Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 19:10:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vojvođanski autonomaši u podmukloj akciji  (Pročitano 39475 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 334
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 
Neće proći... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 873
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Ovo prestaje da bude politički forum, ovo je sada čista psihologija da ne kažem psihopatologija.
Zaključujem da je dobar deo forumaša naplašen. Zgrčenih stomaka i stisnutih pesnica. A kao opušteno rade, sede, leže... kako ko... a zapravo su u stresu i strahu. Da se ko ne otcepi! Da ne ispadnu glupi. Da ne ispadnu politički needukovani. Da ne ispadnu mlakonje. Da ne bude da su (im) mekani i da se odmah slažu sa nečim... NEEE! Mora prvo agresivno. Ratoborno. Mora prvo sa nerazumevanjem. Sa busanjem. Mladost je ranije bila ležernija.. Ups, izdadoh svoje ne više baš dvadesete godine.
Dakle, razlika između onoga što piše recimo Feanor11985 ili Nenadjebivi (nickname dovoljno govori o samopostovanju i objektivnom subjektivizmu : ) i Bingo je u tome što... ne, ne bi to ONI shvatili... ništa... zaboravite. Recimo da je u pitanju nepremostivi jaz. Intelektualni, edukativni, kulturološki... Pretpostavljam da je Bingo iz Vojvodine, a Vojvođani znaju šta je tolerancija (nemojte mi ovde sada pominjati izuzetke, tipa Čanka i ostalih političkih smutljivaca i tzv.bajkera) pa otuda prave jasnu razliku između autonomije i separacije. Ali, da se vratimo na temu autonomapkih pasoša. To JESTE nešto što ne treba prevideti i itekako se treba pozabaviti izvorištem. Ali to nema veze sa autonomijom. To je vid fašisoidnog i neprilagđenog ponašanja. Bolje je sprečiti, nego lečiti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Citat
nemojte mi ovde sada pominjati izuzetke, tipa Čanka i ostalih političkih smutljivaca i tzv.bajkera) pa otuda prave jasnu razliku između autonomije i separacije. Ali, da se vratimo na temu autonomapkih pasoša. To JESTE nešto što ne treba prevideti i itekako se treba pozabaviti izvorištem. Ali to nema veze sa autonomijom. To je vid fašisoidnog i neprilagđenog ponašanja. Bolje je sprečiti, nego lečiti...

али баш такви ликови попут чанка и осталих сепаратиста су својом прљавом и досадном кампањом направили тај јаз и изједначили аутономаше са терористима и сепаратистима, било ко из другог дела Србије  кад чује реч "аутономаш" - прво му падне на памет дебели чанак и остала гузечарија која хоће своју фотељу и своју прћију! Дакле за данашње лоше мишљење о аутономашима треба захвалити чанку који се годинама трудио да поистовети аутономију са републиком и аутономаше са сепаратистима а захваљујући скорашњим крвавим походима чанка и са појмом - терористи! Дакле праве аутономаше ће можда једног дана опрати Дунав и Сава али тек кад убију или склоне дебелог смрада и забране лсд и лдп ... и понашају се само нормално за почетак!

IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 6230
Banat je bio posebna regija. Prirodno izmedju Morisa(Arad na severu), Tamisa (Pancevo na jugu) i Tise.
Banat je filozofija blata. Isusivanje mocvara, i krchenje plodne zemlje. Ovde su se naseljavale sve nacije.
Mulj je najplodnija zemlja (Egipcani su sagradili civilizaciju na Nilskom mulju). Sve se na pocetku pravilo od blata i trske.
Kada je 1918-e Srpska vojska oslobodila Temisvar, u nedostatku vojne sile, prepustila je vojne operacije saveznicima (Rumunima) i otisla da oslobadja Sloveniju. Prepolovljen je neprirodno na dva dela (rumunski i srpski) i od tada taj deo pripada Vojvodini. Inace glavni grad mu je Temisvar.
Rumuni ga danas zovu rumunskom kalifornijom. U rumunskom delu ima najvise Srba, koje su Srbi ostavili Rumunima, za ljubav prema Slovencima i Hrvatima.
Kao da dva pravoslavna naroda, su polako asimilovani a i zbog ljubavi srpske brace koji im nisu ni knjigu ili citanku poklonili.
Srbi imaju sve skole do fakulteta, a Rumuni su bili korektni i stampali sve to. Cak je i Kosovski ciklus veoma lepo odstampan.
Vecinski stanovnistvo je bilo svapsko srpsko, ali su Svabe (ne Nemci) proterani u histeriji drugog rata iz Srbije i masovno iseljavanje za Nemacku za vreme Chauseska.

