Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
htedoh da otvorim novu temu radi preglednosti ... al se onda setih ove .. .
interesuje me koji su potencijalni problemi oko domena koji mogu nastati ... iskustva?
ako se uzme domen kod jedne hosting kuce uvek se moze preusmeriti na druge dns ako nesto ne stima na hostu ... zasto onda sam domen negde kosta recimo 1700 negde 2300 negde i do 3000 ... zasto bi neko uzeo .rs domen kod cri-a a ne negde drugne ... sta time dobija ... ako ce hosting sve jedno koristiti recimo neki ino ili na drugom mestu neki domaci?
Svako ima pravo da cenu formira na osnovu svojih licnih zelja... Oni su obavezni RNIDS-u platiti cenu koju on kosta, a koliko ce biti za krajnjeg kupca na provajderu je da oceni. Kao sto i COM kosta od 6$ pa do 50$ ... Meni licno Cri je prvi izbor jer znam ljude a i imam popust 30-40% pa mi je svejedno... Rade real time, procesiraju kartice... meni dovoljno
Opet, vecina koristi Eunet koji isto ima ok cene i dosta dobro to radi...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
da da naravno ... to je sve ok i nemam problema sa time nego me interesuje da li sa domenima moze nastati neki problem ... kartice, popust sve je to ok al generealno nekom kao meni recimo koga to ne zanima, a pritom bi mu 1000 din skroz bilo ok da ustedi ... da li ima razloga da odaberem skuplji ...
kod hostinga moze da zaskripi milion i jedna stvar i ima razloga za paznju ... sa time poredim ... da li ovde nesto moze da iskrsne da ne radi ili ne?
Ja sam kupovao domene kod "one man" firmi i kod "jakih" provajdera i nikad nisam imao nikakav problem, kad god sam hteo da prebacim domen na drugi hosting, nije bilo problema.. e sad, nije nemoguce da ti neki provajder zakida kada hoces da prebacis domen kod nekog drugog, ali mislim da je to retkost.. ako se ne varam, bilo je slucajeva da neko zakupi domen, a hosting "kompanija" ga uzme kao da je njen, ali mislim da je to daleka proslost..
Sto se tice same registracije, posto cenim da si na to mislio, mislim da neme problema, registrovao kod jednog, drugog ili treceg, ali mozes da imas probleme ako firma ima krs servere a sto se cena tice, neko daje povoljniju cenu domena, ali skuplji hosting, i obrnuto, al to je stvar njihovog poslovanja.
ovde je bila samo prica o domenu tnx ... sto se tice registracije nije problem vec sam registrovao na vise mesta ... i kao sto kazes ne vidim bilo sta ... al reko da proverim dal nesto moze da se desi ... u tom slucaju ovi odgovori mi u potpunosti odgovaraju
Ako mislis da bilo gde mogu da te za nesto zakinu, dovoljno je da procitas ugovore koje imaju na sajtu ili ih pozoves telefonom Svi oni na kraju odgovaraju istoj instituciji i tu nema pteretano mnogo slobodnog prostora