Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 18:05:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vojnicki dani  (Pročitano 16480 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
LG 4X HD
Podgorica(masline)-pesadija-Miratovac-zona bezbednosti 2000
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Leeeeeroy Jeeeenkins!!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 837
Zastava Lazarevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola Motoluxe XT615
3 meseca zajecar a onda prekomanda u vranje tj. 6 meseci na bazi cvore , to je brdo iznad preseva - kopnena zona bezbednosti mart 2005.78 motorizovana brigada.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Photo39_36A.jpg
(1071.72 KB, 1895x1272)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Postani ono sto jesi - Nice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
po mom mishljenju ShRO je prilichno sjebao
nashu vojsku . a zashto?
pa dodje tako neki lik,zavrshio fax (ali
danas je i to pitanje poshto ima raznih
faxeva) i gleda da mu lakshe prodje vojni rok.
ode malo se zeza na akademiji par meseci,
nit njega interesuje shta mu predaju,nit njih
interesuje dal on neshto nauchi i on dobije chin
potporuchnika. i sad shto je najgore mnogi od njih
se posle aktiviraju (jer ne mogu da nadju drugi posao)
i budu neki poruchnici ,kapetani . ovi sa vojnom akademijom
onda normalno moraju brze da napreduju i zato sad ima
majora i potpukovnika ko kusih pasa .

a slichna fora je i sa vodnicima. ima srednju shkolu,
posao nema,ajd na kurs jer mu se ionako rachuna
kao vojska,posle radi neku godinu dok ne nadje neshto
bolje i pali .

u drugim zemljama u vojnu akademiju primaju ljude
sa vishim ili visokim obrazovanjem i traje od 12-18
meseci ali se ozbiljno izuchavaju struchni predmeti
i za svaki dalji chin je potrebno doshkolovavanje.
            Pa ti se onda preseli u tu drugu zemlju i postedi nas glupih komentara. Ti uopste ne znas sta je SRO, to nema veze sa akademijom i tamo se uopste ne zeza, jer prolazis ubrzanu celokupnu obuku za sve rodove u vojsci. U ostalom od tebe, kao velikog ljubitelja lika i dela Mladica, nisam ocekivao da tako pljujes vojsku, razmisljas li ponekad o svojim stavovima, jel ti se mozda zavrti u glavi? Smile Smile Smile A popljuvao si sve koji imaju diplomu fakulteta, sto ti je stvarno genijalno razmisljanje Smile. Ti si verovatno od skole imao samo cvrge koje su ti udarali drugi djaci. Ako ti diploma farmacije sa petim prosekom u generaciji, strucnim sertifikatom sa Karlovog univerziteta u Pragu, jednogodisnjim predsedavanjem Saveta studenata, nekoliko medalja sa sportskih takmicenja medju zdravstvenim studentima,... ako ti sve ovo zvuci kao dobijeno tek onako, onda ti imas problem koji ne verujem ni da lekovi mogu da izlece.
                                     Nemam nista protiv ljudi koji su zavrsili ili nisu zavrsili faks, koji su bili u vojsci ili nisu bili u vojsci, koji sluze vojsku redovno ili civilno, svako je poseban da svoj nacin (da budem malo patetican), ali imam protiv likova koji ne znaju smisao svog postojanja, sede non stop ispred TV-a ili kompa i misle da sve sto se desava napolju je zabava za budale, koji su isfrustrirani jer nemaju petlju da se bore protiv svoje dosadne kolotecine i koji misle da su popili svu pamet ovog sveta pa je ona pocela da im curi iz usiju... Pa za pocetak kupi stapice za usi, istusiraj se i izadji ispred neba i kreni nesto da [/b]radis[b], obradovaces i sebe i druge.
IP sačuvana
social share
Lukavstvo lisice se zasniva na gluposti kokoske
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 232
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
iljushin
jel trosi zil 100 na 100 k'o sto kazu?

Brate trosi,a kad upalis oba motora i ostavis ih u mestu da rade na 500.obrtaja trosi litar u minuti.To ti je u tesnickoj knjizici koju je dao proizvodac

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

ZIL135.JPG
(39.11 KB, 1012x668)
IP sačuvana
social share
Srbija do Tokija preko Milvokija!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Хрїстóсъ воскрéсе! Воистину воскресе!

