Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vojislav Šešelj udaljen iz sudnice i trenutno štrajkuje glađu  (Pročitano 38004 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 318
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
zato sto ste zatrovani mrznjom, nebitno prema kome. i to je takva mrznja da se ja najezim kad citam ovo sto pisete. 

najezis se, a? e to je i bilo planirano... da se najeze svi koji su prespavali poslednjih 15 godina...
...dok je "vojvoda" urlicima huskao narod u rat, tada se nisi jezio?
Nema "nebitno prema kome" - hoces mozda da odem jedan dan sa tobom u crkvu pa da i Hitleru zapalimo svecu?

« Poslednja izmena: 06. Dec 2006, 20:50:34 od peachwise »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
@peachwise---svaka cast....mislim nema razloga da se tog covijeka sazaljeva,kada samo zamislite koliko je ljudi zbog njega i njegovih ideja i huskanja otislo za besmisleni rat...mislim da taj covijek nikakvog respekta ili sazaljevanja nije vrijedan!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Tomb Raider

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2251
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia 6600
SPR:HAG-TRIBUNAL-ZAHTEV-SSESSELJ
SUDSKO VEĆE: ŠSEŠELJU 'OBEZBEDITI NEGU'
6.12.2006 19:00 HAG (Tanjug) - Sudsko veće Haškog tribunala uputilo je danas hitan zahtev holandskim vlastima da Vojislavu Šešelju ''obezbede medicinsku negu'' koja, u slučaju potrebe, može da uključi i infuziju.

U odluci se objašnjava da, prema praksi Evropskog suda za ljudska prava, hranjenje na silu ''ne predstavlja akt mučenja, nehumani ili degradirajući postupak, ukoliko za to postoji zdravstveni razlog i ukoliko načcin na koji se nasilno hranjenje vrši nad zatvorenikom nije nehuman i degradirajući''.

Sve je to jedna velika komedija i sprdnja. Lepo je navedeno u prethodnim postovima, cekao nekoliko godina i onda "E a sad cu malo na dijetu". Izgubio oko 25 kilograma a imao preko 100. Racunica je jasna, zivece Seselja jos dugo, dugo...

IP sačuvana
social share
Ajea Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 318
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
sve bi ovo bilo uredu sto ovi pricaju protiv sekija ali nije uredu sto isto to sto prica seki sada i kako se ponasa on je to isto pricao i pre 15 god dok vas djindjic i vuk draskovic su isto pricali sto i seki pre 15 god pa sad se odjednom promenise

Da, to se zove politicko sazrevanje i uopste politika, ne igras "Riziko" nego predvodis ljude... Ako si ludak kome ljudi znace isto koliko i plasticni tenkici, onda i nema potrebe da se menjas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Pa lament sa umiranjem je neukusan. Kampanju ce poceti fariseji: "Izdajice, prava srbenda umire a vi lazete naaaaarod. Lopovi, Srbin umire zaslugom amera a oni vama strani mentori. Bando, pogledajte kako se pravi srbin ponasa, a vi pricate o jeuropi, koja ubija sve sto je srpsko."  Arsenal ce biti jasan, a tata ce im biti na cuclu. vreme ce pokazati da ne prezaju ni od cega. Osetili su kraj i sada su trzaji u ropcu. Evidentan je pravac delovanja: nabiti ljudima krivicu da ne daju pravima sansu. Mrznja i sve sto uz nju ide. A za sada se mediji normalno ponasaju. Daju izvetaje o zdravstvenom stanju. Ne moraju se toliko strecati cime Todorovic i ostali prete. I recimo koji pravoslavni pop ima pravo da drzi opelo samoubici? A pise u testamentu. Novokomponovani vernici u svojoj predizbornoj kampanji su to prevideli. Pravi se medijska hajka oko gluposti. Niti ce umreti, niti ce mu stranka pobediti.
I pitanje koliko jos nekrofilskih izliva treba gradjani da pretrpe, posle 15 godina kolektivnog unistavanja propagandom smrti.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 318
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
@peachwise---svaka cast....mislim nema razloga da se tog covijeka sazaljeva,kada samo zamislite koliko je ljudi zbog njega i njegovih ideja i huskanja otislo za besmisleni rat...mislim da taj covijek nikakvog respekta ili sazaljevanja nije vrijedan!

Naravno... Ajde da ga je neko ubio, pa da kazes - eto, jbg, postenije bi bilo da mu se sudilo. Ovako, sam hoce da pravi cirkus i na kraju ce ostati ziv a oni iz drugih stranaka koji su ga sazaljevali ce da ispuse na izborima...
Strajkovali su gladju i zatvorenici u Srbiji, zbog mnogo gore nepravde, pa je odgovor bio pendrek po bubrezima cele noci... Sad mogu i da jedu i da ne jedu, za 5-6 godina ce svejedno na dijalizu...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
upravo tako peachwise  Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Tomb Raider

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2251
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia 6600
Eh kada bi bio zakon protiv losih politicara. Pogledas 1990-2000 Ko je vladao? Sloba, Mira, Seselj. Od 1000dm i vise na 50dm i manje plate. Onda oni, hvala bogu nestanu jedne lepe oktobarske noci, dodjose drugi. Od 2000 - 2006  Djindjic, Kostunica, Tadic, Dinkic od 50Maraka ili 25 Eura do nekih 200 i vise eura ili oko 400 dm, vec je malo preterano da se vise i poredi. Da li ratujemo sada? Ne. Da li treba da idemo dalje ili unazad? naravno napred. Da li ce plate da rastu? Naravno da. itd
IP sačuvana
social share
Ajea Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230

Naravno... Ajde da ga je neko ubio, pa da kazes - eto, jbg, postenije bi bilo da mu se sudilo. Ovako, sam hoce da pravi cirkus i na kraju ce ostati ziv a oni iz drugih stranaka koji su ga sazaljevali ce da ispuse na izborima...
Strajkovali su gladju i zatvorenici u Srbiji, zbog mnogo gore nepravde, pa je odgovor bio pendrek po bubrezima cele noci... Sad mogu i da jedu i da ne jedu, za 5-6 godina ce svejedno na dijalizu...

Da ce ostati ziv, hoce. To je samo propaganda. Sve se poklapa sa pravoslavnim strogim postom, kada si puno gresan. A koliko njih, zbog njegovog huskanja vise ne poste, niko se ne pita.
A Vucic je bio izjavio, da ima tacne informacije da mu CIA sprema ubistvo. Sta bi sa tim? Mora da je bila radikalska dojava: Nemojte, ubice se sam.
Pa ne dozvoljava se tek tako umiranje strajkom gladju, ali hajde zivi bili pa videli. Sve u svemu, najprljavija, nekrofilska, radikalska kampanja. I to ljudi moraju da cute, pa i da saosecaju. Pokvareno do srzi.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ima tu svega pomalo.Kampanje, prljavih igara. Samo ja objektivno sagledavam stvari tako da su prljavije igre onih u Hagu nego Vojislava.
Covek je pri jasnoj svesti resio da oduzme sebi zivot,samo sto je ocigledno da vise ne gladuje jer po mojim realnim procenama(sa obzirom na zdravstveno stanje) vrc bi bio mrtav.

Bolno je , izgleda da Karla nije ostvarila nijednu svoju zelju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.