Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vojislav Šešelj udaljen iz sudnice i trenutno štrajkuje glađu  (Pročitano 38432 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 52
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Podrzavam Voju !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
I ja ga podržavam, da istraje u štrajku.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 415
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Podržavam njegov pravedni štrajk i neka istraje do kraja... Smile

Mislim da ce uspeti! I ja podrzavam Dr Sekija u njegovoj borbi za pravdu i slobodu u Evropi! Izdrzi do kraja, nemoj razocarati svoje simpatizere, Vojvodo i Care!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple 15
Šešelj u sve gorem stanju!
Tomislav Nikolić: Šešelj je srčani bolesnik, ima visok pritisak i astmu. On odbija i da uzima lekove!

BEOGRAD - Zdravstveno Stanje lidera SRS-a Vojislava Šešelja, koji je pre šest dana stupio u štrajk glađu u pritvoru Haškog tribunala, u toku jučerašnjeg dana znatno se pogoršalo. Zamenik predsednika SRS-a Tomislav Nikolić juče je upozorio na "ozbiljnost situacije".
- Kao što znate, Šešelj je srčani bolesnik, ima visok krvni pritisak i astmu. On odbija da uzima lekove jer želi da im da do znanja da je ozbiljan. Neshvatljivo mi je da se u 21. veku čovek za svoja osnovna prava bori tako što mora da štrajkuje glađu! Kako, pobogu, Srbija i UN to dozvoljavaju?! Poznajem dobro Voju Šešelja i znam da on neće odustati. To me najviše i brine! - ističe Nikolić.
Potpredsednica SRS-a Gordana Pop-Lazić juče je najavila početak potpisivanja peticije u svim gradovima Srbije za podršku Vojislavu Šešelju.
- Šešelj je u stabilnom psihičkom stanju, oslabio je četiri kilograma, ali i dalje odbija medicinsku pomoć, jer je rešen da izdrži do kraja - poručuje Pop-Lazićka.
Predsednik Nacionalnog saveta za saradnju sa Haškim tribunalom Rasim Ljajić rekao je juče u izjavi za Press da će Sudsko veće "po ubrzanoj proceduri" razmotriti zahteve Vojislava Šešelja.
- Sekretar Haškog tribunala Hans Holthaus tvrdi da Šešelj ima stalan medicinski nadzor i da paze na njegovo zdravstveno stanje. Takođe, rečeno mi je da je naš konzul razgovarao sa Šešeljem i da je hteo da ga poseti, ali da je ovaj to odbio - kaže Ljajić.
Sudije Haškog tribunala juče su, inače, odbile žalbu Vojislava Šešelja o imenovanju britanskog advokata Dejvida Hupera kao njegovog branioca u pripravnosti, kao i zahtev da devet država dostave dokumenta Tribunalu koja se odnose na navode u njegovoj optužnici.
(S. M. S.)

Helikopter za poslanika SRS-a

Tomislav Nikolić juče je boravio u Vladi Srbije. Iako su mnogi odmah pomislili da je on u Vladi pokušao da isposluje podršku Šešelju, Nikolić je to demantovao.
- Tražio sam od Koštuničinog šefa kabineta helikopter za teško bolesnog poslanika SRS-a Rodoljuba Gačevića. Što se Šešelja tiče, o tome nismo pričali. Nemam ja šta da pričam ni sa Koštunicom, ni sa Tadićem o tome! Ako se dosad nisu oglasili, ne verujem da će to učiniti. Što se mene tiče, ni ne moraju. Neka im služi na čast! - poručuje Nikolić.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
BlackBerry bold 9000
Šešelj u sve gorem stanju!

- Šešelj je u stabilnom psihičkom stanju, oslabio je četiri kilograma, ali i dalje odbija medicinsku pomoć, jer je rešen da izdrži do kraja - poručuje Pop-Lazićka.

