Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 92 93 95 96 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vojna parada povodom 70 godina od oslobodjenja Beograda  (Pročitano 46519 puta)
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
mob
Alcatel 
verovatno se namučio ubijajući Srbe u Srbiji.
Ne razumem ko je koga ubijao? Optužuješ Opačića da je ubijao Srbe?
ne njega nego sve koje nazivaju narodnim herojima i koji su preživeli četrdesete.

Мислиш ове што су убијали четнике? Па то им је плус Smile
omakao se i po neki partizan i domaćin.

verovatno se namučio ubijajući Srbe u Srbiji.
Ne razumem ko je koga ubijao? Optužuješ Opačića da je ubijao Srbe?
ne njega nego sve koje nazivaju narodnim herojima i koji su preživeli četrdesete.
Tvoja izjava više govori o tebi, nego o narodnim herojima. Izjava ti je kontradiktorna jer ako se odnosi na sve nardone heroje odnosi se i na Opačića.  Neću raspravljati jer je besmisleno, jedino ti mogu reći da imaš velikih predrasuda, a to može stvoriti velike psihičke probleme. Znaš ako ti je neko u porodici učestvovao na pogrešnoj strani u ratu nije razlog da mrziš ceo svet. Greške su moguće, naročito u ratnim uslovima. Ako ti je pak neko bio kapitalista, pa su ga "crven" ojadili, zapitaj se da li možda nisu bili u pravu, jer pogledaj danas kako se ljudi bogate. Misliš bi da bi dans običan svet, koji radi za minimalac bio mislostiv prema bogatašima? Ne verujem.
i šta si hteo da kažeš sem da braniš svoju političku opredeljenost ? ko je kompetentan da odlučuje šta je prava strana ? da li uopšte znaš prezimena onih koji su ubijali po Srbiji ? da li znaš prezimena "četnika" ?

Na pravoj strani su uvek oni koji dobiju rat. Onim drugima ostaje da pate, kukaju i budu frustrirani, ili da shvate da su pobeđeni i nastave dalje. Četnici su toliko bili frustrirani, da su im i unuci i praunuci frustrirani. Ja ne znam ko je ubijao po Srbiji,  a i ne razumem pitanje. Koliko ja znam malo je to evoluiralo jer se više ne govori o Četnicima, već o Ravnogorcima. Ona prva fantazija nije prošla pa kreće sledeća. Sinoć na onoj priredbi povodom oslobođenja Beograda saznao sam da je Dragiša Cvetković izdajnik, a koliko znam rehabilitovan je i dodeljena mu je ulica u Nišu. Opet evolucija?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Chrome 38.0.2125.101
VODEĆI HRVATSKI ISTORIČAR: Da nas Srbi 1918. nisu spasli Hrvatska danas ne bi postojala! (VIDEO)

Doktor Tvrtko Jakovina izjavio da su Srbi 1918. godine spasli Hrvate i da Hrvatska nije ušla prvu Jugoslaviju, danas ne bi postojala

Tvrtko Jakovina

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Vecaras na kanalu rassia dokumentaras o oslovodjenu beograda...Vojne tajne balkana Oslobodjenje Beograda....

Ucestvuju veterani iz obe armije...

Evo filma...

Ovde se cesto pominje kako Rusi ne znaju gde je Srbija...i bile tamo neke ankete i tako dalje...

Evo nekih komentara....sa klipova iz BG...posle posete Putina...

Простите нас братья за 1999.
Мы были слабы…(

Какая незлобивая Сербия....
Спасибо сербам, что простили нас...
Мы больше Вас не предадим!

АЖ МУРАШКИ ПО КОЖЕ!!!СПАСИБО ВАМ СЕРБЫ ЗА ПОДДЕРЖКУ РОССИИ.КАК ПРАВИЛО РОССИЯ НЕ НАЧИНАЕТ ВОЙНЫ,ОНА ИХ ЗАКАНЧИВАЕТ!СЕРБЫ И РУССКИЕ БРАТЬЯ НА ВЕКИ!!!БРАТЬЯ СПАСИБО ВАМ ЗА ПЕСНЮ "КАТЮША",КОТОРУЮ ВЫ ПОЕТЕ И НА ФУТБОЛЕ И НА БАСКЕТБОЛЕ...СПАСИБО ВАМ ЗА ВСЕ!!!

Спасибо братья сербы за то, что имеете человеческое лицо. Низкий вам русский поклон.

Вот же они БРАТЬЯ! Не то что хохлы. Спасибо вам СЕРБЫ

в отличии от болгар и поляк, сербы действительно братья славяне. низкий поклон им в пояс

Посмотрите как вступают в ЕС сербы, цивилизованно, не превращая в помойку столицу своей родины, не устраивая гражданку, не портят отношения с РФ, и да, русским может это желание Сербии вступить в ЕС и не нравится, но когда так встречают, так сербы относятся к России и к русским, как в ответ не отнестись к их выбору с уважением? Учитесь укры. Вам до европейцев, как уебанцам "албанцам" до луны пешком. 

Слава Сербии! =)
мне лично не стыдно сказать такое про не мне родную страну. молодцы. 

