Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 08:33:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vojska Srbije rastura T-55ice?  (Pročitano 41198 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
e,izvinite na off-topicu-jazz,kad si vec spomenuo poligone:

ja sam(mozda ste videli temu) mnogo,mnogo proucio Cernobilj i ZONU oko njega i tamo i dalje ima ljudi i vodi se racuna jer se nalazi ogroman radar koji je bio tako jka da je palio neonke u krugu od 20km i seljaci u Polesju su koristili to za plasenje ptica na usevima...al to je za drugu temu-ja sam vec bio napravio temu o tome-koga zanima na 3. je strani,pa nek pogleda...,nego pominjem to,jer ja da sam na mestu Odeljenja za Cernobilj Ministarstva Unutrasnjih Poslova Ukrajine,ja bih dao inicjativu da se u ZONI napravi nekoliko velikih poligona za tenkove.sad verovatno mislite da sam lud-zato sto ima radijacije tamo,a ja bih slao vojnike da tamo came... Smile to JE tacno,ali nisu sve radijacije iste;i mi isto imamo vec odredjenu kolicinu radijacije u sebi;i istrazivanja u ZONi su pokazala da bi tako nesto bilo izvodljivo...sad me mrzi a i necu da pisem o radijaciji ovde,ali ima sve to na drugoj temi,nego ono sto ocu da kazem jeste da bi bilo dobro i da kazem"pohvalno" ukoliko bi se tamo napravili tenkovski poligoni...jer ne vredi-to se nece(aktivno,urbano) naseliti pa po pravilu jos 40000godina,a cak i namerno bar nekih 500godina...bre-al sam iskucao... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 898
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ovo cega si se ti dosetio, mislim da se ne bi dosetio ni cuveni drug Staljin, koji je bio poznat kao veliki unistitelj sopstvenog naroda.
Svaki covek koji udahne radioaktivnu prasinu, moze u daljem zivotu da racuna na leukemiju, rak i ostale bolestine uzrokovane radijacijom.
Prvo trebas da vidis kako izgleda jedan tenkovski poligon i koje se sve aktivnosti na njemu odvijaju, pa onda da razmislis o ovome sto si napisao. Takodje bi bilo korisno da nabavis jednu zastitnu masku sa sve zastitnim odelom i malko radis neki fizicki posao sa tom opremom na recimo 30°C
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Ko visoko leti nisko pada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1196
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 6267
Kojih 30, dovoljno je i dvadeset  Smile.Sudeci po  njegovim godinama jos nije video sta je vojska, a ako to dozivi i prezivi mislim da ce drugu pricu pricati Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft:  Link uklonjen
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
211 i uopsteno-dobro...  Smile ja sam vec sto puta rekao da tamo ljdui i dalje zive,i sada kazem da ima i vojnika tamo koji cuvaju radare...to je sve opisano u mojoj temi Cernobilj Sabotaza i ja sam tu sve  lepo objasnio...ali posto ste vi uvek u pravu i niko na ovom forumu ne sme nista da misli drugacije,onda ti misli tako,a ja cu ovako...ionako za svaki prokleti odgovor koji dam pa makr bilo i"slazem se" ili neko pitanje u vezi necega,smatraju me idiotom...ja znam i potvrdjeno je da ima mnogo vojne aktivnosti u ZONI i takodje da nisu sve radijacije iste...ima rizika,ali vojska je vec tamo-ocu da kazem-ti vojnici su ionako vec ozraceni nekom malom kolicinom...mislim sigurno nisam pisao onolike tekstove na temi o cernobilju ako ne znam odlicno sve o njemu,kao i ZONI i samoj radijaciji u istoj-ne bilo kojoj...ali posto vi sve uvek znate i niko ne sme da misli drugacije,ja vam vise necu smetati...ionako me nikad niko i ne slusa,pa cak i da je neko pitanje ili nesto sto je tacno i provereno...nije nista licno,211-ti si i sam video da sam se ja kad-tad slagao sa tobom,nego mislim uopsteno...ja sam mislio da znam dosta-s obzirom da znam mnogo stvari o dosta toga, i da se neko slaze,ali izgleda da nikad nije bilo tako...pa dobro...sta da se radi.ja vam vise necu mnogo smetati... Smile  Smile
« Poslednja izmena: 07. Avg 2007, 21:14:26 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 898
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Pa forum i sluzi tome da se razmenjuju misljenja i iskustva. Ne mogu svi da misle i razmisljaju kao ti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
dobro... Smile i nisam mislio bas to da treba svi da misle ko ja...kao ni da imam nesto protiv tebe...nemam nista protiv bilo koga na ovom forumu,nego naprosto kad god nesto kazem-bilo sta,bilo sta...-uvek je lose...nisam rekao da si ti kriv za to,niti da mi ti to kazes... takodje u postu vise ocu da kazem da to nije nista licno,(iako sam ipak nezadovoljan ovim uopsteno) i da naprosto ne mogu svaki dan da se osecam kao duh ili kao beba dok svaki moj post ili tema u rekordnom roku padaju... Smile  Smile

mislim,ovako nema poente...bicu na nekim temama,ali vise se necu mesati... Smile Smile
« Poslednja izmena: 07. Avg 2007, 21:26:39 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

arogantan sam i uglavnom bezobrazan

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1172
Zastava doboj republika srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson D750
ovdje  su se u rs pokazale dobro
IP sačuvana
social share
partizan u srcu, zvezda ciganima ali čergašima.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6300
pa t-55 se u rs borio protiv T-34ki, patona, a negde i protiv šermana. opet za vreme građanskog rata tenkovi su se koristili za napade na utvrđenja. njihova glavna korist je bila podizanje morala pešadiji, i zastrašivenje neprijatelja (koji uglavnom nije imao podršku tenkova). poznato nam je kakav je efekat imala praga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat
poznato nam je kakav je efekat imala praga.

И они би сад да је укину!  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 3266
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
SonyEricsson w595
koliko sam ja upoznata, prage su već ukinute.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 08:33:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.