Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Водич за СП ''препознај непријатеље, навијај за пријате  (Pročitano 49423 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Да смо имали нормалну власт то се не би ни десило. Наравно ја кривим и део српског народа који је једном таквом режиму дао легитимитет.
Шта је ФСС урадио поводом оне брошуре ? Ништа, као да они сами учествују у томе.

ЕУ има своју цену, тражили сте, сада гледајте и слушајте антисрпске наступе чак и на СП.
То су ваше жабе које ћете морати да гутате.
Mislis da bi se Juzna Afrika uplasila ako bi joj Srbija sa radikalima na vlasti zapretila da ne radi to za Srebrenicu?  Smile

не ради то јужна африка...тамо нису ни чули за факихг сребреницу али ти гарантујем да су чули за руанду Smile
Svuda sam cuo da je Srebrenica najveci masakar u Evropi posle Drugog svetskog rata...Sigurno ne moze biti u svetu,jeste odvratno sto klasifikujem masakre,ali VIjetnam je imao vece zrtve,pa eto i Ruanda...

како може сребреница да буде највећи масакр после другог светског рата кад је геноцид у руанди извршен 1994 године...то је исто после дср и годину дана пре сребренице....а ти што свуда чујеш то је твој проблем...ја не слушам шта неко прича него ме интересују чињенице....а теби ако је одвратно класификовање геноцида онда погледај челнике фифе...њима није тешко да лажу као пси Smile
Procitaj neki put sta neko kaze...Rekao sam u Evropi , ne u Africi,Aziji, ili bilo gde u svetu... Smile

A ni ti ni ja nismo bili tamo kad se to desavala,tako da ne znamo sta se stvarno dogodilo.

какве везе има да ли је у европи или негде друго? хоћеш да кажеш да су европске жртве вредније од афричких?
и да...а ти си био у сребреници? како си преживео? Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Srbija na čelu sa Šešeljom bi bila prva u pljuvanju na daljinu i pišanju uz vetar. Smile
На којем је мјесту у љубљењу у гузицу са Тадићем на челу. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.86
mob
Nokia 

IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
mob
Qtek 小米

Smile

Одоше жути.   Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.86
mob
Nokia 
ISPADANJE Engleske, Francuske i SAD-a sa SP-a u Iranu je dočekano s oduševljenjem.

Tamošnja se reprezentacija nije kvalificirala na svjetsku nogometnu smotru, no, tvrde medijske agencije, puk u Iranu zalijepljen je za TV prijamnike i s pozornošću prati što se zbiva na jugu Afrike.

Manouchehr Mottaki, iranski ministar vanjskih poslova, veli kako su nabrojene eliminirane reprezentacije dobile što su zaslužile nakon niza novih sankcija upućenih njegovoj zemlji.

Riječ je o sankcijama koje su uslijedile zbog nuklearnog programa koji ta zemlja razvija, a za koji zapadnjaci misle kako je namijenjen razvoju atomske bombe, što u Teharanu opovrgavaju.
www.index.hr
-----------------------
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0
mob
Alcatel 
Srbija na čelu sa Šešeljom bi bila prva u pljuvanju na daljinu i pišanju uz vetar. Smile
На којем је мјесту у љубљењу у гузицу са Тадићем на челу. Smile

Pored najbolje volje da razumem , ovo prostačko pitanje, nisam uspeo.
Jeti, pokušaj bar nekada da izraziš svoja osećanja, a da to ima bar neku dozu pristojnosti. Bez obzira koliko ti se Tadić ne dopada, on je predsednik Srbije. Kada vređaš njega vređaš i Srbiju. Nisam siguran, poznajući tvoje dosadašnje razmišljanje da ti to možeš da razumeš. Šta više verovatno ćeš sada pljuvati po meni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1294
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.86
Да смо имали нормалну власт то се не би ни десило. Наравно ја кривим и део српског народа који је једном таквом режиму дао легитимитет.
Шта је ФСС урадио поводом оне брошуре ? Ништа, као да они сами учествују у томе.

ЕУ има своју цену, тражили сте, сада гледајте и слушајте антисрпске наступе чак и на СП.
Mislis da bi se Juzna Afrika uplasila ako bi joj Srbija sa radikalima na vlasti zapretila da ne radi to za Srebrenicu?  Smile

не ради то јужна африка...тамо нису ни чули за факихг сребреницу али ти гарантујем да су чули за руанду Smile
Svuda sam cuo da je Srebrenica najveci masakar u Evropi posle Drugog svetskog rata...Sigurno ne moze biti u svetu,jeste odvratno sto klasifikujem masakre,ali VIjetnam je imao vece zrtve,pa eto i Ruanda...

