Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 05:02:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Dali bi ste sluzili Vojsku ?
DA
50%  (40)
NE
40%  (32)
Da ako me uhvate
1.3%  (1)
Samo civilno
8.8%  (7)
Ukupno glasova: 80
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vojska...  (Pročitano 41559 puta)
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Po stoti put ja nisam pricao ni o kakvoj pobedi vec sam rekao da NATO nije uspeo da nas porazi na KiM!

Njihovo bombardovanje jedva da je okrznulo nasu vojsku! Ako su vec toliko mocni zasto onda nisu krenuli kopneno?

Vas dvojica Delicevu strucnost osporavate na osnovu njegovog naknadnog politickog angazmana sto je logicka kontradikcija!
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Neverovatno koliko se drzis politickih mantri koje ne piju vodu. Cilj rata nije bio osvajanje Srbije vec da policija i vojska odu sa Kosova i to je postignuto.

Nemoj mi pricati ode radosti o ljudima koji su sapku odlucili da zamene partijskom zastavom, jer ima mnogo vise onih koji nisu i to nikada ne bi uradili jer su pravi profesionalci koji su posveceni svojoj drzavi a ne partijskim interesima.

Bilo bi dobro da pokusas da prosiris vidike i van onoga sto govore partijski angazovani vojni penzioneri...

« Poslednja izmena: 21. Jun 2007, 16:52:29 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ne pravi sebi idola niti kakva lika;nemoj im se klanjati niti im sluziti.

Zodijak
Pol
Poruke 513
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
Delicev politicki angazman ne zelim da komentarisem.To je njegov licni izbor.Sledece,negde kod Prizrena u smeru ka Albaniji, taj isti Delic je preklinjao,sat i jace vremena,albansku kolonu od 10000 da ne ide po instrukcijama i da ce im svojim zivotom garantovati bezbednost.Nije uspeo da ih ubedi.Na kraju ih je pitao kako drugacije moze da im pomogne kad vec 'moraju' da idu.Bilo je puno nejaci i on im je za stare i decu,obezbedio vozila i pratnju.Bio je jako potresen.Na kraju je ispalo da ih je deportovao.Medjutim,njegovo strucno i argumentovano svedocenje u Hagu spasilo ga je optuznice.Tuzilastvo je zakljucilo da sa njim moze mnogo da izgubi.......@zexy Nisi odgovorio u vezi izmestanja tenkova u bubanj potok?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kragujevac za prestonicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
@serbiko
ja stvarno moram da ti se izvinem jer sam to pitanje malko zaboravio. a razlog je to sto ja taj izlazak iz kasarne uopste nisam pominjao, kako ti to kazes, ali nebitno. ne znam tacnu pozadinu toga. kao i sva ostala pvl tada sam bio zatocen u kasarni ocekujuci naredjenja.  znam samo da je tadasnji komandant 1 oklopne nakon toga smenjen i dosao je na istu poziciju komandanta oklopne brigade. u moju. nazalost.
toliko znam
ono sto ja mislim i sto mi govori to premestanje, ali ne smenjivanje sa polozaja jeste da je on dobio neka naredjenja u vezi toga, sad da li je poslusao ili nesto drugo uradio, stvarno ne znam, ali je jasno kao dan da ga nisu smeli smeniti, ali ni da ga nisu smeli ostaviti na istom polozaju, e pa sad...
drugo delicevo preklinjanje nije bilo zato sto je on jako human covek, vec zato sto je tada doslo naredjenje da se sve granice hermeticki zatvore i da se izbeglice vise ne pustaju van zemlje. albanci su u toikom broju napustali zemlju da je postojala opasnost da na kosovu ostane samo nasa vojska i policija, a onda u vazdusnim udarima nisu mogli da promase. to je sva misterija...
IP sačuvana
social share
Idemo u rat da se bijete!
 Neki cete da poginete, a neki cemo i da se vratimo!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
hteli vi to da priznate ili ne - pavkovic ,lazarevic ,delic jesu dosta sposobni generali .ne treba ih potcenjivati zato shto vam se ne svidjaju njihovi politichki stavovi ili moralnost.
samo budala moze da tvrdi da cilj NATO nije bio da nashoj vojsci na kosovu nanese shto vece gubitke podsecam vas da su oni '91 bombardovali kolone irachana koji su bezali iz kuvajta . doktrina amerikanaca i jeste da neprijatelju nanesu shto strashnije gubitke da bi time shirili strah po svetu . to su radili u svim ratovima - od ww1 do danas .

shto se tiche danashnjeg vojnog vrha - ma shta mi mislili o njihovom politichkom angazmanu - oni jednostavno nemaju znanje i iskustvo da budu na polozajima na kojima su jednostavno , ipak je potrebno da chovek ima malo komandnog iskustva pre nego shto postane nachelnik generalshtaba  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Tipicno razmisljanje entuzijaste koji voli da sklapa plasticne avione i cita knjige o II svetskom ratu.

Nije tacno da je osnovni cilj modernog ratovanja potpuno unistenju vojske vec u dostizanju zeljenog stanja koje zacrtavaju politicari a realizuju vojnici.  Cilj operacije 1999. godine bio je da Milosevic povuce vojsku i policiju sa Kosova i da pristane na uvodjenje medjunarodne administracije. Cilj je postignut.

