će se dogoditi? To niko danas pouzdano ne zna. Ne znaju ni upravljači sveta. Virus se otrgao kontroli. Postoji velika opasnost da razori čovečanstvo. Možda upravljači sveta to priželjkuju. Ko zna? Uostalom, zar oni nisu tvorci monstruozne ideje o zlatnoj milijardi na planeti? Sve ostale treba da ubije zarazni virus. Možda je njihov oboleli um krenuo u realizaciju te ideje.

Rast cena hrane ubiće one koji danas gladuju. Smanjivanje obradivih površina planete sa 44 ara po čoveku za tri decenije na svega 22 ara po čoveku i dalji pad ka 18 ari, u uslovima rasta broja stanovnika planete, dokaz su tragedije koja nam se sprema. Možda je sve ovo deo tog paklenog plana. Kako inače da objasnimo sve ovo što se dešava? Kako da objasnimo zašto se ne primenjuju pravi recepti za krizu? U čemu je problem? Neće da ga primene? Pa, svi ozbiljni stručnjaci znaju šta mora da se čini? Zašto se to ne primenjuje? Zašto se vatra gasi cisternama benzina? Ne verujem u istorijske slučajnosti. Ništa više nije slučajno. Ni pobeda Baraka Obame nije slučajna. Ona je upravo deo toga plana. Zašto crnac? Zašto baš u najvećoj ekonomskoj krizi? Čemu taj holivudski spektakl? Zašto su tako nemilosrdni? Zašto ga toliko ponižavaju i ukrcavaju u voz Abrahama Linkolna? Znamo da je Linkoln ubijen u atentatu. Čemu te zluradosti? Zašto su u onoj karikaturi zloupotrebili majmuna? Nacistička bela Amerika upravlja Imperijom u rastrojstvu. Oni su na sve spremni. Ništa ne prepuštaju slučaju. Opasni su po čovečanstvo. Treba ih sprečiti u širenju zla. Treba ih zaustaviti pre nego što bude suviše kasno. Vreme se ne može kupovati. Vreme teče.

I kupljeno vreme ima svoj rok. Nema previše manevarskog prostora. Odobrenih 787 milijardi dolara u ekonomskom paketu su nedovoljni. Time ne može da se pokrije dubioza od 120.000 milijardi dolara. Zato je do sada štampano preko 3.000 milijardi dolara. Štampani dolari se ubacuju u sistem i nestaju. Potražnja za dolarima je ogromna. I zato dolar jača. Bolesnik na samrti isisava životnu snagu svetske ekonomije. Ekonomski paket Obame je marketinški trik. Kozmetika. Detroitski automobilski giganti dobili su 17,4 milijardi štampanih dolara za spas, ali samo JM sada traži preko 30 milijardi dolara. Ni pomoć američkim porodicama, smanjivanjem poreskog zahvatanja za 65 dolara, neće doneti nikakav boljitak. Sve je to samo napadno šminkanje mrtvaca. Tih skromnih 65 dolara ne može da reši njihov problem.

