Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vodic za kupovinu domena i web hostinga  (Pročitano 423916 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 864
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Apple IPhone 3GS,
Da li slucajno postoji tema iskustva sa hosting provajderima ili se ovde postavlja ???
Posto uskoro trebam da postavim vise sajtova iz jedne oblasti na net a nemam potrebu za licnim masinama i serverima ( bar kako stvari stoje ) zanima me kolko je fraza "Bandwidth Unlimited" tacna, i da li ovakivi hostinzi imaju kakve velike limite...
Postoji jos jedna stvar koja me malo nervira a to je  FFmpeg - PHP () posto na neki u samom planu nude ovu opciju ...  dok nekima je ovo zabranjeno a neki provajderi dopustaju iako nije u ponudi ...

Volio bi ako mugu ljudi koji su imali dodira sa ovim da mi daju svoje misljenje i iznesu licna iskustva
Hvala
« Poslednja izmena: 01. Jul 2009, 11:02:10 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
LG Nexus 4
nemam mnogo iskustva ... ali ono sto mogu da ti kazem je da lepo procitas prvi post ove teme ... pise sve i veoma je korisan ... takodje ima bas odgovor na tvoje pitanje sto se tice neceg "neogranicenog" Smiley
uvek postoje neke granice Wink procitaj tekst zanimljiv je Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 864
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Apple IPhone 3GS,
Hvala Fman procito sam postove znam nasta govoris ali stvarno nidje nisam uspio da nadjem da stavljalju neko ogranicenje, doduse za mene nce biti potreban bas tolko veliki protok ali me zanima da li to moze da se da utice da nesto drugo odrezu ...

I da jako bitna stvar mi je vezana za FFmpeg jer nebi radi ove stvari da zkupljujem masinu dodatno potrosim dosta vise novca za stvar koja me ne zanima tolko
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
LG Nexus 4
tesko da ce neko doci sa konkretnim iskustvom to i to sto te zanima ...
jedino kako ti ja mogu pomoci ... mozda za tebe jeste ne ograniceno ... ali je to shared hosting ... vise stvari na 1 masini ... tako da bukvalno neces moci da potrosis ... to je prica na koju svuda nailazim ...

sto se tice toga da li rade odredjene stvari ... mislim da je najbolje da kontaktiras podrsku nekog host-a koji ti se ucini zanimljivim i mislis da je pravi ... morali bi da ti kazu da ili ne na pitanje da li dozvoljavaju nesto ili ne Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 864
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Apple IPhone 3GS,
Znam da je to share host da je na nekoj masini, drugari su mi na .... i rekli su da do sad nisu imali problema i da van toga sto ponekad je malo spor nemajnu dodatnih smetnji ...
e sad na .... imaju i "Streaming Audio/Video" a i isto tako da nijedna skripta ne smije da se izvrsava preko 15 min ....

Ponovo kazem radi se ono stvari koja tolko me ne zanima sa polja zadovoljstva pa sad da se zalazem i ostavljam vrijeme, vec o sajtovima koje ce najvise posjecivati isti ljudi koji mnogo stvari nije bitno .... To je razlog zasto trazim hosting, tj da kad to zavrsim posle me boli uvo ...

U svakom slucaju Fman hvala da zelji i volji da mi pomognes
« Poslednja izmena: 01. Jul 2009, 11:03:02 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Da li slucajno postoji tema iskustva sa hosting provajderima ili se ovde postavlja ?
Ne, niti je u planu tako nesto. Za iskustva postoje sajtovi koji se samo time bave, i tako treba i da ostane.

Citat
Posto uskoro trebam da postavim vise sajtova iz jedne oblasti na net a nemam potrebu za licnim masinama i serverima ( bar kako stvari stoje )
Ako ce ti sajtovi biti iole poseceni, imas.

Citat
zanima me kolko je fraza "Bandwidth Unlimited" tacna
Onoliko koliko je tacna tvrdnja da svinje lete, krave daju cokoladno mleko ili tvrdnja da se zlatnici prave od zlatnih ribica...

Treba ti ili kvalitetan i pouzdan hosting, a to nije jeftino, ili VPS ili dedicated masina...
Posto su sad VPS-ovi jeftini, a ima i jeftinih dedicated masina, to odvara dosta mogucnosti...
Ali svakako te varijante... 100 miliona gigabajta prostora i 200 milijardi terabajta transfera za 6 dolara mesecno ne rade.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 864
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Apple IPhone 3GS,
Pa nije bitna cijena, i netreba sam meni 10TB/100TB nego sam cisto za varijantu Unlimited radi toga da nemoram da vodim racuna kolko je koji korisnik postavio odnoso potrosio... sad kako stvari stoje saj ce zauzimati bez dodatnih materijala oko 1.5 MB i sad sa svim slikama i videima koje oni postave to posajtu ne moze izaci neka velika kolicina podatak ni priblizno TB ka ni protok  ... e sad u zadnje vrijeme skoro svi hostovi imaju pro varijantu plana sa Unlimited tiketima mene zanima da li cu ja ako sad trosim 1TB mjesecno (mada je ovo tesko da ce biti) imati uvijek ovo ... posto uptime recimo sto sam gledo na ovim hostovima 99.98 %

I cijena recimo ovih hostova je oko 200 - 240 USD / Y da li je to za tako nesto uredu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Uptime se proverava na jednoj masini i to sto je uona up ne znaci nista Smiley
To je ok cifra za hosting na godisnjem nivou i za taj novac trebalo bi da se dobije nesto vrlo pristojno.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
LG Nexus 4
sad nesto ukucao cisto bezveze, i naleteh na ovo ... pa mi uopste nije logicno ....

https://www.siteground.com/
prodaju hosting, ne bitno kakav i koliki, plus free domen, i sve to na trogodisnjem planu 6$ a na godisnjem 7$ ...
a samo ... .com domen je koliko vidim 8$ ?
koja je caka? da li vas na neki nacin vezu ili? ukoliko bi neko hteo posle da promeni host sa istim domenom da li bi to mogao normalno da uradi ili?  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Sto bi to bio problem?
Domen je 5-6$ godisnje (na vece kolicine), ovo je 6$ mesecno Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.