Izvor: Press

A šta je to kraj!
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
VOJISLAVU ŠEŠELJU UGROŽEN ŽIVOT

BEOGRAD - Vojislav Šešelj rizikuje da ozbiljno ugrozi život ukoliko u pritvoru Haškog tribunala istraje u štrajku glađu, upozoravaju lekari! Zdravlje lidera SRS već je narušeno astmom i visokim krvnim pritiskom. Osim što od petka odbija hranu, dodatno opterećenje za njegovo zdravlje je to što odbija i sve lekove koje je dosad uzimao.

- Ne može se tačno predvideti šta će se Šešelju dešavati u zatvorskim okolnostima i nabrojati neki red mogućih komplikacija. Javnost zna da je on veoma uporan i istrajan čovek, i da zato štrajk glađu može po njega da ima veoma teške i trajne posledice kao što je oštećenje vitalnih organa, srca, bubrega, mozga - objašnjava za Kurir specijalista urgentne medicine koji je zamolio da mu ne navodimo ime.

Isti Kurirov izvor navodi da se kao moguća komplikacija kod osoba koje štrajkuju glađu, a imaju astmu, očekuje i jak astmatični napad, koji se veoma teško kontroliše a čak može da ima i fatalan ishod. Lekar kardiolog, koji je takođe zahtevao anonimnost, tvrdi da Šešelj, s već narušenim zdravljem, neće moći dugo da izdrži u svojoj nameri da ne jede, odbija lekove i svaku drugu medicinsku pomoć.

- To što pije vodu neće ga spasti, jer odbija da prima infuziju. Zbog toga će izgubiti tečnost i elektrolite, odnosno soli. Izgubiće, na primer, kalijum, koji je jako važan za rad srca. U toku štrajka glađu povećava se količina lipida (masti i holesterola) u krvi, što takođe napada srce i može iznenada da dovede do infarkta - precizira kardiolog.

Šešelj, tvrde lekari, nema isti start u štrajku kao neko u normalnim životnim uslovima. Njegov organizam je već tri godine pod konstantnim stresom, a kondicija mu je oslabljena zbog života u zatvorenom prostoru.
- Stres je jak okidač za mnoge bolesti koje pogađaju srce. Pošto ima visok krvni pritisak, to znači da su Šešelju oštećeni krvni sudovi. Zbog načetog kardiovaskularnog sistema, on može iznenada, tokom štrajka glađu, ne samo da dobije infarkt, već i moždani udar - dodaje kardiolog.

Prve posledice štrajka glađu su dehidratacija, malaksalost i gubitak svesti.
- Na kraju, Šešelj može biti potpuno iscrpljen i neće moći odgovorno da donosi odluke, pa će ipak na zatražiti lekarsku pomoć, ali tada može da se desi da je već kasno - kažu na kraju lekari.

Izvor: Kurir / (LJ. R.)
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mislim da 4 kg ne predstavlja opasnost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
VOJISLAVU ŠEŠELJU UGROŽEN ŽIVOT

BEOGRAD - Vojislav Šešelj rizikuje da ozbiljno ugrozi život ukoliko u pritvoru Haškog tribunala istraje u štrajku glađu, upozoravaju lekari! Zdravlje lidera SRS već je narušeno astmom i visokim krvnim pritiskom. Osim što od petka odbija hranu, dodatno opterećenje za njegovo zdravlje je to što odbija i sve lekove koje je dosad uzimao.

- Ne može se tačno predvideti šta će se Šešelju dešavati u zatvorskim okolnostima i nabrojati neki red mogućih komplikacija. Javnost zna da je on veoma uporan i istrajan čovek, i da zato štrajk glađu može po njega da ima veoma teške i trajne posledice kao što je oštećenje vitalnih organa, srca, bubrega, mozga - objašnjava za Kurir specijalista urgentne medicine koji je zamolio da mu ne navodimo ime.