Ни кто не говорит, что не надо Сербии вступать в ЕС. Это личный выбор народа и независимой страны. Но надо понимать, что вступая в дружбу с нашим идеологическим и политическим противником, нельзя рассчитывать от нас на какие то особые преференции. Дружба не подразумевает коммерцию в отношениях.  Или дружба, не смотря на выгоды, или как обычные партнеры, на общих основаниях. А то как с Украиной, мы вам в лицо плевать будем, но газ продайте по "дружеской" цене, мы же братья славяне. Вот с Белоруссией у нас есть и разногласия, и недопонимание по некоторым вопросам, но мы продолжаем дружить, не смотря на то, что выгодно это нам с точки зрения коммерции или нет. Вот это дружба, а остальное коммерческие отношения…

Сейчас  Братья  Сербы  у  вас  есть  большой  шанс  поднять  свою  экономику,  пока  эти  пидерасты  гейропейцы  санкции  поддерживают  пускай  в  своей  геевской  европе  друг  друга  имеют,  если  к  ним  ближе  америка  чем  Россия!

Сербский народ не хотят в ЕС. Только предатели в правительстве!

сербы очень потриотический народ зла не забудут и добро помнят словяни не сломать их как и русских нет у них нацизма в душе тока ненависть месть и правда больно потрепали их теже америкосы с европай уважаю этот народ

Когда поднимут вопрос по поводу научных разработок Николы Тесла? Куда они делись? Smile

« Poslednja izmena: 20. Okt 2014, 22:56:18 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Na pravoj strani su uvek oni koji dobiju rat.

Значи фашиста Франциско Франко из Шпаније је био на правој страни, јер је добио грађански рат:

Не могу а да не приметим сличности у имиџу са Титом:

Smile

Onim drugima ostaje da pate, kukaju i budu frustrirani, ili da shvate da su pobeđeni i nastave dalje.

Па као и они шпански републиканци и грчки комунисти што само кукају, јер су изгубили рат и још су дрски да траже рехабилитацију франкових жртава и жртава грчке хунте.

Četnici su toliko bili frustrirani, da su im i unuci i praunuci frustrirani. Ja ne znam ko je ubijao po Srbiji,  a i ne razumem pitanje.

Па наравно, као и потомци шпанских републиканаца и комуниста који руше Франкове споменике по Шпанији. Фрустрација, шта ћеш...изгубили људи рат.  Smile

П.С

Sinoć na onoj priredbi povodom oslobođenja Beograda saznao sam da je Dragiša Cvetković izdajnik, a koliko znam rehabilitovan je i dodeljena mu je ulica u Nišu. Opet evolucija?

Да ли знаш да против Павелића никад није издата потерница, нити му се судило у одсуству.

За то време је нпр. Слободан Јовановић, који је цео рат провео у тада савезничком Лондону и Вашингтону, проглашен за издајника у одсуству.

Добро, додуше и касније су проруски партизани и комунисти проглашавани такође издајницима и страним шпијунима, али то је већ друга прича.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Обележено ослобођење Београда

Државна церемонија поводом обележавања 70. годишњице ослобођења Београда у Другом светском рату, одавањем почасти партизанским јединицама и Црвеној армији одржана је данас на Гробљу ослободилаца Београда.

Представници војне делегације Русије у пратњи амбасадора Александра Чепурина током државне церемоније поводом обележавања 70. годишњице ослобођења Београда у Другом светском рату данас на Гробљу ослободилаца Београда. Фото Танјуг
БЕОГРАД – Уз државне и војне почасти и репрезентативни оркестар Гарде Војске Србије венце су на спомен обележје положили и министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин и градоначелник Београда Синиша Мали.

Вулин је у изјави новинарима навео да данас славимо слободу али и историју која се не може политизовани и мењати, док је Мали најавио да ће Београд и убудуће на достојан начин одавати почаст ослободиоцима.

„Проста је историјска истина да је Београд ослобођен од стране Народноослободилачке војске и партизанских одреда Југославије у садејству са Црвеном армијом”, рекао је он.

Вулин је нагласио и да је то нешто „што се не сме и не може политизовати”, истакавши да све што је било после можемо оценити „на овај или онај начин”.

Према његовим речима, проста и једноставна историјска чињеница да је слобода дошла од стране Народноослободилачке војске и Црвене армије „није и не може бити предмет полтике”.

Вулин је навео и да исто тако „не може бити предмет политике да је у Београду за те четири године убијено више од 60.000 људи и да су то неки наши сународници сасвим мирно и без протеста посматрали”.

„Данас славимо слободу али славимо и истину - историја се може тумачити али се не може мењати”, рекао је Вулин док је Мали најавио да ће град Београд и убудуће достојно обележавати Дан ослобођења у Дугом светском рату.

Градоначелник Београда је навео и да се полагањем венаца завршава прослава ослобађање Београда у Другом светском рату.

„Мислим да смо на достојан начин обележили велики јубилеј у историји нашег града и наше земље”, рекао је Мали, подсетивши да је у протеклих десет дана у Београду организован велики број програма - изложби, разних манифестација...

