Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 09:17:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vodic za kupovinu televizora  (Pročitano 198561 puta)
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Nokia 
Sto se tice Reklamacija, mogu ti reci da se najcesce kvare, barem kod mene na poslu, FoX, Vivax, VoX isto tako ima reklamacija, ali se oni i najvise kupuju.Toshiba, opet kazem, u odnosu na njih se slabije kupuje.
Pre neki dan mi je bio komercijalista za FOX televizore, ja licno nisam nesto za taj tv ali mi je tip pokazao model koji ce se uskoro naci i kod nas na Tehnici, Smart LED sa DVB/T2 i to po pristupacnoj ceni. E kada smo mu malo napomenuli da se FOX-ovi televizori cesto kvare on mi rece da su sad poceli da u njih ubacuju i delove od Samsunga i pokazao mi slike na telefonu. Smile  Kaze reklamacija ima ali je to nekih do 5% od ukupne prodaje.
Sad, koliko u tome ima istine ja ne bih znao reci mada je cinjenica da se te jeftinije marke prodaju vise jer nam je i kupovna moc slaba. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1823
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Nokia E71
Da,da šta znam videću ako rešim da ga uzmem...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
LG Nexus 5
LG 42 lm620s led 3D, smart tv
Samsung 3D SMART Led 40es6100 
najvise bih voleo da cujem iskustva korisnika ako ih ima ili ljudi koji su videli uzivo sliku na oba tv-a ,jer se ja razmisljam za kupovinu preko net-a , ali je svaka pomoc dobrodosla hvala.

Isti je cenovni rang, s'tim sto bih ja licno samsung uzeo. Jeste da je 5 cm kraca dijagonala, ali je on u klasi sa boljim modelom iz LG-a, lm6700. Nemam ni jedan od ta dva sto zelis da kupis ali sam imao prilike da gledam 3d film na tom samsungu, slika je ekstremno dobra.

Pozdrav, gledao sam neku Toshhibu lcd32" kako su se oni pokazali pošto vidim da su jeftini ima da se nađe za 30000din ?

Nema sta da pitas, uzimaj. Za te pare, takvu marku i takvu rezoluciju ne mozes da nadjes, bar ja nigde nisam video. Ako ima toga jos na lageru, pusti pp, da kupim jedan caletu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1823
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Nokia E71
Ima po nekim prodavnicama nema online, verovatno je to neki stariji model koji se ne proizvodi više ne znam tačno koja je oznaka.Moram da odem da vidim detaljno pa javljam. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
LG Nexus 5
Danas sam coveku povezivao ovu Toshibu: Toshiba 3D LED 40TL963G Full HD

http://eu.consumer.toshiba.eu/en/products/tv/40TL963#productDetailHilights

Tv je trenutno na akciji u komtrejdu, kosta 80k dinara i na poklon se dobija prenosivi HDD od 1 terabajta sa usb 3.0 podrskom. Tv ima AMR 200, 4 hdmi-a, 2 USB-a, wifi, lan, pc in, scart, komponentni i kompozitni ulaz, ambient light sensor.

Istina, nismo imali 3d sadrzaj, kao ni naocare da vidimo kako to radi, ali slika je fenomenalna. Odlicno enkoduje sliku sa USB-a, kao i sa NAS-a. Full HD filmovi koje sam testirao, nisu ni jednom stucnuli. Sve u svemu, simpaticna ponuda.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
40TL963.pdf (2348.69 KB)
« Poslednja izmena: 25. Sep 2012, 03:38:46 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
Crowz, planiram da kupim TV pre nego sto PDV ode na *ebenih 20%, preporuci mi neki dobar (a jeftin Smiley ) od 32 inca tj. 82 dijagonala Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
LG Nexus 5
Sefe, obicno preporucujem lg ili samsung, samo iz razloga sto imam prilike da ih cesto drndam. U zavisnosti od raznoraznih akcija, te marke i te dijagonale su u cenovnom rangu od 38-45 'iljada. Pri tom gledam samo full hd televizore, hd ready nema potrebe da gledas.

Recimo:
samsung LE32D550 - oko 40k dinara;
lg 32LK430 - oko 40-43k din;
Toshiba 32LV933G - oko 39-40;

E sad, hd ready kostaju par hiljada manje, nije toliko izrazena razlika u ceni, tako da je bolje dati 2000 dinara vise, za full hd.

Postoje modeli vox, fox, elin, handspree, thompson, hitachi koji kostaju cak i do 10k dinara manje. Njih ne preporucujem, a verujem da si citao ovde postove caneta mafije. On valja tu robu i kaze da mu na reklamacije cesto dolaze bas te marke, mozda sam neku preskocio, a neku slucajno ubacio ali ispada na kraju kolko para, tolko muzike.

Poredjenja radi, imas fox tv full hd, 32 inca za 33k dinara u winwin-u.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1823
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Nokia E71
Mislim da do 32 inča full hd nije toliko bitan može da bude i hd ready jer je to ne primetno za ljudsko oko.Za velike ekrane je veoma važno da bude full hd to je moje mišljenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
Sefe, obicno preporucujem lg ili samsung, samo iz razloga sto imam prilike da ih cesto drndam. U zavisnosti od raznoraznih akcija, te marke i te dijagonale su u cenovnom rangu od 38-45 'iljada. Pri tom gledam samo full hd televizore, hd ready nema potrebe da gledas.

Recimo:
samsung LE32D550 - oko 40k dinara;
lg 32LK430 - oko 40-43k din;
Toshiba 32LV933G - oko 39-40;

E sad, hd ready kostaju par hiljada manje, nije toliko izrazena razlika u ceni, tako da je bolje dati 2000 dinara vise, za full hd.

Postoje modeli vox, fox, elin, handspree, thompson, hitachi koji kostaju cak i do 10k dinara manje. Njih ne preporucujem, a verujem da si citao ovde postove caneta mafije. On valja tu robu i kaze da mu na reklamacije cesto dolaze bas te marke, mozda sam neku preskocio, a neku slucajno ubacio ali ispada na kraju kolko para, tolko muzike.

Poredjenja radi, imas fox tv full hd, 32 inca za 33k dinara u winwin-u.

Kazi mi, jesi li pratio ima li sad nesto na akciji ili neka sok cena? I da li je stvarno velika razlika kod 32 inca da ne gupujem LCD nego samo LED?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1823
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Nokia E71
Imaš kod ovih švercera što donose iz mađarske mnogo povoljnije nego u radnji.Uzmi Samsung i ne razmišljaj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 09:17:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.128 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.