Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 11:31:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vojna akademija  (Pročitano 54754 puta)
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
Stvar je u tome sto mi,koji smo sluzili redovno vojsku,nismo svojom voljom otisli da je sluzimo,barem ne vecina,nego je to neka zakonska obaveza.A kad dodjes tamo,bez obzira koji si rod,ceka te manje-vise kako je monk13 opisao.
E sad druga je stvar to sto neko zeli da studira na VA pa onda razumem da te neko cima i drka ko konja,sam si tako odlucio.
Sto se tice plate,gledam u ovoj seriji imaju 9000.din mesecno prve godine a 12000 din ostale,ja kad sam 2004.god sluzio imao sam platu 250.din. Smile I da,brate ovi pricaju sa staresinama kao da su cuvali ovce zajedno.

ja mislim da je plata sada oko 1000 din toliko smo mi imali valjda zaboravio sam  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia 
Stvar je u tome sto mi,koji smo sluzili redovno vojsku,nismo svojom voljom otisli da je sluzimo,barem ne vecina,nego je to neka zakonska obaveza.A kad dodjes tamo,bez obzira koji si rod,ceka te manje-vise kako je monk13 opisao.
E sad druga je stvar to sto neko zeli da studira na VA pa onda razumem da te neko cima i drka ko konja,sam si tako odlucio.
Sto se tice plate,gledam u ovoj seriji imaju 9000.din mesecno prve godine a 12000 din ostale,ja kad sam 2004.god sluzio imao sam platu 250.din. Smile I da,brate ovi pricaju sa staresinama kao da su cuvali ovce zajedno.

ja mislim da je plata sada oko 1000 din toliko smo mi imali valjda zaboravio sam  Smile
To i nije toliko lose. Smile
Plata bila 250.din i jos kasnila 3.meseca. Smile Ma tuga....ali opet covek sve to prebrodi,pogledas oko sebe vidis da su i drugi u govnima kao i ti pa se malo utesis.Mozda je dobra stvar u celoj toj prici sto pocnes da postujes i cenis neke stvari nakon vojske.Ja ujutru,nekad,kad sednem da doruckujem setim se kako sam gladovao u vojsci i onda ne pravim pitanje "Sta ima da se jede" nego daj sta das. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
HTC 
dobra serija,ali one devojke su mnogo koscate Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Nokia E72
Mnogo duga ova uvodna špica, a i muzika je malo bljak... :s
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Air Max fan - since 1987

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 240
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0
mob
Nokia 7110
Svako ko je nosio uniformu i oruzje zna koliko je sve ovo jadno. Pogledajte one kadrove sa obuke. Pa onakvi snimci su kompromitujuci za nasu vojsku. Sve je jadno i ocajno. Ta serija kao promovise nasu Vojsku, Ja koliko vidim samo je kompromituje. Pogledajte samo onog debelog pitomca, covek ima 30 godina a glumi kadeta na prvoj godini od 19 godina. Pre je mogao da bude neki oficir sa 7- 8 godine sluzbe u VJ pa VS. A i ostali kadeti su pomatori. Krsh serija. kao da je snimana svadbarskom kamerom. Onaj Zecevic ne moze ni klipove za youtube da snimi kako treba a kamoli seriju.
« Poslednja izmena: 18. Feb 2012, 18:38:18 od mige_cacak »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia 
 Smile
Pa dobro,ako si gledao seriju mogao si da u jednom delu vidis da jedan pitomac prica o svojoj cerki koja je kuci i koju ne vidja zbog Akademije,tako da nema tu samo 19.-o godisnjaka.
Ja u Pozarevcu kad sam sluzio vojsku bio neki Vodnik kada sam cuo da je 2.godine mladji od mene,ja sam '83.-e,nisam mogao da verujem,jer sam mislio da je bar 10.godina stariji od mene.Tako da izgled cesto moze da zavara. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

volim pice i pljeskavice ...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 559
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Nokia 
onako   Smile
IP sačuvana
social share
Я люблю ясно...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Opera 11.60
mob
Samsung SGH-E630
4. epizoda

IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Prva serija snimljenja po NATO standardima  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
HTC Smart
Bojan Perić: Vojna akademija je priča o časti

To je priča o mladosti, o časti i o nekim ispravnim vrednostima koje danas, nažalost, zanemarujemo, rekao je jedan od glavnih glumaca iz serije Vojna akademija.

