Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vodic za kupovinu domena i web hostinga  (Pročitano 423728 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Trebalo bi da mozes da biras kako ce ici placanje, ili ako to nije slucaj, pise ti pre nego upises karticu.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

45

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6631
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Apple 4s
i sad pise ovako,npr package information
account plan i sad stavim 12 meseci  i pise 12months(4 dol.per month)

i sad kako da znam dal ce da mi uzme 48 dolara ili 4?
« Poslednja izmena: 22. Jul 2009, 12:24:45 od siki 45 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Pitas na chatu ili mailu... Realno, vecina njih za te manje planove uzima novac unapred jer su troskovi transakcije veci od mesecnih Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

45

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6631
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Apple 4s
oK!hvala!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
Samsung S7220
Već satima pokušavam da nedjen novi hosting za moj sajt.

Našao sam gomilu američkih, kvalitetnih hostova ali je ping ka serverima izmedju 140 i 180 ms. Pokušavam da nađem neki hosting u zemljama regiona, ali ne polazi mi za rukom.

Našao sam jedan mali, fini, brzi hosting: http://www.fatcow.com/ gdje ping ne prelazi 40 ms, ali problem je što nema Cpanel, a ja ga želim.

Potreban mi je hosting za Joomlu, najmanje 2 GB prostora i 50 GB protoka, sa Cpanelom, a da na košta iznad 100 $!  Smile
« Poslednja izmena: 26. Jul 2009, 11:19:32 od vlado85 »
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Ping od 140-180 nije nista narocito... niti ce korisnicima predstavljati problem...

Ako bas insistiras na evropskim hostovima:
http://www.webhosting.info/webhosts/tophosts/Country/DE
http://www.webhosting.info/webhosts/tophosts/Country/AT
http://www.webhosting.info/webhosts/tophosts/Country/HU
http://www.webhosting.info/webhosts/tophosts/Country/CH
...

Pa trazi neki koji dozvoljava placanje iz ino...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
Samsung S7220
Pregledao sam gomilu web stranica i jedino što mi je upalo u oko jeste ovaj Beotelov paket:

http://www.beotel.rs/?strana=59

Ping je fantastičan, ne prelazi 20 ms, a imaju i Cpanel. SF kakvo je tvoje mišljenje? Ove evropske stranice nemaju Cpanel, a vecina ih nema prevod na engleski, ne mogu se snaći uopšte. Hostovao sam dva sajta na neke njemačke servere, ono je bio blagi užas.
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
LG Nexus 4
sta mislite o blue host-u ...
koliko vidim dobro je rangiran ... jedino sto me zanima ... opet je unlimited ali to je sada koliko vidim svuda postalo normalno  Smile ...

i nije mi jasno ... kod njega i kod dreamwebhsota ... imaju samo taj 1 paket? jel to lose? al opet kad uporedim sa ostalima ... to je 80e od prilike za godinu dana ... sto je vise cini mi se nego inace malo ... obicno je oko 50e slicni paketi ?

a pitanje zbog kog sam krenuo da kucam ovaj post ... jel ne predstavlja nikakav problem npr. da iz kuvajta paypal-om platim hosting ... a onda najnormalnije ga koristim ... da svi podaci idu na mene samo da neko drugi znaci plati ? posto nisam siguran kako sve to funkcionise ... u principu i znam i mogu da pogledam ... ali me konkretno to interesuje ... znaci platim dobijem podatke koji mi trebaju ... ja posle radim i vise nije bitno ko je i odakle platio?  Smile

au al sam zapetljao vise ni sam ne znam sta sam napisao Smile ako neko kapira i moze da pomogne nek odgovori sa da i ne i bice dosta Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
@vlado85
Ne mogu da kazem da je ping nebitan, nije tako i svakako ima svoje prednosti kada je mali, ali ne mislim ni da ima potrebe da budes opterecen time... Obzirom na kvalitet veza kod nas, kao i nivo korisnika, oni jedva da ce i osetiti ako ti je ping preko 300, a kamoli 150. Ne potenciraj to, za tebe je nevazno.
A gde ces uzeti hosting, samo je tvoja stvar i tvoja odluka... Mozes da se obradujes u Zimbabveu, ili da se razocaras u komsiluku.

@Fman
Jedini razlog zasto ponekad preporucim Dreamhost u takvim varijantama je zato sto znam da stvarno imaju fenomenalan support i da se trude da vode racuna o korisnicima. Da se ne lazemo, ni jedan takav paket, koji god da je host u pitanju, nije predvidjen da ti stvarno koristis njegove maksimume, pa ni 10% kapaciteta, ali kod Dreamhosta imas neke lepe stvari... backup koji se radi i po vise puta dnevno, odlican panel, odlican ticket support, mogucnost da uvek predjes na neki drugi server ako je taj gde si zagusen i slicno. Nisam siguran koliko to drugi hosting provajderi nude. Na 1000 servera u provajderu, dovoljno je da 5 radi lose da se nakupi gomila losih kritika. Verujem da je procenat ipak daleko veci, mozda 10-20%, ali to i dalje znaci da ako si u 90% ili 80%, nema razloga za brigu.
Ako ti je stvarno stalo do projekta koji radis, uzeces nesto skuplje sto ce imati malo bolje procenta... ako je to nesto ozbiljno icices na mediatemple ili neko slicno mesto gde sigurno nikakvih problema biti nece... ali prosto, za 95% ljudi, takvi hostovi su nemerljivo vise nego sto im treba, i usluga im je dovoljno dobra da oni ni ne vide razliku tj probleme.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
LG Nexus 4
veoma zanimljiv i kvalitetan odgovor Wink hvala  Smile

u tom slucaju mislim da meni odgovara dream ... jer po pitanju prostora mi je i najmanji host svugde dovoljan ... za sada ... ali mislim da ce vec posle mesec dva biti veliki protok ... videcemo ... ovaj mediatemple je mnogo skup za moje potrebe ... a kao sto si rekao to ce mi znaciti na papiru realne razlike za sada videti necu ... sto znaci mislim da cu se odluciti za dream ... a onda ako to sve zazvidi i potrebe bude preci cu na kvalitetnije ...

jedino ostaje pitanje ... da li moze praviti neki problem ako recimo tetka u kuvajtu plati putem paypal-a hosting? u tom slucaju ce se voditi na nju ili kako to ide vec? sve u svemu znaci interesuje me samo da li moze nesto smetati i da li moze njoj nesot smetati tipa da njoj stizu neka obavestenja ili slicno ... posto naravno kad mi da ftp cpanel i ostalo ja mogu da pocnem da radim  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 9.409 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.