Svaki Amerikanac je zadužen preko 400.000 dolara. Obamin paket akcija je kapljica u moru dugova. Pa, gde je onda izlaz? Postoji nekoliko izlaznih strategija iz ove svetske ekonomske krize. Nabrojaću prvih pet koje mogu iz temelja da promene čovečanstvo. Šta će se stvarno desiti ostaje da odluče upravljači sveta. Dakle, prva izlazna strategija za političku oligarhiju i Vol Strit je da izbije novi veliki svetski rat. Pošto se američki imperijalizam uzdigao u dva velika svetska klanja u XX veku, onda njima odgovara da pokrenu novi svetski rat i tako dobiju svoju novu priliku. Najidealnije bi bilo da se svetski rat desi ponovo van teritorije SAD, recimo, idealno bi bilo da zarate Rusija i Kina ili Indija i Pakistan. Naravno, američka vojna industrija bi svim zaraćenim stranama isporučivala oružje i tako bi privreda SAD-a ne samo izašla iz recesije, nego bi SAD i učvrstila svoju imperijalnu dominaciju. Ukrajina je, takođe, vrlo pogodna za izbijanje svetskog sukoba. Drugo rešenje je da se pronađe roba široke potrošnje koja će se proizvoditi u SAD za čitav svet i koju će kupovati preko četiri milijarde ljudi na planeti. Cena te robe ne bi smela da prelazi 500 dolara. Nekada su to bili PC računari i mobilni telefoni, koji su spasili američki imperijalizam. Ali, danas nema te nove robe. Grozničavo se traži, međutim još uvek je nema. Kućni roboti su neophodni čovečanstvu, ali su preskupi i zapinju o tepihe po stanu. Treće,novo svemirsko otkriće energetskog izvora. Recimo, da američka letelica na Marsu otkrije - nešto, da to -nešto- ukrca na brod, donese na zemlju i da SAD ima nekoliko godina rešeno energetsko pitanje i da ne zavisi više od uvoza nafte. Četvrta mogućnost je najgora za čovečanstvo, ali je ne smemo isključiti. Postoje autori koji ovaj scenario detaljno razrađuju. To je - građanski rat u SAD i podela imperije. Balkanski ratovi bi bili tričarija prema građanskom ratu u SAD. Nadam se da se to, ipak, nikada neće desiti, uprkos radovanjima primitivaca iz naše sredine za sve nevolje u kojima se danas nalaze Sjedinjene Države. To je velika greška našeg neprosvećenog sveta. Vezati političku oligarhiju i tajkune sa običnim građanima, koji su isto žrtve neoliberalizma, pogrešno je i ne priliči našem srpskom duhu. Zato, ne radujte se tuđoj nevolji. I peto, jedino ispravno, jedino poželjno i jedino na čemu treba istrajati je da dođe u SAD do - reforme kapitalizma.

Nastaje novo doba i treba da nastane- novi kapitalizam. Ja ga prizivam već dve decenije i nazivam ga - narodni kapitalizam. Može i - akcionarski kapitalizam. Najbolje je - moralni kapitalizam. I to je, zapravo, suština današnje svetske krize. Nema izlaska iz ove najveće ekonomske krize u svetu bez moralnog preporoda. Moralna obnova je neophodno potrebna čovečanstvu. Umesto pohlepnog uzimanja, milosrdno davanje. Umesto gramzivog otimanja, nesebično pružanje. Umesto zatvaranja granica, otvaranje duše. Umesto raskoši i bahatosti, skromnost i jednostavnost. Umesto ličnog interesa, dobrobit zajednice. Umesto nagomilavanja kapitala, podizanje društvenog bogatstva. Moralna obnova čovečanstva i stvaranje planetarne zajednice slobodnih i ravnopravnih ljudi su uslovi za ekonomski oporavak planete. Nema sreće u svetu u kome se gladuje, boluje i ratuje. U kome deca umiru od žeđi. U kome skoro dve milijardi ljudi živi ispod životnog minimuma. Nema razvoja čovečanstva ako se ne iskoreni beda, siromaštvo, prosjačenje i strah pred budućnošću. Nema opstanka čovečanstva ako se čovek ne vrati svojoj suštini, smislu i svrsi. Nema nam opstanka ako se ne vratimo na izgubljeni put. Verujem da taj put možemo pronaći kroz moralnu obnovu čovečanstva. Ali, nažalost, to se ne dešava. Gde smo se ponovo izgubili? Ko manipuliše našim osećanjima? Ko špekuliše sadašnjom nevoljom? Šta nam nude upravljači sveta? Protekcionizam ..Štampanje dolara bez pokrića i nastavak agonije. Kupujte američko! Nacionalizuj banke! Socijalizuj gubitke! Ostavi zlatne padobrane mešetarima i prevarantima! Paket mera kojim se finansira roba koju niko neće da kupi. Paket mera koji otpočinje borbu protiv pušenja i krečenje bolnica. Paket mera koji donosi poreske olakšice od 65 dolara. Zar je to odgovor na krizu? Šta može taj prazan paket da nam donese? Ništa dobro. Glavni problemi se ne rešavaju. Problemi se samo, protokom vremena, koje se sve više skraćuje, još više uvećavaju. Dugovi se uvećavaju novim dugovima. Bojim se da će bela rasistička politička oligarhija optužiti jednog crnca za sve nevolje. Bojim se da će bela nacistička tajkunska oligarhija izvesti još jednog predsednika na streljanje. Bojim se da se slogan o protekcionizmu ne završi - kupujte američko - oružje. Umesto moralnog kapitalizma, kome toliko stremimo, postoji velika opasnost da se, zaboravljajući šta smo sve prošli, ponovo vratimo u nasilne totalitarne režime.

