Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 00:36:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Dali bi ste sluzili Vojsku ?
DA
50%  (40)
NE
40%  (32)
Da ako me uhvate
1.3%  (1)
Samo civilno
8.8%  (7)
Ukupno glasova: 80
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vojska...  (Pročitano 41553 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
moral na visini. a i gadjalli ih nasi avionima...
Nemoj da te cuje neko, proglasice te za izdajnika.Trebali su da ostanu tamo da uvecaju broj zrtava,
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kragujevac za prestonicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3

ups!!! ma to sam samo tebi sapnuo...
IP sačuvana
social share
Idemo u rat da se bijete!
 Neki cete da poginete, a neki cemo i da se vratimo!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20

Nije tacno da je osnovni cilj modernog ratovanja potpuno unistenju vojske vec u dostizanju zeljenog stanja koje zacrtavaju politicari a realizuju vojnici.  Cilj operacije 1999. godine bio je da Milosevic povuce vojsku i policiju sa Kosova i da pristane na uvodjenje medjunarodne administracije. Cilj je postignut.

ono shto ti ne uvidjash je da amerikanci svoje ciljeve (vojne i politichke) ostvaruju upravo tako shto izazivaju strah kod neprijatelja ,chak i kad za to nema nikakvih vojnih razloga . to je tako od tepih-bombardovanja iz ww2 ,koreje ,vijetnama , preko bombardovanja irachke vojske u bekstvu 1991 (chuveni auto-put smrti) ,gadjanja sklonishta u iraku te iste 1991,svima poznatih gadjanja i ubijanja civila kod nas 1995 i 1999, shock&awe 2003. u iraku ,faludze u iraku 2004 .......

jednostavno , amerikanci vladaju strahom a strah se postize tako shto se neprijatelju pokaze da su u stanju da mu nanesu ogromne zrtve ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia E50
"Neće biti smena u vrhu vojske"
23. jun 2007. | 14:06 | Izvor: FoNet

Pančevo -- Ministar odbrane Dragan Šutanovac izjavio da neće biti kadrovskih pomeranja u vrhu Vojske Srbije, jer za to nema potrebe.

Šutanovac je, posle svečanosti polaganja zakletve junske klase vojnika u Centru za obuku u Pančevu, novinarima rekao da je zadovoljan i sa komandantima jedinica, a da je jedino upražnjeno mesto u vojnom vrhu direktora Vojne obaveštajne agencije.

On je potvrdio da je smenio jednog generala koji je svom kolegi dodelio rešenje o dobijanju stana, ali nije želeo da ga imenuje, objašnjavajući da je to završeno, jer se slučaj dogodio pre nego što je on postao ministar.

Na pitanje o aktivnostima vojske u potrazi za haškim optuženicima, Šutanovac je odgovorio da njeni pripadnici, u skladu sa zakonom i preuzetim obavezama, "sprovode akcije" usmerene na okončanje saradnje sa Haškim tribunalom.

On je kazao da se to odnosi na sprečavanje mogućnosti da neko od aktivnih oficira eventualno pomaže haškim optuženicima, kao i na "pregled prostora koji pripada vojsci a koji bi oni mogli da koriste za skrivanje".

Šutanovac najavio zakonska rešenja koja se tiču poboljšanja životnog standarda pripadnika vojske.

Veliki odziv regruta u junskoj klasi je, prema mišljenju ministra odbrane, dobar put da se srpska vojska "vrati staroj slavi", uz modernizaciju i uvođenje savremenih standarada.

On je mladim vojnicima poručio da "časno služe državi", podsećajući da služenje roka u Vojsci Srbije više nije obaveza, "i utoliko je veća čast biti pripadnik oružanih snaga".

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Ускоро откуп војног рока за грађане из дијаспоре

Новим предлогом закона о војсци и одбрани предвиђено је увођење откупа војног рока за војне обвезнике који живе у иностранству, изјавио је данас државни секретар у министарству одбране Зоран Јефтић.

Он је на скупу "Видовдански дани дијаспоре", који се одржава у Београду, рекао да ће предлог закона бити готов у јулу, и да би пред Скупштином Србије могао да се нађе у октобру ове године.

Јефтић је истакао да ће професионализација војске бити завршена до 2010. године, и да се следећих година очекује "лагано смањење позивања регрута".

Он је навео да се у иностранству налази скоро 44 хиљаде регрута, од којих је за 15 хиљада одобрен привремни боравак у иностранству.

Заменица начелника Управе за управне послове у МУП-у Србије Зорица Касалица Лончар рекла је да деца рођена у иностранству могу да траже држављанство Србије по пореклу и додала да деца из бракова где је један супружник странац могу то право да остваре до 23. године.

Она је казала да су у току припреме да се започне издавање нових личних докумената.

Заменик директора Дирекције за конзуларне послове у МИП-у Мирослав Прцовић рекао је на скупу да износ за конзуларне послове који плаћају грађани мора да буде значајно смањен, истакавши као пример да је прескупо да издавање пасоша у иностранству кошта 200 евра.

Он је додао и да конзуларни представници морају да буду 24 сата дневно доступни за наше грађане којима је потребна помоћ.

Izvor: Beta
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
SonyEricsson P910i
U picku materinu u sta nam se pretvara vojska! Ljudi blizi se dan kad ce siptari golim rukama da pocnu da nas dave, mi necemo imati cime da se branimo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Дог из д дог фор лајф

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1165
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
SonyEricsson K750i
naravno da bih sluzio u vosjku ali nazalost kod nas su ukinuli vosjku ...pazite ovo bih kad drzava se sastoji od dva eniteta,,,,
republika srpska i federacija bih ......y rs su ykinuli vosjku a federacija ima i sta da dodje do rata
IP sačuvana
social share
lakse je sa cetiri u rukama , nego s jednom u krevetu..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
SonyEricsson P910i
Nista najebali ste ga kao i mi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
naravno da bih sluzio u vosjku ali nazalost kod nas su ukinuli vosjku ...pazite ovo bih kad drzava se sastoji od dva eniteta,,,,
republika srpska i federacija bih ......y rs su ykinuli vosjku a federacija ima i sta da dodje do rata
Moze da vam ga pushi. Daj bre pa ne mislis valjda da su oni u stanju bilo sta da urade? Pa vise oruzja imas po srpskim kucama nego sto to ima cela ta nazovi armija.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Never Be Friends...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2180
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
SonyEricsson P910i
ma de to bre covece... i ja i ti bi voleli da je to istina, ali znamo da nije... samo se nadajmo da nece doci do rata dok ne najurimo ove mafijase sa vlasti, pa onda mozete da racunate na pomoc nase vojske Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 00:36:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.