Otvaranjem granice, puno slepih creva bi se razvilo(Jasa Tomic, Vrsac, Kikinda i ceo pogranicni deo). Prirodno su Rumuni dolazili da rade u nasem Banatu, a danas idu nasi da rade u Rumusnkom Banatu.
Ta bi trebala da bude evropska regija a stanovnistvo bi bilo vecinski srpsko.

PS Cuvena pesma masirala Kralja Petra garda, je komponovana za ulazak u Temisvar (masirala preko Temisvara), za koga nije znao.
« Poslednja izmena: 18. Okt 2007, 12:10:03 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Sve je to u redu, samo su Srbi mogli sanjati neka prava tada u Rumuniji zbog ludog Chauseskua i mnogi su i zaboravili Srpski jezik, dok su dosta Rumuna u Banatu imali sva prava i cak sto vise veca nego u Rumuniji (mogli su cak da citaju u Jugoslaviji stampanu lektiru Rumunskih emigranata sa zapada). Da je Causesku imao nasljednika, danas bi ostalo samo jos par Srpskih prezimena. Cak se u vrijeme nacionalizma devedesetih cesto spominjao polozaj nezavidan Srba u Rumuniji samo sto to nije izlazilo toliko u javnost jer nije odgovaralo tada.

Citat
али баш такви ликови попут чанка и осталих сепаратиста су својом прљавом и досадном кампањом направили тај јаз и изједначили аутономаше са терористима и сепаратистима, било ко из другог дела Србије  кад чује реч "аутономаш" - прво му падне на памет дебели чанак и остала гузечарија која хоће своју фотељу и своју прћију! Дакле за данашње лоше мишљење о аутономашима треба захвалити чанку који се годинама трудио да поистовети аутономију са републиком и аутономаше са сепаратистима а захваљујући скорашњим крвавим походима чанка и са појмом - терористи! Дакле праве аутономаше ће можда једног дана опрати Дунав и Сава али тек кад убију или склоне дебелог смрада и забране лсд и лдп ... и понашају се само нормално за почетак!

Ovdje se prica o krivicnom prekrsaju falsificiranja putne isprave zemlje koja ne postoji a neki pozivaju ovdje na linch, tu kazneno pravo ipak nesto kaze, pogotovu jer je javna osoba! Smile
« Poslednja izmena: 18. Okt 2007, 13:40:20 od vlado85 »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Citat
Ovo prestaje da bude politički forum, ovo je sada čista psihologija da ne kažem psihopatologija.
Zaključujem da je dobar deo forumaša naplašen. Zgrčenih stomaka i stisnutih pesnica. A kao opušteno rade, sede, leže... kako ko... a zapravo su u stresu i strahu. Da se ko ne otcepi! Da ne ispadnu glupi. Da ne ispadnu politički needukovani. Da ne ispadnu mlakonje. Da ne bude da su (im) mekani i da se odmah slažu sa nečim... NEEE! Mora prvo agresivno. Ratoborno. Mora prvo sa nerazumevanjem. Sa busanjem. Mladost je ranije bila ležernija.. Ups, izdadoh svoje ne više baš dvadesete godine.
Dakle, razlika između onoga što piše recimo Feanor11985 ili Nenadjebivi (nickname dovoljno govori o samopostovanju i objektivnom subjektivizmu : ) i Bingo je u tome što... ne, ne bi to ONI shvatili... ništa... zaboravite. Recimo da je u pitanju nepremostivi jaz. Intelektualni, edukativni, kulturološki... Pretpostavljam da je Bingo iz Vojvodine, a Vojvođani znaju šta je tolerancija (nemojte mi ovde sada pominjati izuzetke, tipa Čanka i ostalih političkih smutljivaca i tzv.bajkera) pa otuda prave jasnu razliku između autonomije i separacije. Ali, da se vratimo na temu autonomapkih pasoša. To JESTE nešto što ne treba prevideti i itekako se treba pozabaviti izvorištem. Ali to nema veze sa autonomijom. To je vid fašisoidnog i neprilagđenog ponašanja. Bolje je sprečiti, nego lečiti...

Толико приче а све у круг...
Ајде убоди у центар, да видимо шта желиш да кажеш...
Да сам некултуран, нетолерантан, необразован???
Да нисам на твом нивоу?

Такозвани аутономаши крију још једну битну особину! Овде се то јасно види: они сматрају да су они специјални и да су изнад других, да само они заслужују специјална права, и да само они имају монопол над културом и толеранцијом...

Грешите!!! Исти сте као и сви остали!

Учи мало од шкорпиона шта је реално сагледавање ствари.
У одбијању мог "предлога" да сви имају једнака права и исту дозу "аутономије" подељене на регионе, само показујеш природу самољубивости и себичности!
А у етикетирању мене, само показујеш нетолеранцију за супротно мишљење...

Јадно и бедно господине!