Ekstremna levica i ekstremna desnica su jednako opasne. One mogu, izgubljenom i razočaranom čovečanstvu, pokazati preči put izbavljenja. A prečeg puta nema. Biće to veliki izazov za ovaj vek. Demagozi su vrlo opasni. Kriza je pravo vreme za njihov nastup. Kriza je idealna prilika za psihopate, manijake, jurodive i šarlatane da se nametnu kao spasioci čovečanstva. Oni čekaju svoju priliku. Hoće li uspeti? Sve zavisi od nas. Ukoliko im dozvolimo da nas zavedu, oni će nas odvesti u novo zlo. Novo zlo će biti pogubno po čovečanstvo. Svako od nas je odgovoran. Nema nevinih. Nema opravdavanja. Nema optuživanja drugih. Svako mora da uradi ono što pripada samo njemu. Potrebno je protest i pobunu otpočeti odmah. Nema, gospodo, čekanja.

Protekcionizam je smrt demokratije i slobode. Protekcionizam nas vraća u mračna doba. Moja država, moja nacija, moja regija, moj grad, moja ulica i moja porodica. Iza svega - ja! Uplašen, izolovan, siromašan i klaustofobičan. Ja -nezadovoljan. Ja - razočaran. Ja - izmanipulisan. Protekcionizam je moje utočište. Protekcionizam je moja budućnost. Protekcionizam mi vraća sigurnost. Nema konkurencije. Nema slobode. Nema nadmetanja. Nema novih ideja. Nema neizvesnosti od novog i različitog. Protekcionizam je ideologija slabića, kukavica, mekušaca i malograđana. Protekcionizam je žabokrečina, plesan, memla i mračni hodnici podzemlja. Protekcionizam rađa koncentracione logore, Aušvice, Gulage, Velikog Brata i Trumanov šou. Protekcionizam je maska za novu manipulaciju. Protekcionizam je utočište hulja, ološa, fukare i gangstera. Borba protiv protekcionizma je borba za slobodu čovečanstva od stega i zabluda. Novim protekcionizmom se otvaraju stare rane. Nikada nećemo uspeti da pronađemo put izbavljenja ako ne pobedimo novi protekcionizam. Novi protekcionizam je novi primitivizam. Novi primitivci ne mogu da reše svetsku ekonomsku krizu. Novi primitivci donose veliku nevolju. Novi primitivizam se pobeđuje razvojem slobode i demokratije. Slobodom medija i slobodom govora. Umesto novog primitivizma treba nam - novo doba. Novo doba počinje borbom protiv svakog oblika protekcionizma. Taj bauk ne sme da nas plaši. Slobodan čovek se ne plaši bauka. Slobodan čovek nije zadužen čovek.

Branko Dragaš

Tabloid 175 2009-03-07
« Poslednja izmena: 10. Mar 2009, 18:28:57 od erik81 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Protekcionizam je smrt demokratije i slobode. Protekcionizam nas vraća u mračna doba. Moja država, moja nacija, moja regija, moj grad, moja ulica i moja porodica........Protekcionizam je utočište hulja, ološa, fukare i gangstera.

Zar ovo nije parola svih globalista....ugusiti nacionalizam, izbrisati sve granice, unistiti porodicu i stvoriti otvoreno globalno drustvo?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Ma porodica je vec unistena, nema vise tu sta. A granice nek ostanu, treba za sverc, hebes ti to  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iPhone 5
Јел ви знате уопште зашто навијате против Америке? Ја сам на тој истој страни, али не могу да вас подржим јер сте доктринарно нејасни,
и нудите инвалидне разлоге за антиамериканизам.

