Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vojislav Šešelj udaljen iz sudnice i trenutno štrajkuje glađu  (Pročitano 37895 puta)
Krajnje beznadezan

Не веруј жени која лаже

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 13308
Zastava Негде у Србији
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Срки, а сећаш ли се да је тај исти (назови)војвода странку основао тек када се удружио са Српским Четничким Покретом. Од тада и слови титула војводе коју је од Момчила Ђујића добио, али је заборавио да је ту своју одлуку Ђујић прогласио својом највећом заблудом и да га је разчинио.
Нема везе, Војиславу је и даље одговарало да се кити туђим перјем.
Ода пароле За Краља и Отаџбину је такође  одмах одустао јер се залагао за Републику.
Врло брзо је опет променио став па је ( ако се сећаш ) банзао по белом свету и и тражио нам моралнополитички погодног предстолонаследника кога пронађе у лику Принца Долгоухог ( или тако некако ), који је наводно потомак директно лозе Немањића.
Чак је о нашем трошку одлазио у Шпанију нудећи му српски престо.
Након тога се тај, који никада не мења својеполитичке ставове, поново преобратио у републиканца, да би данас апеловао на нашу свет ( савест ) да га подржимо у његовој ,,хришћанској'' борби.
Шта ли ће тражити сутра, када престане са дијетом ?

juuuu, koja radost...  Smile
Hocemo li ponovo da pravimo balonijadu ili cemo sada nesto drugo???  Smile

бивши лакеј бившег председника није достојан било каквог обележавања

[Edit by Coolrunner: Nemojte slati vise komentara za redom. Koristite opciju Izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte Pravilnik Burek Foruma.]
« Poslednja izmena: 06. Dec 2006, 14:00:25 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
,, Све су жене ( по мало ) вештице  '' - Душко Дугоушко  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Koji ste bre ljudi, vi svi koji se radujete, ovo moram da kazem, pa kud puklo da puklo: Gadite mi se.

Mogu da razumem da se iskreno radujete ako ga osude, pa makar dobio i dozivotnu robiju, ali da iscekujete neciju smrt, slavite sto je na vratima "onog sveta" i da planirate slavlje povodom toga...Pa zapitajte se da li se takvim stavom razlikujete od njega. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
Ja nisam slavio kad je Sloba umro. Bio sam besan, po poslednji put, na njega. Hteo sam da ga osude, pa makar umro prvi dan u zatvoru. Ovako pravda nije zadovoljena.

Isto tako i sa Šešeljem. Jedva čekam da ga osude za sve zločine i da dobije 14 doživotnih robija ako je zaslužio.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Taj stav mogu da razumem, ali prizivanje i radovanje necijoj smrti ne. Nije bitno o kome se radi, ja nisam bio uopste ljubitelj Djindjica, ali sam se taj dan kada sam cuo da je ubijen iskreno odvratno osecao. Prosto, jedan covek je izgubio svoj zivot. Mozda ce zvucati smesno, ali isto mi je bilo zao i Slobe. Pa covek sam, odvajam razmisljanje od ljudskog osecaja. Da su ga osudili ne bi mi bilo zao, ali ipak, zivot je zivot, i ne treba prizeljkivati niciju smrt.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Не веруј жени која лаже

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 13308
Zastava Негде у Србији
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Није битно политичко опредељење, али МОЛИМ ТЕ, немој никада поредити ову двојицу који су првенествено Србима опљачкали све поредити са човеком за чију  смрт су у крајњој линији  одговорна та иста двојица хашких ,,великомученика''
IP sačuvana
social share
,, Све су жене ( по мало ) вештице  '' - Душко Дугоушко  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