Ocigledno da nemas ni ideju ko se nalazi u danasnjem vojnom vrhu kada govoris da nemaju znanje i iskustvo. 99 odsto ljudi iz sadasnjeg vojnog vrha su ucesnici rata 1999, ali nisu pravili vile po Dedinju kao sto je radio Pavkovic niti su opsednuto voleli Milosevica i naopaku politicku Srpske radikalne stranke kao sto radi Delic.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 706
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N80
Tipicno razmisljanje entuzijaste koji voli da sklapa plasticne avione i cita knjige o II svetskom ratu.

Nije tacno da je osnovni cilj modernog ratovanja potpuno unistenju vojske vec u dostizanju zeljenog stanja koje zacrtavaju politicari a realizuju vojnici. Cilj operacije 1999. godine bio je da Milosevic povuce vojsku i policiju sa Kosova i da pristane na uvodjenje medjunarodne administracije. Cilj je postignut.

Ocigledno da nemas ni ideju ko se nalazi u danasnjem vojnom vrhu kada govoris da nemaju znanje i iskustvo. 99 odsto ljudi iz sadasnjeg vojnog vrha su ucesnici rata 1999, ali nisu pravili vile po Dedinju kao sto je radio Pavkovic niti su opsednuto voleli Milosevica i naopaku politicku Srpske radikalne stranke kao sto radi Delic.

A Perisic je vojnicina....
@danilo
Vidim da si expert za Yenki doktrinu i njihove masovke.Mora da im se Beograd na Uskrs 44 omakao onako kolaterarno,verovatno nisu imali precizne mape pa su sravnili Drezden(sto ce im svabe vratiti kad tad),hiljde tona po glavi stanovnika Vijetnama..uf ostao sam bez reci,neznam kako bih okarakterisao Hirosimu i Nagasaki.

Ja ne znam o cemu ucite na tim kursevima ali losi ste djaci.

IP sačuvana
social share
Кроз ватру и воду дигнуте главе, стазама Победе, Части и Славе!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 5610

Ти спадаш у групу ентузијаста који воле да се праве како све знају, а немају покриће за то. Јел постоји једна тема на овом форуму за коју ти ниси "експерт"???  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4

Nije tacno da je osnovni cilj modernog ratovanja potpuno unistenju vojske vec u dostizanju zeljenog stanja koje zacrtavaju politicari a realizuju vojnici. Cilj operacije 1999. godine bio je da Milosevic povuce vojsku i policiju sa Kosova i da pristane na uvodjenje medjunarodne administracije. Cilj je postignut.

@danilo
Vidim da si expert za Yenki doktrinu i njihove masovke.Mora da im se Beograd na Uskrs 44 omakao onako kolaterarno,verovatno nisu imali precizne mape pa su sravnili Drezden(sto ce im svabe vratiti kad tad),hiljde tona po glavi stanovnika Vijetnama..uf ostao sam bez reci,neznam kako bih okarakterisao Hirosimu i Nagasaki.

Ja ne znam kroz kakav si kurs prosao dok si bio u KSJ, ali masovna bombardovanja iz II svetskog rata koji je u svakom smislu bio olicenje sukoba industrijske ere nemaju nikakve veze sa ratovanjem posle pada Berlinskog zida.

Ne znam cemu tolika opsesija sa penzionerima - te Perisic, te Pavkovic te Delic..ti ljudi su danas potpuno irelevantni sa stanovista vojske.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 706
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N80
PA,

@danilo

Ja ne znam kroz kakav si kurs prosao dok si bio u KSJ, ali masovna bombardovanja iz II svetskog rata koji je u svakom smislu bio olicenje sukoba industrijske ere nemaju nikakve veze sa ratovanjem posle pada Berlinskog zida.

Ne znam cemu tolika opsesija sa penzionerima - te Perisic, te Pavkovic te Delic..ti ljudi su danas potpuno irelevantni sa stanovista vojske.

Pa kurseva je bilo nije da nije,,,Ali u toku ratova sam naucio da prepoznam "barabe".
Za neupucene : "barabe" su bili neprijateljski igraci koji upadajuci u sisteme veze(zicne i bezicne) vrse dezinformacije,navode tenkove i jedinice u prvoj liniji na zicer,navode artiljerijsku vatru u pogresnom pravcu,propagandne akcije,pokazuju "izuzetnu obavestenost" po svim pitanjima(politika,ekonomija,pravo i sl),
prenose lazne vesti o clanovima porodica boraca(koje vrlo lako saznaju iz neoprezne radio-komunikacije medju vojnicima) bilo je slucajeva da su zvali porodice vojnika u npr Beogradu izjavljujuci saucesca a vojnici zivi i zdravi(a to su saznavali uglavnom iz rokovnika i ostalih predmeta koje su nasli kod poginulih i zarobljenih vojnika) i mnogo toga drugoga...
E takve sam nepogresivo nalazio....I dan danas ih nalazim po forumima samo je meta drugacija cilj je isti...
IP sačuvana
social share
Кроз ватру и воду дигнуте главе, стазама Победе, Части и Славе!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 05:02:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.