Морате имати правилно објашњење!

А не овако; од вашег рахитичног резоновања ме просто блам, читам недавно блог једног одвратног про-крсташког аутора:

По вама, треба бити против САД зато што нас је Клинтон ослободио од Милошевића -- а баш је било супер у периоду 1991-2000.
Како невиђено глуп разлог...

А оне разлоге који су валидни, нпр. амерички агресивни походи по Азији, ви често уопште ни не осуђујете.

Један подржавалац Николића је рекао: "Ма треба слати у Гвантанамо не само те екстремисте, него и оне који их подржавају."

Замислите каква џукела - овамо као лаје против Запада због неких непостојећих глупости, а кад дођемо до неког стварног зулума, он је на њиховој страни...
« Poslednja izmena: 11. Mar 2009, 13:57:22 od Jaguar b. p. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
А има и оних који их пљују јер су канцер савременог света... Јер силују и уништавају оне који им се супротстављају... Јер намећу неодржив систем и њихову доминацију свима по свету...

Јер су арогантна и саможива гамад...

А пази има и оних који их мрзе не зато што су "склонили Милошевића" већ зато што су нашу земљу засипали канцерогеним говнима...  Smile

Чуј, ослободили од Милошевића... Наравно теби је то нормално као што ти је нормално да се више бавиш муџама у Гвантанаму него рецимо Милицом ракић... Куш бре!

IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iPhone 5
Па зар није њихово дивљање по Централној Азији и Блиском истоку еклатантан пример тога што си навео. Зашто је онда Николићева банда подржавала Бушов реизбор 2004.

Још се сећам славља на форуму "националиста" кад је победио...

А пази има и оних који их мрзе не зато што су "склонили Милошевића" већ зато што су нашу земљу засипали канцерогеним
Pa to ste vi izmislili, to sa uranijumom si verovatno pročitao u nekom levičarskom glasilu. Osiromašeni uranijum je manje radioaktivan od običnog kamena.
To me podseća na ono sa "Milosrdnim anđelom" -- vi prvo sami nešto izmislite, a onda se zgražavate nad monstruoznošću toga što ste upravo izmislili.
« Poslednja izmena: 11. Mar 2009, 17:47:27 od Jaguar b. p. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

sha nagba imuru

Zodijak
Pol
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
pa klinton je za nas najgori americki predsednik, bus u prvom mandatu nas je ignorisao, ako se dobro secam, jer je bio zauzet kulama, avganistanom, irakom, al kaidom!
tek u drugom mandatu se nama posvetio. i to u tom negativnom smeru po nas, jer je tako vec bilo davno projektovano od strane americkih demokrata i klintona.

a za ovo sto "vice" radikal protiv talibana, pa neprijatelj naseg neprijatelja nije nas prijatelj u ovom slucaju  Smile Smile
IP sačuvana
social share
I'm a man of wealth and taste.   
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Talibani ftw  Smile
Takva ideoloska posvecenost svojoj tradiciji i veri po svaku cenu koja vodi ka totalnoj bagatelizaciji zivota nije vidjena na zapadu jos od srednjeg veka . U svakom slucaju protivnik ili saveznik vredan respekta . Jeste da su se borili protiv Srba u Bosni , ali ipak im zelim puno srece protiv Amerike .
Mislim da je to neprijatelj koji ce dokrajciti dekadentni zapad kao varvari Rim nekada davno . Jednoistavno su to ljudi koji su spremni da umru za razliku od nas zapadnjaka , a ko nije spreman da umre nije spreman da se bori . Ko nije spreman da se bori nije spreman ni da zivi .
IP sačuvana
social share
Predsedniče Obama, okreni se ka nama.                    Mi smo se kuražili, sami k***c tražili.
Pogledaj nas, garavi, mi smo dobre naravi.                 Molimo te, leba ti, nemoj nas i ti j****i.  
Nas su Srbe jebali i kad nisu trebali.                           Vi ste, crnci, kurati, nećemo izdržati!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 84 85 87 88 ... 91
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.