A FFmpeg PHP podrsku na share host, kolko se mozde uzdatu u tu podrsku... jer i na masini koju sam ja koristio za konvertovanje je trebalo dosta vremena ... SF da nisi imao kakvog iskustva sa ovim ?
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Jasta... lemilicu u ruke... Dedicated podrazumeva da je odredjena masina koju odaberes samo tvoja, i da ti na njoj moyes koristiti software koji zelis...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
elem jer imao neko iskustva sa fatcow hostingom? znaci ne zanima me prica reseleri itd sta je bolje sta nije da li postoji unlimited ili ne nego konkretno taj hosting
U principu i u toj famoznoj prvoj poruci prilicno jasno pise da je ovako nesto u principu nemoguce... Imaju ok kritike, ali da bi to imalo tezinu moraju da imaju neki staz... onde pise kao da postoje od 1998, ali ovu i ovakvu pricu furaju mnogo krace... Sto se svih tih stvari tice sa nenormalno velikim ili unlimited paketima, Dreamhost je ipak najbolja prica... jer em imaju izuzetan support, em su zaista predusretljivi kada covek trazi da premeste hostinge, imaju fenomenalan backup, imaju odvojene mail servere, pa mail nikad nije down... a i sto se affil. price tice, koliko znam, ok su.