Zodijak
Pol
Poruke 1619
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
Brate trosi,a kad upalis oba motora i ostavis ih u mestu da rade na 500.obrtaja trosi litar u minuti.To ti je u tesnickoj knjizici koju je dao proizvodac
Ha,ha genijalno!Rus kad ga napravi... :pistoles: :srbija:
Imas li jos koju sliku...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
[ Pa ti se onda preseli u tu drugu zemlju i postedi nas glupih komentara. Ti uopste ne znas sta je SRO, to nema veze sa akademijom i tamo se uopste ne zeza, jer prolazis ubrzanu celokupnu obuku za sve rodove u vojsci. U ostalom od tebe, kao velikog ljubitelja lika i dela Mladica, nisam ocekivao da tako pljujes vojsku, razmisljas li ponekad o svojim stavovima, jel ti se mozda zavrti u glavi? Smile Smile Smile A popljuvao si sve koji imaju diplomu fakulteta, sto ti je stvarno genijalno razmisljanje Smile. Ti si verovatno od skole imao samo cvrge koje su ti udarali drugi djaci. Ako ti diploma farmacije sa petim prosekom u generaciji, strucnim sertifikatom sa Karlovog univerziteta u Pragu, jednogodisnjim predsedavanjem Saveta studenata, nekoliko medalja sa sportskih takmicenja medju zdravstvenim studentima,... ako ti sve ovo zvuci kao dobijeno tek onako, onda ti imas problem koji ne verujem ni da lekovi mogu da izlece.
 Nemam nista protiv ljudi koji su zavrsili ili nisu zavrsili faks, koji su bili u vojsci ili nisu bili u vojsci, koji sluze vojsku redovno ili civilno, svako je poseban da svoj nacin (da budem malo patetican), ali imam protiv likova koji ne znaju smisao svog postojanja, sede non stop ispred TV-a ili kompa i misle da sve sto se desava napolju je zabava za budale, koji su isfrustrirani jer nemaju petlju da se bore protiv svoje dosadne kolotecine i koji misle da su popili svu pamet ovog sveta pa je ona pocela da im curi iz usiju... Pa za pocetak kupi stapice za usi, istusiraj se i izadji ispred neba i kreni nesto da [/b]radis[b], obradovaces i sebe i druge.

Dragi Liberixe, i mene je jako zachudilo
shto je jedan poshtovalac analnog i sexa
sa ovcama kao ti pozeleo da postane oficir
VSCG. Mada verovatno si se nadao da cesh
ti u spomenutoj vojsci biti poruchnik Gruber Smile

Inache ,ja uopshte ne sumnjam u struchnost tebe
i ostalih ShRO lekara i apotekara u VSCG,samo
sam dok sam bio tamo izbegavao da ih srecem,
kao i velika vecina ostalih pripadnika iste
vojske. Naime izmedju placanja privatnog lekara
i smrti ,ja ipak biram placanje.

Shto se tiche te ubrzane obuke pripadnika ShRO,
iz razgovora sa nekolicinom tako obuchenih
saznao sam da je ubrzanje zaista bilo veliko
a i dosta se preskakalo .Zato iako i sam posedujem
nekakvu diplomu fakulteta nisam bash zeleo
da idem tamo i nisam se pokajao. A shto se
sedenja ispred kompjutera tiche ,shta cesh
,struka je struka.

Ostaj mi zdravo,a porodicama tvojih pacijenata
iskreno saucheshce ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
mob
LG Nexus 5
ochigledno da ti crowze nisi imao vezu u vojsci ...
200 dana vojske -100 dana straze .... znachi
svake druge nedelje Smile Smile ... jesi li bar dogurao
do komandira/razvodnika ili bar do patrole ...

Evo malo zanimljivosti:
Nisam imao "vezu" i pored toga sto mi ja cale u to vreme bio komadant jedne brigade u Bg, a ujak oficir zandarmerije....  Smile    Btw, vojni rok je trajao 9 meseci (270 dana), pa su ga smanjili "kao", medjutim ga produze sa 8 meseci na jos 15 dana zbog sranja na Kosovu u martu 2003.....