Mladi glumac Bojan Perić, koji je ostvario jednu od interesantnijih uloga u seriji "Vojna akademija", koja se nedavno počela prikazivati na RTS-u, izjavio je da je  nema ništa lepše za glumca od kontrolisane slobode.

“Zeka  je reditelj za poželeti, jer iako vas pušta da sami gradite lik i sa njim se poigravate, on zapravo sve vreme drži kontrolu nad celokupnom pričom.  Iako retko izdvajam pojedince, jer ako spomenem jednog, neminovno i nepravedno zanemarim nekog drugog - ovog puta ću reći da je izvrstan utisak na mene ostavio Ljuba Bandović. Način na koji on vlada svojim likom i kako sluša partnera je dovodio do toga da su scene naših verbalnih prepiranja spontano prevazilazile ono što je napisano na papiru, a pri tome ne napuštajući okvire zadate situacije. Prosto je milina raditi sa takvim partnerom - rekao je Perić za Glas Srpske.

Možete li nam približiti lik koji tumačite u seriji "Vojna akademija"?

- Jako teško, jer ono što smo do sada videli ne daje preteranog povoda da se iko približi, a još manje poistoveti sa Stošićem. Razloge takvog njegovog ponašanja ćemo bolje razumeti kroz nastupajuće epizode, a ja samo mogu da kažem da je Stošić zapravo inteligentan momak, jako dobar drug, ali usled nedostatka porodične ljubavi - i vrlo sirov u iskazivanju svojih emocija. Taj manjak prisnosti i neophodne topline doma u njegovom odrastanju se zapravo sada reflektuje kroz odnos prema ljudima koji ga okružuju.

Koji je po Vama značaj priče koju priča serija "Vojna akademija"?

Vojna akademija je priča o sudbinama deset mladih ljudi koji, iako dolaze iz različitih socijalnih staleža, različitih porodica i kultura - pod jednim krovom zanemaruju razlike i postaju skroz jednaki. To je priča o mladosti, o časti i o nekim ispravnim vrednostima koje danas, nažalost, zanemarujemo, a ispričana kroz prizmu jedne institucije koja sve te vrednosti nosi u sebi.

Glumili ste i u filmu "Kako su me ukrali Nemci". Kakva iskustva nosite sa ovog snimanja i koju ste ulogu ostvarili?

Saradnja sa Mišom Radivojevićem na filmu "Kako su me ukrali Nemci" je nešto što se pamti za ceo život. Tolika ljubav prema projektu, i poetičnost sa kojom Miša vodi prvo glumce, a kasnije i publiku kroz svoju priču je nešto što svaki glumac, nevezano za iskustvo, mora da ceni. Suština ovog poziva se i uči od takvih velikana kakav je Miša Radivojević.

Igrali ste i u tinejdžerskoj seriji "Totalno novi talas"

Najveći plus serije TNT je što je nagovestila ono što se sada potvrđuje kroz "Vojnu akademiju". Najbolji način za komunikaciju sa mladima je sigurno kroz vršnjake, jer se tako poruka najvernije prenosi. Zadatak svakog projekta koji ima za ciljnu grupu uzrast gde se ličnosti još uvek formiraju, osim da zabavi - jeste da nosi i adekvatnu poruku. Mislim da serije TNT i "Vojna akademija" to rade, svaka na neki svoj način. Kada se spoje zabava i pouka, onda imamo "pravu stvar".

Radite li možda na nekim novim ulogama?

PERIĆ: Još uvek ništa konkretno, ali postoje naznake da bi mogli da se rade nastavci jednog stranog i jednog domaćeg TV serijala u kojima sam učestvovao. Svakako, kad god došli - dobrodošli! Željno iščekujem i da vidim ishod filmova "Lock-out " u produkciji Lika Besona i "The Raven" u režiji Džejmsa Mektiga, u kojima sam igrao na engleskom jeziku. Sigurno je da je rad na ovim projektima značajno uticao na mene, i da se to vidi kroz ulogu Stošića u "Vojnoj akademiji". Gluma je ipak zanat koji se iskustvom neprestano nadograđuje.

Koliko danas mladi glumci imaju priliku da se pokažu i dokažu?

PERIĆ: Nažalost, premalo. Ako uzmemo u obzir celo naše govorno područje u regionu, dolazimo do cifre od oko 150 novih glumaca godišnje, dok su realne potrebe za mladima i dalje jednocifrene. Danas ispada teže dobiti ulogu nego je dobro odigrati.

Izvor: Kurir

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

145990.jpg
(21.36 KB, 632x356)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 11:31:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.