***God - Warden Tombs***

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3789
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Mogu i ja sve vas da razumem da je u pitanju neko ko je ucinio nesto dobro za Srbiju!!
Ali, kada neko sa namerom unistava nas kao narod, vodi zemlju svesno sve dublje u blato,ko siri govor mrznje i gura nas sve dublje i dublje...
Zasto da ga zalim, ajde recite mi vi?!
Recite bar jednu dobru stvar koju je on uradio za srpski narod!!!
Ja mislim da ne postoji ali za to postoji 10 000 losih.......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Ja opet kazem da je meni apsolutno svejedno da li je u pitanje Djindjic, Sloba ili Seki, i da ne podnosim tu nekrofilsku ljubav prema ljudima, pa ih branite tamo gde za to nema potrebe. Ja u izvotu nemam idole, ni medju politicarima, ni medju sportistima, naucnicima, muzicarima... Prosto, ne glorifikujem ni jednu osobu, ma sta ona dobro uradila. U krajnjem slucaju, radili su svoj posao i to su sami zeleli.

Nigde nisam rekao da ako je meni nekoga bilo zao (ljudski, ne zato sto sam podrzavalac te politike), da treba i vi da ih zalite.Rekao sam da nije normalno da prizivate i radujete se necijoj (bilo cijoj) smrti. Ako neko umre pa kazes nije mi ga zao zbog toga i toga, ok, ali iscekivati... Smile

P.S. Postoji razlika izmedju toga da ti je nekoga zao, i zaliti ga (u kontekstu sazaljevanja).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 1255
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ljudi, čovek je još živ i tvrdim da mu nije, i nećemu biti ništa tako da mislim da bi bilo pametno da prekinete tu raspravu oko toga kome je i koga žao
mene zbunjuje sledeće-dakle dragi nam šeki, kao i sloba, ne priznaje haški tribunal i to je jedan od razloga za ovaj cirkus . dobro, ali kako onda objašnjavate to da se gospodin dobrovoljno predao sudu koji ne priznaje, i gde sve prisutne i odsutne sudije i tužitelje tera u majčinu i hrani govnima, i to, oh kakve li slučajnosti, par dana pred ubistvo premijera protiv kog je lajao i lajao, po televizijama i kuririma, sa sve tijanićem, ilićem i drugim drugarima sadašnjeg premijera? a? a? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Ljudi, to je njegov izbor. Sam je otisao takoreci (inace bi bio izrucen). Sam je sebe optuzivao. Kako drugacije reci za diplomiranog pravnika, koji nema cuke sa pravom. Imao je sto nacina da im ukaze na greske. Mora da je citao stripove za vreme predavanja.
To sto nema sudjenja godinama, to je zasluga nasih vlasti. Nikada ih nisam cuo da traze, da se optuznice i procesuiraju u nekom razumnom roku.
E sada je isto sam odlucio da protestuje na nacin na koji protestuje. Nece da primi nikoga, vec da daje naloge svojim causima da naprave farisejske face i da kukaju: jooooj nase genijalce gladno. Dole Amerika.
Najgore je sto nas trpa sve u istom kosu.U smislu sto se misli: Eto to su Srbi.
Kojim pravom se to radi?
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
"Šešelj da živi, da ide u sudnicu"

6. decembar 2006. | 10:15 -> 14:36 | Izvor: B92
Beograd, Hag -- U Haškom tribunalu navode da su zabrinuti za život Vojislava Šešelja, lekari da ima razloga za strah od smrtnog ishoda

Posle jučerašnje posete lekarske trojke Vojislavu Šešelju i izjava da je njegov život ugrožen, u Haškom tribunalu kažu da su saglasni sa zabrinutošću lekara za Šešelja. Portparol suda Refik Hodžić kaže da je, za razliku od nekih koji već govore o Šešeljevoj smrti, za Tribunal važno da on ostane živ i da će biti učinjeno sve da njegov život ne bude doveden u pitanje.

Hodžić kaže da su tri od četiri Šešeljeva zahteva, koje je naveo kao razlog za štrajk, ispunjena. Nema zabrane poseta porodice, dokumenta će mu biti dostavljana u pismenoj formi, a ne na kompakt disku, kao ostalim optuženim, a moguće je lako rešenje i pitanja pravnih savetnika.