Isti Kurirov izvor navodi da se kao moguća komplikacija kod osoba koje štrajkuju glađu, a imaju astmu, očekuje i jak astmatični napad, koji se veoma teško kontroliše a čak može da ima i fatalan ishod. Lekar kardiolog, koji je takođe zahtevao anonimnost, tvrdi da Šešelj, s već narušenim zdravljem, neće moći dugo da izdrži u svojoj nameri da ne jede, odbija lekove i svaku drugu medicinsku pomoć.

- To što pije vodu neće ga spasti, jer odbija da prima infuziju. Zbog toga će izgubiti tečnost i elektrolite, odnosno soli. Izgubiće, na primer, kalijum, koji je jako važan za rad srca. U toku štrajka glađu povećava se količina lipida (masti i holesterola) u krvi, što takođe napada srce i može iznenada da dovede do infarkta - precizira kardiolog.

Šešelj, tvrde lekari, nema isti start u štrajku kao neko u normalnim životnim uslovima. Njegov organizam je već tri godine pod konstantnim stresom, a kondicija mu je oslabljena zbog života u zatvorenom prostoru.
- Stres je jak okidač za mnoge bolesti koje pogađaju srce. Pošto ima visok krvni pritisak, to znači da su Šešelju oštećeni krvni sudovi. Zbog načetog kardiovaskularnog sistema, on može iznenada, tokom štrajka glađu, ne samo da dobije infarkt, već i moždani udar - dodaje kardiolog.

Prve posledice štrajka glađu su dehidratacija, malaksalost i gubitak svesti.
- Na kraju, Šešelj može biti potpuno iscrpljen i neće moći odgovorno da donosi odluke, pa će ipak na zatražiti lekarsku pomoć, ali tada može da se desi da je već kasno - kažu na kraju lekari.

Izvor: Kurir / (LJ. R.)

ma nek zivi jos bar 10 dana, posle ne mora..sto duze zivi, duze se muci Smile
da plati za sve one koji su se zbog njega mucili!
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
zanimljiv text sa b92 bloga

Prazna zarđala kašika

Veljko Popović (14 Novembar, 2006 - 11:21)

Šešelj je sam otišao u Hag. Šešelj je sam izabrao da izigrava siledžiju i u sudnici. Kad je zbog toga kažnjen (tako je to u “kazamatima”), Šešelj je sam prestao da jede.

I sad nama treba da bude žao? 

E, pa ne ide to tako - malo sam nemilosrdna balkanska mačo-muškarčina, malo bijem sam, malo puštam telohranitelja da bije, malo napušavam, malo sprovodim represiju, malo šaljem dobrovoljce, malo ratujem po komšiluku, malo proterujem, a onda kad zagusti - udri po gandijevskim metodama borbe. Kao, “jadan ja, zar me vam nije žao”. 

Nije. 

Moram prizanti da mi do dan danas nije najjasnije zašto je sam otišao u Hag - da li je mislio da ne može da ne pobedi, da li je mislio da će mu dozvoliti izlive primitivizma i prostote pred kamerama, da li je mislio da će moći da sudije poliva vodom, advokatima čupa mikrofone, tužioce napušava, obezbeđenje davi a Karlu pesniči, ili je samo bežao od predstojeće “Sablje” - tek, sam je otišao, bez lisica i sa sve trubama i zastavama.

A kad negde odeš kurčevito sa sve trubama i zastavama, onda ne ide da posle izigravaš žrtvu.

Gandi je praznom kašikom pobedio britansku imperiju. Samo, Gandi nikad nije pretio da će tom kašikom da kolje.

Ja konačno nemam problem sa Šešeljevim istupima. Konačno je slobodan da luduje koliko god želi, da tuče glavom o zid koliko želi, pa i da gladuje koliko želi.

Konačno za svoje postupke plaća svojom, a ne našom ili kožom naših komšija.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 415
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Vojo, ne daj se brale!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.355 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.