како може сребреница да буде највећи масакр после другог светског рата кад је геноцид у руанди извршен 1994 године...то је исто после дср и годину дана пре сребренице....а ти што свуда чујеш то је твој проблем...ја не слушам шта неко прича него ме интересују чињенице....а теби ако је одвратно класификовање геноцида онда погледај челнике фифе...њима није тешко да лажу као пси Smile
Procitaj neki put sta neko kaze...Rekao sam u Evropi , ne u Africi,Aziji, ili bilo gde u svetu... Smile

A ni ti ni ja nismo bili tamo kad se to desavala,tako da ne znamo sta se stvarno dogodilo.

какве везе има да ли је у европи или негде друго? хоћеш да кажеш да су европске жртве вредније од афричких?
Ti si covece stvarno ogranicen  Smile
Ili stavi naocare ili nauci da citas vec jednom.Meni nije jasno da ti nikad neces da prihvatis da nisi u pravu.Covek kad nesto nije video,kaze ''u redu,moja greska,bla bla'' , ali ti jok...Jos hoces da me ubedis da sam rekao da sam bio u Srebrenici i da sam rekao da su evropske zrtve bitnije  Smile Stvrano si ''slucaj''  Smile

Sam sebe citiram:
Citat
ovo sam prvo napisao,zatim ovo
Citat
Procitaj neki put sta neko kaze...Rekao sam u Evropi , ne u Africi,Aziji, ili bilo gde u svetu...
jer sam mislio da nisi video lepo...Ovo ''Evropa'' se odnosi da na prvi tekst gde se spominje da je Srebrenica najveci masakar posle 2. rata,ali je izostavljeno ''u Evropi'' , kako se obicno navodi u medijima...
I ne, nema nikakve veze da li su zrtve u Evropi,Americi,Aziji ili bilo gde...Samo konstatacija da je Srebrenica najveci masakr u Evropi,jer si ti rekao da je Ruanda veci, a ja sam samo rekao da obicno kazu ''U Evropi'' , ali da su sada taj deo izostavili...Nista ja tebe nisam napao...

Opet moj citat
Citat
Gde sam ja ovde rekao da sam bio tamo?  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Nemanja.Rodoljubi
Citat
Ваш став о најваљеној геј паради у Београду заказаној за 10.10.2010. године?

RASMC
Citat
Lock!

Rasim je peder!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6

Ili stavi naocare ili nauci da citas vec jednom.Meni nije jasno da ti nikad neces da prihvatis da nisi u pravu.Covek kad nesto nije video,kaze ''u redu,moja greska,bla bla'' , ali ti jok...Jos hoces da me ubedis da sam rekao da sam bio u Srebrenici i da sam rekao da su evropske zrtve bitnije  Smile Stvrano si ''slucaj''  Smile

Sam sebe citiram:
Citat
Citat
Procitaj neki put sta neko kaze...Rekao sam u Evropi , ne u Africi,Aziji, ili bilo gde u svetu...
jer sam mislio da nisi video lepo...Ovo ''Evropa'' se odnosi da na prvi tekst gde se spominje da je Srebrenica najveci masakar posle 2. rata,ali je izostavljeno ''u Evropi'' , kako se obicno navodi u medijima...
I ne, nema nikakve veze da li su zrtve u Evropi,Americi,Aziji ili bilo gde...Samo konstatacija da je Srebrenica najveci masakr u Evropi,jer si ti rekao da je Ruanda veci, a ja sam samo rekao da obicno kazu ''U Evropi'' , ali da su sada taj deo izostavili...Nista ja tebe nisam napao...

Opet moj citat
Citat

Немам ништа за рећи али желим да уђемо у Гинисову књигу рекорда као најдужи пост. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1294
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.86
@Yetyou  Smile
IP sačuvana
social share
Nemanja.Rodoljubi
Citat
Ваш став о најваљеној геј паради у Београду заказаној за 10.10.2010. године?

RASMC
Citat
Lock!

Rasim je peder!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6

Sam sebe citiram:
Citat
Citat

Opet moj citat
Citat

Немам ништа за рећи али желим да уђемо у Гинисову књигу рекорда као најдужи пост. Smile

Zelim i ja .  Smile
IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.