Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Војвођански „правитељствујушчи совјет”  (Pročitano 14818 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
SonyEricsson z1010
ja lepo napisah "Pančevo Republika", samo mi još Novi Sad fali.

Svakako decentralizacija cele Srbie, al ostatak Srbije se nešto ne javlja da se decentralizuje.

Odakle sad ta priča o razbijanju države, aj sad ne preteruj. Ja bi samo da moj gradonačelnika, kojeg čovek može da sretne na ulici za razliku od tadića, može nešto i da uradi značajnije, pa kad ga sretnem da mogu da ga pljunem u lice ili da mu stegnem ruku. ništa više. Sada i dalje mogu da se vade na beograd, oni gore...
IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
Svakako decentralizacija cele Srbie, al ostatak Srbije se nešto ne javlja da se decentralizuje.
Odakle sad ta priča o razbijanju države, aj sad ne preteruj. Ja bi samo da moj gradonačelnika, kojeg čovek može da sretne na ulici za razliku od tadića, može nešto i da uradi značajnije, pa kad ga sretnem da mogu da ga pljunem u lice ili da mu stegnem ruku. ništa više. Sada i dalje mogu da se vade na beograd, oni gore...

И ја сам за Републику Београд...   Smile

Шалу на страну али остатак Србије такође жели ефикасну локалну власт али нису гласни као "ви"...
Држава се разбија упорним помињањем већих овлашћења само за Војводину... Упорним помињањем великих потреба само Војводине...

И да, за кога си гласао на председничким?!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
prava Vojvodjanima

Која сте ви себична нарцисоидна бића... Који бре Војвођани?! Како вас није срамота?

Права ваљда свима подједнако а не војвођанима само...

Проглашавам фатву против Војвођана! Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 630
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 

Ne znam ko je sada biran za gradonačelnika, ali što se onog malog Mikovića tiče taj zaslužuje samo pljuc u facu i ništa više  Smile Ja živim na svega par kilometara od južne zone i uživam sve njene blagodeti, pa mi nikada nije palo na pamet da razbijam državu zbog toga  Smile a isto mi je da li će lova od te južne zone da ide u Beograd ili Novi Sad i zato se zalažem za suštinsku decentralizaciju, kako cele Srbije tako i same Vojvodine. Može bolje, lepše, više za celu Srbiju. Malo manje novca za Novi Sad i Beograd a malo više za one jadne i nerazvijene delove Srbije.

I što se Pančeva konkretno tiče, ako su već rešili da privatizuju NIS trebalo je da se insistira na ekološkim standardima ili da bar država se pobrine za to pa da prodaje. To važi i za druge dve fabrike. Godinama je lova išla za NS i za BG a da se to ekološko pitanje u PA nije rešilo i to je stvarno nefer. Sad sam zašao u off sa ovom pričom, ali i dalje stoji ovo što sam napisao  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Eto vidis kako se glupost lako prepozna! A zar se nemogu prepoznati mnogi u toj gluposti kada lupetaju o jos jednoj sve srpskoj zemlji(Vojvodini) i kada prete odbranom svi raspolozivim sretstvima! A da nepricam da se mnogi neprpoznaju u gluposti sto ih boli neki zakon sto daje veca prava Vojvodjanima koga jos nigde ni nema niti ce biti,sto im smeta kada se brane stvovi jer to nisu njihovi stvovi a znase da su samo njihovi stvovi najvalidniji! Eto zbog toga se uzasavam jer smo kao narod nezreli znamo da seremo a neznamo da slusamo!
evo...testis glupost prepoznaje... Smile Smile Smile...samo jos da nauci da se ne pise nemogu,nepricam,neznamo vec ne_mogu,ne_pricam,ne_znamo.... Smile
prvo nauci pravopis pa se tek onda baci u visoku politiku i prepoznavanje gluposti....prvo prepoznaj sebe Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
SonyEricsson z1010
valjda "nas" više žulja. npr. NIS, valjda treba NIP + NINS + jugopetrol + naftagas... ili su trebali da ga ostave kao HIP (ovaj naš deo). Jer u slučaju da je bio HIP, čisto sumnjam da bi Pančevo kupilo telekom RS, a ne bi malo ozbiljnije remontovalo rafineriju... Ima i ona "Srbija vode", "Srbija šume"... U principu sve te "srbije" koče razvoj lokala (bilo kog) jer ne mogu da isprate potrebe istog tog lokala, a i previše im je lokalni da bi se zanimali njime.

Ja bi u stvari najradije ukinuo vojvođansku vlast i sve sveo na opštine/okruge, samo što to onda ne bi bilo zanimljivo strankama, morale bi mnogo više da se trude.

za tadića

@M70AB1

ko bre razbija državu, jeee?
IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 630
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 
Citat
Ja bi u stvari najradije ukinuo vojvođansku vlast i sve sveo na opštine/okruge, samo što to onda ne bi bilo zanimljivo strankama, morale bi mnogo više da se trude.
Moj čovek  Smile otkad ja to trubim...

Citat
@M70AB1

ko bre razbija državu, jeee?
O pa ima njih, ne mnogo ali ih ima koji hoće novu centralizovanu državicu sa centrom u NS. Malo sam te površno čitao pa pomislih  Smile  šta ćeš tek sam ustao...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
Проглашавам фатву против Војвођана

Podrzavam !
« Poslednja izmena: 29. Avg 2008, 13:20:05 od sasaborg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Qtek 小米
Не знам зашто је Тито откинуо један део такозване 'Војводине' и припојио БГ, али очигледно је да га је реалност натерала на такав подухват.
Већ 50 година територија од такозваног 'панчевачког' моста (старо и званично име је мост краља Петра Другог), Крњаче па све до Падињака тачније Бесног Фока, више није у саставу такозване 'Војводине'.

Да сам ја на власти ја бих Панчево припојио Београду и тако решио многе проблеме тих становника.
То је ралност, европејци будите прагматични, Београд ће прогутати Панчево као што је и Земун.
Наравно привредни потенцијал Панчева није за потцењивање, то је цена која се мора платити за константно загађење београдске околине, а БГ није крава музара која ће да финансира сваког панчевачког, ђака, студента, радника.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Сили...

Не одлучује Панчево о улагањима већ Влада Србије... За њих се гласа на парламентарним изборима на којима си могао да даш свој глас...

Не може свака шуша да одлучује о државним питањима... О локалним питањима би требало да одлучују локалне шуше... Јасније?

У твојој жељи да ти као панчевац одлучујеш о куповини Телекома Српске се види сва заблуда вас "војвођана"...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.