Citat
Ovdje se prica o krivicnom prekrsaju falsificiranja putne isprave zemlje koja ne postoji a neki pozivaju ovdje na linch, tu kazneno pravo ipak nesto kaze, pogotovu jer je javna osoba!

Нико не позива на линч већ на хапшење...
Не знам шта је ненормално у томе да се захтева да странка у парламенту поштује устав од којим је ушла у парламент?!?
Штампање пасоша који показује разбијање државе чији устав требају да поштују није шала већ прокривени , подмукао акт сепаратизма!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 416
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Бинго:

Једини аргумент ти је тај што је одувек имала аутономију???

Šta
da ti kažem na ovaj reč, dragi moj Feanore?
Mada ima načina.
Uvek ima načina.
Prvo jedan krači, ako te bude mrzelo da čitaš ovo što dalje sledi:
Dakle, ako je postojanje vojvodjanske autonomije nedovoljan razlog da ona i dalje postoji, da li to znači da je postojanje dovoljan razlog da ona (autonomija) više ne postoji?

A sad nešto duža priča.
Takoreći - basna:   
Zamisli zato ovakvu priliku.
Evo, na primer, Kraljevo.
To je opština, jel' tako.
E sad, zamislimo da jednoga dana u Ministarstvu za lokalnu samouptavu odluče da Kraljevo ne bude  više opštine nego dobije status "naseljenog mesta" a sedište opštine premeste u Kragujevac.
Skoče, naravno Kraljevčani na noge lagane pa poteci u Ministarstvo.
Tamo ih lepo sačekaju, ugoste (kafa plus rahat - lokum) i pitaju: kojim dobrom, dobri ljudi.
Kraljevčani naravno, zapenili od besa. Kažu: jeste li , bre, vi normalni, da niste prepili noćaske ... Pa Kraljevo je bilo opština otkako je gavran pocrneo.
Nadležni činovnik ih gleda pa kaže: imate li vi neki drugi argument osim toga da je Kraljevo oduvek bilo opština (tri znaka pitanja)
E, vidiš sve što bi Kraljevčani odgovorili ovom činovniku na ovakvo pitanje, odgovorio bih i ja tebi.
Ali neću.
Pametan si dečko, setićeš se i sam. 

Значи виша раса способних и радних жели да се издвоји од осталих јужних Срба како би имала специјална права???

Da li to što sam ja različit od tebe (a jesam sigurno) istovremeno znači i da sam vredniji, viši, važniji.
Ne znači, naravno.
Odakle ti onda ideja da autonomija podrazumeva postojanje više rase?
Ako ti zaista ovako misliš, bojim se da neću ni pokušavati da utičem na ovaj tvoj stav.
Krupan zadatak za moje skromne mogućnosti.

Nego, da li Vlada Srbije, nudeći kosovskim Albancima najširu moguću autonomiju time njima priznaje da su viša rasa?

Питам те опет, зашто не би сви имали иста права???

Koj
i svi?
Svi gradjani?
Pa svi gradjani imaju ista prava.
I stanovnik Grada Beograda koji (grad) ima više opština, i opštine Koceljeva, imaju sita prava. Mada se naseobine malo razlikuju.U čemu je spor?

Зашто цела Србија не би била подељена по регионима (има их 3 у Војводини) где би сваки регион имао једнака овлашћења???

Nisam protivan.
Pitaj u nadležnom ministarstvu.
Regionalizacija države je uvek brži put ka demokratizaciji od centralizacije koja je antipod demokratizaciji.

Ја код тебе и теби сличних само видим себичлук и размаженост...

Zašto sebičluk?
Pa ja ne želim baš ništa za sebe lično.
Govorimo o principima koji ne važe samo u Srbiji. Ja lično, ništa ne tražim, ne zahtevam, ne protestujem.
Samo sde dopisujem sa tobom, a preko foruma.
Sebičluk li je?

A razmaženost je već nešto što nikako ne razumem u ovom kontekstu.
Znači, ako se neko zalaže za autonomiju Vojvodine, on je razmažen.
Pa ko me je to razmazio, dragi?
Mama?
Baka?
Da li se svi razmaženi zalažu za autonomiju?
Ili samo neki?
Koji?
A da si mi kojim slučajem prilepio da imam klempave uši!!
Koja bi to tek priča bila?! Zamisli: moj klempavluk i autonomija Vojvodine!
Vredno je doktotrske teze, a ne ovako beznačajne prepiske kao što je naša.

Притом, преци који су се у Аустроугарској изборили за аутономију могу да вас уче јединству и љубави према свом народу...

