Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 01:11:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vojska Srbije kupuje BTR-90  (Pročitano 44237 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
da se ja pitam...doveo bi Vladimira Ivanovica+ljude po njegovom izboru,Miroslava Lazanskog +ljude po njegovom izboru...ove retardirane oficire bi poslao u rudnik jer im je tamo mesto...i doveo bi jos nekog izraelca da ucestvuje i budzenju nasih vozila...jer izraelci imaju dobra resenja...

+ najkvalitenije pivo po njegovom izboru i najkvalitetnija domaca rakija za teren  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

nisam ljubitelj moderatora....grrrr

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 629
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson z1010
da,ice i pice koliko god zele...jebemu,da i nama malo svane... Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Nokia 
Sto se Vlade tice , u pravu si , ali ja bih dodao i gomilu klinaca koji ce da rade i uce od njih . Kada neko ima prosek 9,9 na matematici i 9,8 na elektronskom fakultetu , mozes da zamislis sta bi bio u stanju da uradi uz pomoc i usmerenje iskusnih strucnjaka . A imas i gomilu momaka i devojaka koji nemaju velike proseke , ali im , sto nas narod kaze , radi kefalo . Ja koliko sam mogao da vidim , kod mene na fakultetu su bile dve vrste ljudi , matematicari i logicari . Ovi prvi mogu da ti sracunavaju integrale i da rade teoretske studije tri godine , ali kada treba da urade nesto prakticno , kada treba da shvate kako nesto radi , od drveta ne vide sumu . Imas i ove logicare , kojima ne ide mnogo dobro matematika , ali shvataju principe rada vrlo lako i puni su ideja . Sto moj cale kaze , sto im oko vidi , to im ruka ne pusta . Sjedini ih u tim , dodaj im iskusne strucnjake , i par genijalaca koji imaju i jedno i drugo , pa da vidis cudo .

