Imam malu dilemu oko sledeceg hosta, izgleda da mi je sudjeno da lutam.
Imao sam kod nekog naseg hosting , mislim da je bio uniweb, oni su bili ok dok nisam imao mesta za upload fajlova. pun hdd. Preso na justhost oni blokirali sajt kazu previse opterecuje server. Drugo odem na monsterhost, njima je smetao prevelik broj fajlova na hostingu. Batalim i njih, odem na godaddy, za sad su ok, ali pocelo je u poslednje vreme cesto da mi sajtovi budu offline ili da rade presporo. Oni kazu da mi nije optimiozvana baza, imam precise konekcija, bla, bla. Kako radi pola dana perfektno a pola ne. Inace se ukupna poseta sajtova ne prelazi 2500 ljudi po danu. Imam oko 15 sajtova tu i sad me zanima koji ja hosting da potrazim a da moze da podrzi to. Da imam do 20 domena na njemu, uglavnom ce biti oko 15, joomla sajtova, smf, i to je to. Sveukupna baza nije veca od 200mb, tj svih sajtova zajedno.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Vec sam se smorio placajuci unaokolo ono sto ne radi. Ako je potrebno vise manjih onda to. Cemu ovo, podrazavamo sve i svasta ali moze samo da imate 40 000 fajlova na hostu :d, ili vas sajt opterecuje nas procesor, dok na drugom hostu to nije problem. Na just hostu je stalno bio offline, br 1h dnevno, previse. Na monsteru je bilo ok, ali vise fajlova. Ja da sam sheo da imam 10 hhostinga kupovobi manje i radilo bi sve. Treba mi neko ko ima slucaj kao ja da ima vise sajtova na jednom hostu.
Vidi, ja sam na x hostova imao po vise sajtova, negde i po 10+ i nikada nije bio problem ako su sajtovi dobro iskodirani... kada to nije bio slucaj, kada nije bilo optimozovano, problem je postojao... as simple as that.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Moze li se ikako sa nekog besplatnog bloga postaviti da imas svoj domain
Npr. ja svoj domain hocu da imam ali mi se ne placa hosting posto ne vidim poentu u tome jer mi je stranica cisti i licni blog na kojem pisem o svemu i svacemu.
Sad me zanima da li postoje neke sanse da postoji samo domain a da se hosting nekako preko servera sklopi.