Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 05:59:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vojvođanski autonomaši u podmukloj akciji  (Pročitano 39314 puta)
Svakodnevni prolaznik

Kad Ima Volje Ima i Načina

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 411
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung d900i
Ma sve je ovo više smešno... Ja mislim da svako ima pravo na svoje mišljenje ali ovo...
IP sačuvana
social share
Znam ko sam i ne tražim da budem shvaćen
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Pa ljudi valjda imaju pravo i na smijesna misljenja  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Carpe Diem

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1267
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 1100
Ширкастер , ја колик овидим ти немаш појма о географији Србије, ево ја ћу да те научим, никада није касно,
Војводина је географска област на северу Србије, свидело се то неком или не, игром случаја и комунистичке страховладе 1945-1991 направљена је квази аутономија и парадржава у држави АП Војводина ... данас је АП Војводина реалност са савим довољно споствених ингеренција да управља сопственим ресурсима ...

ја колико видим ти би више волео да се АП Војводина зове Délvidékért (на мађарском - јужна област) како Мађари из АП Војводина називају нашу покрајину!!!

Војводина није северни део Србије - Војводина је северна Србија

Kad smo se mi slovaci naselili u Vojvodinu tad to nije bio "Severni deo Srbije" nego je pripadala Austro-Ugarskoj. To je bilo 1806.
IP sačuvana
social share

Is Google God? The Church Of Google believes a convincing argument can be made stating that the search engine Google is the closest mankind has ever come to experiencing an actual Deity.

If i have to find jesus, does that mean he's hiding? - "Come out, come out, wherever you are... oh, you’re on the cross again. Damn it jesus, you suck at hide and seek."
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
LG Nexus 5
Kad smo se mi slovaci naselili u Vojvodinu tad to nije bio "Severni deo Srbije" nego je pripadala Austro-Ugarskoj. To je bilo 1806.

Pa?

Pre 600 i nesto godina Srbija je bila do Egejskog mora, a danas je dole Grcka? Jesi cuo za onog Lazara mozda?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ширкастеров потпис много тога говори. Онај који би хапсио људе које је ставио на онај кафес од банера и без пресуде, а за неке и без оптужбе их проглашава убицама и злочинцима, је и за територијелну деструкцију Србије.

Ја уместо "Војводина" користим израз север Србије.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ширкастер , ја колик овидим ти немаш појма о географији Србије, ево ја ћу да те научим, никада није касно,
Војводина је географска област на северу Србије, свидело се то неком или не, игром случаја и комунистичке страховладе 1945-1991 направљена је квази аутономија и парадржава у држави АП Војводина ... данас је АП Војводина реалност са савим довољно споствених ингеренција да управља сопственим ресурсима ...

ја колико видим ти би више волео да се АП Војводина зове Délvidékért (на мађарском - јужна област) како Мађари из АП Војводина називају нашу покрајину!!!

Брате Словаче, па шта су ти Срби наудили да хоћеш да цепаш Србију?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Carpe Diem

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1267
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia 1100

Брате Словаче, па шта су ти Срби наудили да хоћеш да цепаш Србију?

Mene bash birga za Vojvodina nek se cepa ako 'oce. Ja se samo zaj***vam. Ionako zivim u BG-u.
Izbrisao sam ono iz potpisa poshto sam to stavio samo da bih smarao nekog lika. Nece se ponoviti  Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 26. Sep 2007, 10:43:36 od shirkaster »
IP sačuvana
social share

Is Google God? The Church Of Google believes a convincing argument can be made stating that the search engine Google is the closest mankind has ever come to experiencing an actual Deity.

If i have to find jesus, does that mean he's hiding? - "Come out, come out, wherever you are... oh, you’re on the cross again. Damn it jesus, you suck at hide and seek."
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 6230
Ako si vojvodjanin, to ne iskljucuje srptvo.
Srbijanci nas nazivaju 'precanima'. Pa sta bi da ga molim: hajde gedzo daj da i ja budem Srbin?
Pa chu govorim sa dva padezi kao i ti, samo za rad mir u kuci?
U Vojvodini se govore svi srpki jezici, odnosno narecja. I knjizevni i lalinski i jekavica koja je isto srpsko narecje.
Vala necemo da predjemo na gigutavi srpski da bi bili Srbi?
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Are you talking to me?

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 111
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
Vi koji nikad niste živeli u Vojvodini nemojte da vređate naš zajednički život. Pošto vam svako pominjanje naše Vojvodine smeta nemojte da je pominjete. Vašeg Velju vodite u Čačak neka vam vlada-meni neće! Vojvodina je svima pružila kuću i ognjište od pamtiveka do današnjih dana i sad se doseljavaju ljudi iz R.Srpske i C.Gore,jeste li se zapitali ikada što baš ovde? A svako normalan prihvati toleranciju i miran način života i posle je čak na to i ponosan. Mi Srbi imamo jedan velik problem a to je da ne možemo da prihvatimo da je neko od nas bolji i kvalitetniji čovek od onog drugog,teži se samo ka tome da se svi poravnamo,e a to ne može. Mene lično vređa kao Srbinu čiji preci već 150 godina rade rađaju se i umiru u Vojvodini kad neko sa omalovažavanjem priča o Vojvođanima kao da smo mala deca pa nam treba tutor. Sve što imamo smo napravili vrednim radom i odricanjima samodoprinosi budžeti....a sad će da dodje ona jajara i da proda nekome gotov autoput,fala mi ga imamo a ti? Pominjao je blesavi Velja i kanalizaciju i štošta...Ej bre čoveče ovde toplane rade same!! Vozači propuštaju pešake na prelazu,a svirnuti u saobraćaju je sramota! Ne znam meni je to smešno čak i kada razmišljam....malo se dohvatio sveta pa misli da su svi kao on....uostalom nikada mi nebi palo na pamet da ja vodim brigu šta će da urade ili šta je dobro za nekog iz Kruševca Vranja Leskovca Bora,pa valjda ti ljudi znaju najbolje, imaju poslanike i predsednike koje su sami izabrali jedino je naša vlast maloletna....manemoj! I za sve važi ovo je Srbija-ali to nikakve veze nema sa time kako kolko i zašto, tu svako ima svoj autoritet i pravo da odluči. Skupština stanara čini jedan ulaz u zgradi ali je svako gazda u svom stanu!!! No hard feelings-moji Srbi. Pozdrav iz NS-a.
IP sačuvana
social share
Biće bolje posle rata.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Nemam živaca da čitam svih 20 strana... ali moram da konstatujem da je sam tekst krajnje imbecilan, kao i cela ta priča sa pasošima... kakvo bre štampanje pasoša? Možda se zaista skupilo par imbecila koji su, eto, iz zajebancije to odradili... Ali sigurno iza toga ne stoji niko poznat iz vojvođanskog političkog sveta... Šta, kao, štampaće pasoše, pa će onda da trče u UN, "Evo, mi imamo pasoše, sad nam dajte državu????"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 05:59:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.