Mani se Lazanjskog , on je kao i svi pravnici , ume lepo da prica , ali sustinski tesko razume stvari . Kao primer mogu da ti navedem emisiju na TV Pink , kada je pricao o broju tenkova i sta ce mo sve da isecemo , a koliko ce da ostane . Onda ga je jedan potpukovnik , komandant oklopne brigade , pitao : Sta ce mi hiljadu tenkova , ako je od tih hiljadu 60% neispravno ili poluispravno ? Bolje je da imam 300 potpuno ispravnih i spremnih za borbu , i da ne rasipam pare na ove ostale , vec da sav novac ulozim u njihovo odrzavanje i osavremenjavanje i kupovinu nove tehnike . Isto vazi za sve ostalo . U skladistu u jednom vojvodjanskom selu video sam ruske kamione iz 50.-tih godina proslog veka koji trule na livadi , a u tehnickoj knjizici pise da nisu presli ni 1500km . Stoje na klocnama sa konzerviranim motorima , a skoljka i karoserija trule  skroz . Svaka cast Lazanjskom za njegove reportaze , sto je imao petlju da ide na sva ratista , sto je rizikovao glavu bezbroj puta , sto je uspeo da prikaze skoro sve savremene armije sveta . Ali , sustinski njemu mnogo toga hvali , ima boljih mnogo boljih strucnjaka od njega , ali su zaglibljeni po institutima i u vojsci i ne dolaze do izrazaja .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 629
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson z1010
lazanski ima gomilu veza....ok..onda on neka radi neku emisiju na TV-u o vojsci...umesto sto se ovaj Nenad Pezo koprca na drugom kanalu RTS-a sa biblijski starom emisijom dozvolite...ista uvodna spica od pre deset godina..nista se nije promenilo..samo kenjaju nesto o oficirima..a blage si veze o zivotu nemaju...
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 609
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Mani se Lazanjskog , on je kao i svi pravnici , ume lepo da prica , ali sustinski tesko razume stvari . Kao primer mogu da ti navedem emisiju na TV Pink , kada je pricao o broju tenkova i sta ce mo sve da isecemo , a koliko ce da ostane . Onda ga je jedan potpukovnik , komandant oklopne brigade , pitao : Sta ce mi hiljadu tenkova , ako je od tih hiljadu 60% neispravno ili poluispravno ? Bolje je da imam 300 potpuno ispravnih i spremnih za borbu , i da ne rasipam pare na ove ostale , vec da sav novac ulozim u njihovo odrzavanje i osavremenjavanje i kupovinu nove tehnike . Isto vazi za sve ostalo . U skladistu u jednom vojvodjanskom selu video sam ruske kamione iz 50.-tih godina proslog veka koji trule na livadi , a u tehnickoj knjizici pise da nisu presli ni 1500km . Stoje na klocnama sa konzerviranim motorima , a skoljka i karoserija trule skroz . Svaka cast Lazanjskom za njegove reportaze , sto je imao petlju da ide na sva ratista , sto je rizikovao glavu bezbroj puta , sto je uspeo da prikaze skoro sve savremene armije sveta . Ali , sustinski njemu mnogo toga hvali , ima boljih mnogo boljih strucnjaka od njega , ali su zaglibljeni po institutima i u vojsci i ne dolaze do izrazaja .
@Dead Eye
Ovo sam i ja htio baš da ti kažem, ali stvarno. Mani se Lazanskog. Nije toliko kompetentan kao što se tebi čini. On je vojni novinar, po nekima analitičar i ekspert - ali ekspert je nešto sasvim drugo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 
Sto se tice vodjenja Dozvolite da se obratimo , tu si u pravu , za to bi bio verovatno najbolje resenje . On je odlican vojni novinar . Mislim da bi mogao da da mnogo vise materijala , dovede prave strucnjake i eksperte , mogao bi komotno da napravi dobru dvocasovnu emisiju zanimljivu svakom . Ali , smatrati ga analiticarom i ekspertom je malo previse . On je ekspert taman toliko koliko ja i ti , a u nekom pogledu mozda i manje od nas . Nedostaje mu osnovno tehnicko znanje . Ja mozda ne znam o necemu , jer nemam informacija , ali on i da dobije informacije , ne moze da ih razume , jer nije dovoljno tehnicki potkovan . U tome je problem . A i sto se analitike tice , ne zna dovoljno , jer nije dovoljno biti samo pravnik i poznavati pravo , treba znati mnogo vise . Geopolitika je kompleksna nauka , dotice se i istorije , i vojske , i tehnike , i naucnog potencijala , i ekonomije , ... On tu na zalost ima previse rupa da bi bio pravi vojni ekspert i analiticar .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 629
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson z1010
a jel mogu ja da budem expert... Smile
coming to saint peter he will say,
sir,another soldier reporting to duty,
i've served my time in hell....

« Poslednja izmena: 26. Dec 2007, 13:11:11 od Dead_Eye »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
(sala)ja stvarno mislim da je gospodin Vlado izasao iz neke druge dimenzije...
mislim da je on ili Bog ili nadljudsko bice...toliko iskustva,znanja,rada...gosn Vlado,svaka cast jos jednom!!!! Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
i nadam se da vas nisam uvredio ovim postom-zeleo sam da kazem koliko neverovatnog znanja imate.pozdrav Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 
a jel mogu ja da budem expert... Smile
coming to saint peter he will say,
sir,another soldier reporting to duty,
i've served my time in hell....

Skoro isto koliko i on . Ili ja . Ili bilo ko drugi na forumu kome je vojna tehnika bila ili mu je sada hobi . Ali biti ekspert zahteva mnogo vise . Jel mislis da bi on mogao da donese vodu gospodinu Vladi u oblasti tenkova , ili nekom slicnom ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 629
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson z1010
ma ovo moje je bilo sala.... Smile Smile...naravno da ne bi...ali sa druge strane Lazanski je bio u 18 ratova...posecivao i ruske i americke nuklearne podmornice u vreme hladnog rata..bio u afghanistanu i sa sovjetima i sa amerima...procitaj njegove dve povezane knjige Jutarnja Patrola i Hitler Je Pobedio...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 01:11:43
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.