"Jedino što ostaje je pitanje Šešeljeve odbrane ali za rešenje tog pitanja neophodno je da se on vrati u sudnicu. Sve je u njegovim rukama", izjavio je Hodžić uz podsećanje da je, kada se odlučio za štrajk, Šešelj imao pravo da se brani sam. Portparol suda je potvrdio da će, kada bude procenjeno da je Šešeljev život ugrožen štrajkom glađu, lekari zatvorske bolnice intervenisati.

Izveštaj će biti negativan

Na brifingu za medije, kom nije prisustvovala glavna tužiteljka Tribunala Karla del Ponte, iako je to ranije bilo najavljeno, portparol Tužilaštva Anton Nikiforov je rekao da će u izveštaju koji glavna tužiteljka podnosi Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija, 15. decembra, saradnja Srbije biti ocenjena negativno.

"Ako ne bude nekih značanih promena, a takvih indicija nema, izveštaj će biti negativan", nagovestio je Nikiforov i dodao da postoji napredak u razmeni dokumenata, ali da ključno pitanje ostaje hapšenje begunaca.

Upitan da li mu se čini da je međunarodna zajednica danas više zainteresovana za podršku demokratskim snagama u Srbiji nego za hapšenje Karadžića i Mladića, Nikiforov je rekao da je pritisak međunarodne zajednice na Srbiju neophodan jer su prethodne godine pokazale da dobrovoljne saradnje ne bi bilo.

Tužilaštvo je saopštilo da je na mesto portparola te kancelarije imenovana Olga Kavran, koja je do sada bila na čelu Odeljenja suda za kontakte s javnošću.

"Šešelj u životnoj opasnosti"

Lekar Momčilo Babić izjavio je da Šešelj zbog štrajka glađu ima zdravstvenih problema koji mogu da dovedu do smrtnog ishoda. "On je u lošem zdravstvenom stanju, izgubio je 25 kilograma i nalazi se u jednoj vrsti metaboličkog haosa. Međutim, prisutnog je duha i potpuno je svestan mogućih posledica. Upozorio nas je da mu ne dajemo nikakve savete, vezano za medicinski tretman, pre nego što budu rešena pitanja zbog kojih je započeo ovaj štrajk", kaže Babić za B92.

Francuski lekar Patrik Bario izjavio je novinskoj agenciji AP da je Šešelj svestan, ali veoma slab i da postoji opasnost od srčanog udara, ukoliko nastavi štrajk glađu.

"On je veoma slab i mi smo veoma zabrinuti za njegovo zdravlje", rekao je Bario i dodao da će Šešelj "umreti u sledeće dve nedelje, ako nastavi štrajk".

Podsetimo, nakon sastanka sa predsednikom Tribunala Faustom Pokarom u Hagu, šef Nacionalnog saveta za saradnju sa Hagom Rasim Ljajić izjavio je da je Haški tribunal načelno spreman da dozvoli lečenje Vojislava Šešelja u civilnoj bolnici u Holandiji, van sudskog pritvora.

"Lečenje bi vršili lekari koje sam Šešelj predloži i u koje on ima poverenja. To je ustupak koji u Hagu mogu da učine, imajući u vidu ozbiljnu situaciju u vezi sa Šešeljevim zdravljem", kaže on.

Ljajić je rekao i da će Tribunal po hitnom postupku odlučivati o žalbi na prvostepenu odluku o nametanju branioca Šešelju protiv njegove volje, ali da ni predsednik Suda trenutno ne može prejudicirati kakva će biti odluka.       

U međuvremenu, Vlada Srbije je saopštila da očekuje da će Sudsko veće Haškog tribunala u najkraćem roku doneti odluku da se Vojislavu Šešelju omogući da se sam brani u postupku koji se protiv njega vodi.
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.