Dok smo bili na Pasuljanskim livadama, odaberu mene za snajperistu, posto izvidjaci nisu mogli (nas divizion imao samo 3 izvidjaca, jedan nosio cvike, druga dva se povredila prilikom iskakanja iz FAP-a  Smile)
Pomislim, picim za Suboticu na dve nedelje, milina. Te dve nedelje cu pamtiti do kraja zivota. Zadnjih 5-6 dana nas je zezao jedan kapetan na poligonu blizu madjarske granice. Maskiramo se i cucimo/lezimo 3 sata, a za ta 3 sata se pojave 4 iskacuce mete koje "stoje" 10 sekundi. Bilo hladno, zaledio sam se ko ....., a naravno, ravnica, pa duva sa svih strana.... Smile  Naucio sam kako da maskiram lice  Smile (nije bilo one IC kreme, kao u filmovima), nego malo snega istopis u bilo kakvu posudicu, uzmes toalet papir, onaj u listicima, pa ga palis upaljacem i bacas ga u vodu. Kada napravis dosta crne garezi od toga, namazes to na lice....jebote, posle ne moze da se opere....

Dobijem prekomandu u Zrenjanin i to 29.12.2003., a u Backoj Topoli mi obecali vikend za Novu godinu. Ja popizdeo...Medjutim, puste nas cetvoricu sutradan i bude extra. Vracam se ja u kasarnu 4.1.2006. (do tada smo imali slobodno). Od 5-og ujutru do 5 februara sam imao 28 dana straze.... Smile
Znali su foru : 14 dana po PS-u mogu da te drze na strazi, a posle ti sleduje odmor. U mom slucaju je odmor trajao jedan dan, pa opet 14 dana straze....

Dobijem cin razvodnika negde posle 60 dana straze, onda je bilo mnoooogooo dobro. jeste da sam bio na kasarskoj strazi, znaci non-stop neke kontrole ali se znalo : moja smena 6 sati, pa spavanje 6 sati i tacka. Cak sam se ugojio, hehe. Krv nisam davao, dobijo sam 5 dana nagradno, zato sto je strazar u mojoj smeni izmaltretirao nekog pijanca koji je slucajno uskocio u kasarnu....to bi bilo to u kratkim crtama.......

Nastavak sledi : Krvavi tereni  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 crowz ti si sept '03 ? secam se kako ste
se nadali da ce da vam skrate vojsku mesec
dana ko juncima, pa su chak i na tv to javili,
a onda kurton svega 15 dana.bilo je totalno
pizdenje.
inache koliko sam ja chitao ps,kad je straza
duza od 7 dana daje se 1 dan odmora u toku
straze (ili se uvodi 4.smena) . zato su straze
uglavnom 7 dana -od chetvrtka do chetvrtka.
ja sam bio 58,5 dana na strazi ali sve po sm,
zato shto nasha baKterija nije davala strazu
nego smo ishli ko ispomoc.nisu nas chak ni u
patrolu pushtali. dodushe sve su to uglavnom
bile kasarnske straze po nekim komandama. lepo
nocu udjem u kancelariju komandanta brigade
(jedinu koju nisu zakljuchavali),sednem mu u
fotelju,stavim shmajser na sto i gledam tv.
mislim ,to je bolje nego da spavam ,zar ne?Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 76
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E 50
topcider vp5542  II bataljon, I ceta, kIk Machinkovic  ,mart 2005
ima li nekoga odatle?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Postani ono sto jesi - Nice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
       "bf 109 g 6"- Nisam toliko sujetan da priznam da moje kolege koje rade pri vojsci i nisu neki veliki strucnjaci. I ja sam se u vojsci uverio koliko su profesionalni i sposobni (umalo mi zubar nije izvadio zdrav zub", ali ti nije fora da pljujes po svima, verovatno su ti dali bar neku postedu... Sto se obuke tice, jeste bila ubrzana, ali ti na kraju polazes ispite o tome i veruj mi da su mnogi padali te ispite. Ja uopste nemam sjajno misljenje o vojsci jer sam se uverio koliko likova (citaj:oficira) tamo jos veruje da smo mi pobedili NATO, ali mi nije zao sto sam isao iako sam mogao da sluzim civilno. Nije mi nesto preterano stalo do tvog misljenja ali cisto da ti odgovorim. A sto se tvog saucesca tice mojim pacijentima, ja bih isto to mogao da kazem tvojoj porodici za tebe, ali necu jer te ne znam. A umesto ovolikog tvog primanja, bolje taj visak energije prazni sa nekom ribom, ali sumnjam da je imas... Posto spominjes ovce, i na njima mozes da se praznis, samo pazi da te neki cobanin ne upuca u glavu.
IP sačuvana
social share
Lukavstvo lisice se zasniva na gluposti kokoske
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 18:05:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.165 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.