Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 18:47:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vodic za kupovinu televizora  (Pročitano 198771 puta)
Zvezda u usponu

Svevišnji će ovde imati puno posla

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1214
Zastava Eindhoven
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
Pa ako je tamo 350 eura onda na tu cenu treba dodati  barem jos 30% ( PDV koji je u Madjarskoj 25% i mozda 5% njegovu zaradu  Smile ) znaci nekih 450 eura ..... a kod nas se moze naci do nekih 49.000 din.

Neeeee....350.- je cena u Subotici+brza pošta...i nije F5000,nego F5500...i neki LG 575s,za iste novce...?
Šta savetujete?
Ili LG 3D za 480.-,koji je oko 70.000 kod nas?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4362
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
Samsung Note 3
Preporucite mi tv za moju manju sobu,ne preko 400-500 eura,trebace mi za playstation 4,gledanje filmova preko hdmi... ? da li je bolje uzeti preko oglasa ili kako ? hvala unapred!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4362
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
mob
Samsung Note 3
Kakav je samsung UE32F4000? Nasao sam na nekom popustu za 29990?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 108
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Nokia E71
Kakav je samsung UE32F4000? Nasao sam na nekom popustu za 29990?

Pozdrav,ja imam E4000,i odlican je,pusta sve filmove sa usb,slika odlicna,zvuk takodje,cak mu je i dizajn lep,onako tanak okvir,fino izgleda.e sad koliko vidim ovaj je jos bolji:)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4362
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
mob
Samsung Note 3
uzeo bih UE32F5000 Smiley ,sad videcu kod madjara da kupim
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1214
Zastava Eindhoven
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
uzeo bih UE32F5000 Smiley ,sad videcu kod madjara da kupim
Hoćemo zajedno,podelimo trošak?
Povedeš ženu(ili devojku),ja moram,idemo za Segedin,možemo mojim ili tvojim autom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 108
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Nokia E71
Smiley tamo sam ga i ja kupio,nemas sta da se zeznes,samo se raspitaj po marketima koliko vracaju poreza,nije svugde isto,cini mi se da metro daje najmanje,oko 15%,tako nesto vracaju i u tescu,media markt mislim da daje najvise,inace 27% je max,ali to neces nigde dobiti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1214
Zastava Eindhoven
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
Smiley tamo sam ga i ja kupio,nemas sta da se zeznes,samo se raspitaj po marketima koliko vracaju poreza,nije svugde isto,cini mi se da metro daje najmanje,oko 15%,tako nesto vracaju i u tescu,media markt mislim da daje najvise,inace 27% je max,ali to neces nigde dobiti
Pa 27% im je ceo PDV...Normalno da ne vraćaju ceo iznos,očekujem oko 20% povraćaja,kada izodbijaju već šta.
Da li ti daju odmah na granici,ili moraš da se vratiš u radnju gde si kupio?
Jesi bio u Segedinu ili gde?
Koje radnje da tražim ili je svuda isto?
Kako si prošao na našoj carini-carina se ne plaća na robu iz EU,a porez-naš PDV?Ili si prošvercovao?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 108
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Nokia E71
Pa 27% im je ceo PDV...Normalno da ne vraćaju ceo iznos,očekujem oko 20% povraćaja,kada izodbijaju već šta.
Da li ti daju odmah na granici,ili moraš da se vratiš u radnju gde si kupio?
Jesi bio u Segedinu ili gde?
Koje radnje da tražim ili je svuda isto?
Kako si prošao na našoj carini-carina se ne plaća na robu iz EU,a porez-naš PDV?Ili si prošvercovao?

na granici overis papire i sa tim nazad u prodavnicu,mozes isti dan,a imas 150 dana fore da podignes,u Segedin sam isao,pogledaj kataloge od metroa,tesca,auchan,media markt,sad ce za par dana tamo krenuti snizenja novogodisnja pa izaberes sta ti najvise odgovara,sve radnje su u blizini pa nemoras puno da lutas,a i Segedin je prost grad.placa se carina na sve,mozes da ga prosvercujes na zadnjem sedistu,kutiju spakujes u gepek kod rezervnog tocka,a tv na zadnje sediste preko njega presvlake i pici,ali onda ako te skontaju placas punu carinu na to,ovako ti zaracuna nesto da se pokrijes sa tim povracajem i to je to,opet ispadnes dobar u odnosu na ove nase cene.spremi se na cekanje sa madjarske strane za overu,dave madjari strasno sa tim i u prodavnici na kasi odma trazi racun za AFU(to je pdv) i to ti je to,nije bas otici i kupiti tv,al se isplati.odnos dinar firinta 1 din-0.4 ft,ili ako ti je lakse 1e-295ft
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1214
Zastava Eindhoven
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
Oket,fala.
Kako naplaćuju carinu,kada se na uvoz robe iz EU ne naplaćuje carina?Po kojoj stopi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 18:47:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.