Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vodic za kupovinu domena i web hostinga  (Pročitano 423720 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson K750 on Linux
U principu i u toj famoznoj prvoj poruci prilicno jasno pise da je ovako nesto u principu nemoguce...
ma znam da je unlimited nemoguce zato sam i napisao da me ne zanima ta prica nego samo iskustva dal je imao neko... a i oni su lepo napisali da se to unlimited odnosi na normalnu upotrebu i definisali sta je to normalna (smalll bussines....). U sustini nasao sam nekog lika koji bi mi odradio neke popuste pogodnosti itd pa se raspitujem kakvi su....

Sto se svih tih stvari tice sa nenormalno velikim ili unlimited paketima, Dreamhost je ipak najbolja prica... jer em imaju izuzetan support, em su zaista predusretljivi kada covek trazi da premeste hostinge, imaju fenomenalan backup, imaju odvojene mail servere, pa mail nikad nije down... a i sto se affil. price tice, koliko znam, ok su.

dreamhost je malo skuplji od ovih + jos neke stvari se placaju a kod ovih ne.... tako da moram da sve saberem,pa da vidim sta ce da ispadne na kraju...Hvala na preporuci za dreamhost.
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Small business unlimited je zanimljiv koncept, kao autobus dvosed Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Small business unlimited je zanimljiv koncept, kao autobus dvosed Smiley
tu si upravu, btw definicja small businessa je razlicita od zemlje do zemlje...
« Poslednja izmena: 10. Jul 2009, 11:16:27 od tagu »
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Sustina kod svih tih oversellera je da su sanse da ce to raditi ok (Dreamhost je dobar primer jer se oni zaista trude oko toga), ali da sve zavisi od toga ko ce ti biti komsija na serveru... 99% ljudi ne koristi ni 0.5% onoga sto im se nudi, ali ako neko krene, svi su u problemu.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Sustina kod svih tih oversellera je da su sanse da ce to raditi ok (Dreamhost je dobar primer jer se oni zaista trude oko toga), ali da sve zavisi od toga ko ce ti biti komsija na serveru... 99% ljudi ne koristi ni 0.5% onoga sto im se nudi, ali ako neko krene, svi su u problemu.
Because FatCow offers hosting through a shared environment, each site has the ability to impact the performance of thousands of other sites. While our pooled architecture minimizes this risk in comparison to the more common single-server design, we do occasionally experience disruptions that result from customer activity. This is an unusual occurrence, but one which we manage carefully to protect our users from service degradations. Still, we want our customers to understand that there are guidelines in place before they purchase our services.
u principu to i pise....

za 50e sam ranije kupovao obicne pakete (na godinu dana), sad mi se ovo cini primamljivim + dobijam jos neke stvari koje se placaju
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
To je u principu, ako dobro razumem Grid hosting... i to je super, samo grid kosta nemerljivo vise i placa se po ucinku, a ne ovako...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 864
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
mob
Apple IPhone 3GS,
http://www.fatcow.com/legal/legal_unlimited.bml?type=details
ja samo mogu da ti kazem da plan u kome pise unlimited Smiley placam 200$ inace kosta 240 ili 235$ al sam unaprijed platio 2 godine... tako da je nelogicno da dobijes skore sve sto i ja za 4 x manju cijenu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
To je u principu, ako dobro razumem Grid hosting... i to je super, samo grid kosta nemerljivo vise i placa se po ucinku, a ne ovako...

grid hosting ne znam sta je al znam sta je grid computing tako da mogu da zamislim o cemu se radi..... to bi trebala da bude prednost

http://www.fatcow.com/legal/legal_unlimited.bml?type=details
ja samo mogu da ti kazem da plan u kome pise unlimited Smiley placam 200$ inace kosta 240 ili 235$ al sam unaprijed platio 2 godine... tako da je nelogicno da dobijes skore sve sto i ja za 4 x manju cijenu
sto se cene tice lepo sam i napisao ne kupujem kao normal buyer...
i kakva su iskustva sa hostingom?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 864
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
mob
Apple IPhone 3GS,
Ponekad vrlo mali problemi sa bazom a jedno 6-7x brzi je od godaddy, ja sam zadovoljan za namjenu koju sam ga naumio upotpunosti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

45

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6631
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Apple 4s
ja sam samo hteo da pitam,izvinjavam se unapred ako je omasena tema al ja mislim da je ova,kad mi pise sad kad budem hteo da uzmem hosing,i sad npr 4 dolara mesecno i 48 godisnje,el znaci da ce mi cim uplatim skine svih 48 dolara ili ce svakog meseca 4 dolara da uzima,i el to zavisi od hostinga ili ovako?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.