Autonomija je pojam koji se izvodi iz postojanje države kao takve. Nije važno da li je država "tudjinska" ili "netudjinska". Ti preci su Austro-ugarsku doživljavali kao svoju državu, a ne kao tudju. Oni druge nisu imali. Samo zato su i uspeli da zadobiju autonomiju. U tuđoj državi se autonomija ne dobija. Ako ne veruješ meni, a ti skokni do Sent Andreje i prvog tamošnjeg Srbina na kojeg naidješ pripitaj: "Izvinite, kako se zove Vaša država?" Isto možeš da pripitaš i nekog Srbina u Temišvaru ili Čikagu, na primer.
Ne moraš mi javljati šta su ti odgovorili.
Ja već znam. 

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Дај јел ви знате да користите цитирање. Уопште није тешко.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
ljudi,samostalnost Vojvodine je izmisljena prica ljudi koji imaju malu poziciju na danasnjoj vlasti,i zele da postignu nesto vise,a u Srbiji to ne mogu,pa lupetaju gluposti!
ova tema je otisla ne u off,nego na suprotnu stranu...hoce li se iko osvrnuti na naslov?
autonomasi u podmukloj akciji,znaci grupa pojedinaca,koji se kriju iza svojih nazovi vodja,i pokusavaju da dovedu do separacije,a sama cinjenica da se nazivaju autonomasi u autonomnoj pokrajini je smesna....
nezavisnost Vojvodine nije moguca,nije ostvariva i nece se desiti jaaaaaako dugo <ako se ikad i desi,u sta sumnjam,bar dok je ljudi kao sto sam ja,a hvala Bogu,ima ih,koliko vidim,dosta Smile>
vojvodjanska autonomija je plod komunisticko-socijalistickog rezima,koji nije znao kako drugacije da kontrolise toliku drzavu,pa je onda davao "povlastice" ne bi li narod gledao u tu "lepotu" autonomije u diktaturi proleterijata!morali su da je sprovedu,jer je pre toga Vosa bila podeljena na banovine,koje su funkcionisale kao svoje celine,dajuci generalni dohodak kralju i drzavi,a to nije odgovaralo crvenima,pa su uzeli da se igraju politicara <sto vidimo kako je zavrsilo: "sad kad se kara vise ne dize,hajde da pricamo o demokratiji!">
ljudi,osvrnite se na temu i razmislite o pravom problemu - samim "autonomasima"!grupa ljudi koja je uspela da pokrene toliku lavinu reakcija jednim <doduse nezakonitim> aktom,dovede u stanje uznemirenosti dobar deo javnosti,i kako to dobro kaze Gea2025,dobar deo vas!treba razmisliti kako da se ti pojedinci nadju i kazne odgovarajucim merama,ili jos bolje da se pre kazne povezu sa tim "nekim novim lalama",pa da i oni odgovaraju za takve gluposti!
LSV postoji vec xxx godina,i nikad nije imao nekog uspeha,isto kao i u CG pre odvajanja...ljudi koji su zagovarali odvajanje CG jos od 1989. nisu uspeli da postignu nista u 17 godina,a jedan dupelizac,kriminalac,bivsi clan KPJ,i opstepoznata lopina Milo Djukanovic je u smao 6 godina promene ideologije uspeo u tome.ako ikad dodje do prave "borbe i zelje" za razdvajanjem,krmaca Cvarak i njegovi "autonomasi" nece imati nista sa tim!a buduci da sve ostale aktuelne partije na tu ideju gledaju kao i ja <sa krajnjim podsmehom,koliko je apsurdna> do toga nikad nece doci.zivim u Vojvodini,poreklom sam iz Vojvodine,ostacu,najverovatnije u Vojvodini,i znam sta sam,jedino sto bih mogao da budem...Srbin!Vojvodina je bila,i uvek ce biti,sastavni deo Srbije,i kao takva ima najbolju funkciju,i najbolji polozaj koji moze da ima...nek me proglase nacionalistom,bas me briga,ovo je Srbija,koliko god neki zeleli da nije!sad je Srbija i uvek ce biti Srbija!
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Citat
zivim u Vojvodini,poreklom sam iz Vojvodine,ostacu,najverovatnije u Vojvodini,i znam sta sam,jedino sto bih mogao da budem...Srbin!Vojvodina je bila,i uvek ce biti,sastavni deo Srbije,i kao takva ima najbolju funkciju,i najbolji polozaj koji moze da ima...nek me proglase nacionalistom,bas me briga,ovo je Srbija,koliko god neki zeleli da nije!sad je Srbija i uvek ce biti Srbija!

пази се друже, сада ће заклети лдп-овци и аутономаши да ти прилепе етикету "националног ???" издајице и колонаша или нешто слично, боље да не знаш шта је мени речено што су моји из Шида и што студирам у Београду .... иначе смо истог мишљења ...
Сад ће "великоВојвођани" да ти прилепе свакве етикете од тога да си радикал, дсс-овац до тога да си крајишник ...

мада по мени ту нема ничег лошег све и да си то, али по њиховом ретардираном схватању то је ваљда нека увреда!  Smile
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 19:10:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.