kolika je vaznost domena ... mislim na extenziju ... u celom SEO procesu ...
npr.
kanta.com kanta.info kanta.rs kanta.edu
ista optimizacija ... sve isto ... ?
pre svega me interesuje ... to sam dosao da pitam pa usput ovo pitao iako ima tema za seo ... al reko posto je vazno xP
kako registrovati .edu domen ... vidim da nigde nema u ponudi ? i da liza edu.rs treba nesto spec ili moze da se registruje ... kad kazem spec mislim da je neka organizacija edukacija blabla ... ili je otvoren domen kao i svaki drugi ...
.edu domen mozes registrovati samo uz prilozenu dokumentaciju tj.da se zaista radi o nekoj obrazovnoj ustanovi jer su .edu domeni samo za to i ne mogu se koristiti u druge svrhe
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm - A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law - A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm - A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law - A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Interesuje me da li neko moze da mi preporuci jeftin host (ne mora da pruza preterano mnogo, jer mi prohtevi nisu veliki) koji podrzava ASP. NET 4. 0.
I jos jedno glupo pitanje. Da li je moguce da host istovremeno podrzava i ASP. NET i PHP? Kao da neke host kompanije nude i tako nesto, pa me interesuje da li je moguce (meni je logicno da Linux orjentisani podrzavaju PHP, a Windows orjentisani ASP).
Skroz su OK cene, lepo radi, kvalitetna podrska...
Napomena: Ja nemam nikakve direktne veze sa Plus hostingom, prosto znam vlasnika, znam ljude koji tamo rade, i koristim i to radi jako lepo... Da ne mislite da je neka reklama.
« Poslednja izmena: 28. Mar 2011, 00:03:23 od Filip93 »