Према његовим речима, ту спадају и свечана акдемија у Центру „Сава” и „феноменална војна парада” на простору између Палате Србије и Дунава.

„Мислим да смо на прави начин одали почат свима онима који су своје животе дали за ослобођење града Београда и свим тим јунацима херојима, ветеранима на прави начин показали да су заслужни грађани наше земље”, рекао је он.

Мали је изразио задовољство начином на који је град Београд то урадио „након деценија током којих се тај догађај није на прави начин обележавао”.

Према његовим речима, град Београд преузима обавезу да и у будућности на прави начин обележава Дан ослобођења у Другом светском рату.

Почаст ослободиоцима Београда одали су и бројни гарђани, неки пристигли и из Словеније, ветерани, представници удруженај која негују традиције ослободилачких ратова и представници амбасада Русије, Украјине, Белорусије и Азербејџана.

Уз припаднике СУБНОР-а Србије и Министарства одбране и Војске Србије почаст ослободиоцима Београда одао је и начелник Генералштаба Оружаних снага Руске Федерације, генерал армије Валериј Герасимов.

Неких од окупљених носили су југословенске заставе са зведом петокраком, транспаренте са натписом „Смрт фашизму-слобода народу” , „Против рехабилитације Драже Михаиловића”.

После вишедневних крвавих и тешких борби припадници Народноослободилачке војске Југославије, помогнути својим совјетским савезницима, ослободили су 20. октобра 1944. главни град Србије и Југославије.

Тиме је окончана четворогодишњи период његове окупације током којег је страдао велики број Београђана, док је сам град претрпео девастацију изузетно великог обима.

----------------------------

Вулин: Неговати слободарске тековине
БЕОГРАД – Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин упозорио је данас на неопходност неговања слободарских тековина из Другог светског рата како се не би рађале генерацији које не препознају нацизам.
После обележавања Дана ослобођања Београда у Другом светском рату, он је рекао новинарима да је његов највећи страх да ће генерација које долазе заборавити шта се дешавало 1941. године.
Упитан зашто на обележавању Дана ослобођења нема младих, Вулин је одговоирио да је „то нешто о чему морамо разговарати као држава” и о чему мора разговарати цело друштво. „Када немате младост овде онда ће вам се лако десити да дечаци задојени нацистичком идеологијом убију бескућнике у Рашкој,...да се убиство некога због другачије пути, вере или идеологије прихвати као потпуно оправдана ствар”, рекао је он.

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 38.0.2125.104

Na pravoj strani su uvek oni koji dobiju rat. Onim drugima ostaje da pate, kukaju i budu frustrirani, ili da shvate da su pobeđeni i nastave dalje. Četnici su toliko bili frustrirani, da su im i unuci i praunuci frustrirani. Ja ne znam ko je ubijao po Srbiji,  a i ne razumem pitanje. Koliko ja znam malo je to evoluiralo jer se više ne govori o Četnicima, već o Ravnogorcima. Ona prva fantazija nije prošla pa kreće sledeća. Sinoć na onoj priredbi povodom oslobođenja Beograda saznao sam da je Dragiša Cvetković izdajnik, a koliko znam rehabilitovan je i dodeljena mu je ulica u Nišu. Opet evolucija?

joooj pa tebi se po pisanju vidi da si frustriran i da patiš. možda kao i onaj narodni heroj koji je stajao između dvojice četničkih vojvoda.
ja ne govorim o četnicima i partizanima. govorim o Srbima i onima koji to nisu.
 i ovde na forumu se ponekad pojave npr "ateisti" koji imaju patološku mržnju prema spc, za razliku od običnih ateista. isto važi i za anacionalne, jugoslovene, evropljane.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
mob
Alcatel 

joooj pa tebi se po pisanju vidi da si frustriran i da patiš. možda kao i onaj narodni heroj koji je stajao između dvojice četničkih vojvoda.
ja ne govorim o četnicima i partizanima. govorim o Srbima i onima koji to nisu.
 i ovde na forumu se ponekad pojave npr "ateisti" koji imaju patološku mržnju prema spc, za razliku od običnih ateista. isto važi i za anacionalne, jugoslovene, evropljane.
Gospođice, gospođo , ništa te ne razumem. Pokušaj da ti misli budu jasne, kad nešto pišeš. Pročitaj svoje komentare pa ćeš videti da je sve nejasno. Nećemo više. Ćao. Smile
« Poslednja izmena: 21. Okt 2014, 09:37:25 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Nokia 
VODEĆI HRVATSKI ISTORIČAR: Da nas Srbi 1918. nisu spasli Hrvatska danas ne bi postojala! (VIDEO)

Doktor Tvrtko Jakovina izjavio da su Srbi 1918. godine spasli Hrvate i da Hrvatska nije ušla prvu Jugoslaviju, danas ne bi postojala

Tvrtko Jakovina

Smile

Jeb'o ih kralj, mason ..... Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
mob
Samsung Galaxy S2
Znaci Putler je samo svratio na tu paradu, pre odlaska na glavni event vecheri, Berluskonijevu zurku.

IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 92 93 95 96 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.