Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 17:05:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vojnicki dani  (Pročitano 16501 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ne bih rekao ,ali nabavi ps pa cemo da
vidimo ...  Smile jer bi onda ispalo da sam se
ja dzabe bunio i da su me oni dzabe pustili
da nishta ne radim sredom i petkom (pre i
posle straze) ,a ponedeljkom i utorkom su bile
pripreme za strazu ... pa opet nisam nishta
radio  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 243
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
BlackBerry 
Koje si ti godiste? Ti si skoro bio u vojsci onda. Jer se od pre otprilike godinu dana straza smenjuje cetvrtkom (mozda i 2 godine). Pripreme jesu od ponedeljka do srede,smena cetvrtkom i 7 dana traje. Ali mogu da se kladim u sta hoces da je 14 dana straze pa 24 sata odmora. Prihvatas opkladu? Dokaz ce biti PS.
« Poslednja izmena: 21. Mar 2006, 21:19:50 od gerila37 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 243
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
BlackBerry 
Uzgred,kako se brisu duple poruke? Ja trazio opciju ali je ne nadjoh. Znam da ovo nije mesto gde se to pitanje treba postaviti ali posto nisam uspeo moju duplu poruku da izbrisem ja sam je izmenio i postavio sam Vam ovo pitanje.
« Poslednja izmena: 21. Mar 2006, 21:22:02 od gerila37 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 8.53
mob
Samsung i5700 + D880
Ja sam sluzio od decembra 2003,i nisam se na strazi nikad zadrzao duze od 10 ili 11 dana,tj. jedna i po 'normalna' smena.Znaci,mi smo se menjali petkom,ne cetvrtkom,i utorkom,a pripremu smo imali samo ponedeljkom redovno,i cetvrtkom s vremena na vreme.Jednom sam vracen posle sedam dana,znaci dobio dan odmora,i opet bio poslat sedam dana na strazu,ali to je bilo jer nije bilo dovoljno ljudi.Od petka do ponedeljka komandir je bio staresina,i to je nekad znalo da bude jako zajebano,posebno kad uskoci stariji vodnik gos'n Elor,zvani Teror i ponekad Lenor,kao onaj deterdzent Smile ,(inace,nit' manjeg coveka,nit' veceg drkadzije),a od ponedeljka do petka ugovorac i to je bilo ludilo,uvek sam organizovao da nam moji  drugovi donesu neko pice(ne mnogo alkohola,ja ne pijem(mnogo) a nisam hteo da rizikujem da se neko razvali pa da bude sranja) i rostilj,a i redovno smo picili sony dvojku,WRC 3 i fudbal po ceo dan Smile

Ma,straza na izdvojenom objektu je do jaja,a kasar(n)ska je..manje do jaja,bar kod mene u kasarni,imao sam prilike da se uverim dok sam bio u pritvoru nesto malo Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
LG 4X HD
Citat
inace,nit' manjeg coveka,nit' veceg drkadzije
da,zar nije uvek tako  Smile   kod mene se straza menjala cetvrtkom,a izdvojeni objekat je zakon.uvek sam bi Nd.3 smene nocu,ceo dan free.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja san bio u martu o4 u vojsci i svuda gde sam bio
bila je straza 7 dana (cet-cet) a i stariji vojnici i
ugovorci su mi prichali da je i ranije bilo tako da
ne bi morali da se daju ti dani odmora u toku straze.
jedino je jedan vodnik prichao da su za vreme rata
bili 2-3 nedelje bez odmora ali imali su 4.smenu .

inache na izdvojenim objektima je lepo da se ide leti
na strazu ali zimi ... mene zima nije zatekla u vojsci
ali mogu misliti kako je onima koje jeste jer je meni
na kasarnskoj strazi u komandi krajem oktobra bilo
nocu hladno ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
LG 4X HD
28 dana mrtve straze na tromedji Srbija,Kosovo Makedonija."Kodra repta" tj. Zmijska glava na albanskom. iznad Miratovca
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 8.53
mob
Samsung i5700 + D880
inache na izdvojenim objektima je lepo da se ide leti
na strazu ali zimi ... mene zima nije zatekla u vojsci
ali mogu misliti kako je onima koje jeste jer je meni
na kasarnskoj strazi u komandi krajem oktobra bilo
nocu hladno ....

Mene je zakacila i zima i leto..Tacno je da je zimi jebeno,ali uglavnom je to zavisilo od komandira.

Bila su 2 strazarska mesta,popularno i veoma inventivno nazvana 'kec' i 'dvojka' Smile Na keca se uvek izlazilo,ma ko bio komandir,danju se 'davala' osmatracnica,a nocu ispred kapije,pored osmatracnice.Na dvojku,udaljenu nekih 400m,se izlazilo uglavnom samo kad je komandir paljevina i kad ima nekog unutar objekta,posto je bilo raznih radova,da vojska ne odmara,kopanje mekog pojasa i razne gluposti.. Kad je 'opusten' komandir(citaj:svi ugovorci i pojedine staresine) na dvojku se nije izlazilo,zato sto je u kurcu,suma i taj fazon,ograda malo jaca,kerova (velikih) koliko hoces,a i drugih kreatura koje u noci znaju da zastrase nije falilo Smile .Samo je trebalo biti budan i pod opremom ta dva sata,znaci,gledas TV,a ako treba,trcis koliko te noge nose na svoju poziciju Smile I to kad smo morali nocu da izlazimo na dvojku,posle razvodjenja smo se uvek nalazili na kecu,pa bezali nazad pre nego krene smena.Zimi je donekle pomagalo to sto je kod keca bio park rashodovanih vozila,pa se uglavnom 'kampovalo' po jednom Ford Scorpiu(koji je izgledao kao nov,mozda nu je neki saraf falio  Smile ) ili autobusu,ali to je drzalo pola sata,posle 'zima probije' i obavezno setanje.Imali smo kontrole skoro uvek cetvrtkom od 00-03h,i skoro uvek smo imali dojave od vozaca iz kasarne,pa nije bilo vecih problema..

Arlekine,jel mrtva straza bese ono kad pucas na sve sto mrda? Ovo sto sam ja davao je smesno..
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
LG 4X HD
Citat
Arlekine,jel mrtva straza bese ono kad pucas na sve sto mrda? Ovo sto sam ja davao je smesno..

Teoretski da... nema onoga: stoj,ko ide....stoj,pucacu itd. Postoji samo jedan pravac iz kog sme neko da ti pridje,tj. pravac iz kog ti dolazi smena.Na sve ostalo pucas,ako mozes da ga vidis...a nismo pucali ni na sta jer se ne vidi nocu bukvalno prst pred okom a danju nema naravno nikoga.Samo ponekad ujutru vidis trag u travi kuda je neko prosao na 30 metara od tebe
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
mob
LG Nexus 5
Odsluzio sam je, pa zato i nemam razloga da lazem koliko sam bio na strazi. U PS VSiCG pise da straza moze trajati do 2 nedelje i da je posle toga obavezan odmor 24 sata. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 17:05:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.