Ovo je u jedno moj prvi post i javljanje na forumu. Što bi naš narod rekao: Muka me naterala! Naime moderator sam na jednom "komšijskom" SMF forumu. Tri hosta smo promenili do sada da ih ne reklamiram sada. . . (ne zaslužuju) Morali smo da selimo forum zbog posete koja je vremenom rasla pa smo morali da menjamo usluge hostinga. Pre par dana smo prebacili bazu i forum na novi "jedan plavi američki" elem tu počinju naše muke. Posle podešavanja nije mogao da radi kako treba, bagovali su nam razni modovi počev od "pretty url-a" i baza je često nedostupna. . . Tehnička podrška nije uspela da nam pomogne nažalost. . . Ovo je screenshot.
"Connection Problems Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later. "
Inače prosečna poseta nam je bila 2000 unikatnih IP adresa dnevno.
Želeo bih da mi putem lične poruke neko preporuči hosting koji može da podrži naše zahteve. (zbog reklamiranja) Vreme za refundiranje sredstava kod ovog hosta nam lagano ističe. . .
Hvala
Rade
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
(16.81 KB, 921x369)
« Poslednja izmena: 11. Feb 2011, 00:15:18 od Goachild303 »
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
kolika je vaznost domena ... mislim na extenziju ... u celom SEO procesu ...
npr.
kanta.com kanta.info kanta.rs kanta.edu
ista optimizacija ... sve isto ... ?
pre svega me interesuje ... to sam dosao da pitam pa usput ovo pitao iako ima tema za seo ... al reko posto je vazno xP
kako registrovati .edu domen ... vidim da nigde nema u ponudi ? i da liza edu.rs treba nesto spec ili moze da se registruje ... kad kazem spec mislim da je neka organizacija edukacija blabla ... ili je otvoren domen kao i svaki drugi ...