Postovani forumasi, planiram kupovinu tv pa ako moze pomoc oko odabira. Jos bolje ako neko ima iskustva sa nekim od ova dva modela, koji je po Vama kvalitetniji toshiba ili fhilips ?
imali ko kakva iskustva sa toshibom i sharpom dali to valja i koliko kontam da im je problem smart meni i aplikacije ipak je samsung tu nenadmasan ali ovo ostali slika i slicno sta meni treba netflix i gledanje sa harda i igranje sonija,a cene su do jaja toshiba 55 inca 4k smart je 400 evra,a sharp istto to 380 evra de cu bre naci tolki tv za te pare
tako sam i mislio cekace se neki samsung na akciji jest da je sharp 380 evra od 55 inca al jebiga videh i na nekim recenzijama da se nemoze iskljuciti onaj soup opera efekat i slicno sitnice i normalno siromasne aplikacije jebiga puce se malo vise al sta da se radi ne kuuje se svaki mesec nov tv vec jednom godisnje
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.