Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vodic za kupovinu domena i web hostinga  (Pročitano 424321 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
To znaci da procitas prvu poruku ove teme.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
To znaci da procitas prvu poruku ove teme.

Onda se izvinjavam, tvoj komentar sam razumeo na drugi način.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Hajde da pitam vas koji imaju iskustva:

Dakle planiram da napravim sajt o fudbalu, (najnovije vesti, izvestaje, itd. itd.)
Sajt cu raditi sa Joomlom, a planirano je da dnevno pisemo 15-20 vesti na sajt.

Koliko ce mi biti potrebno disk space/protok?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Mozes i sam da napravis procenu... na osnovu toga sta ce ici na sajt... ako su tekst i slike, to realno nije mnogo...
U principu, na prvi pogled deluje kao da ce ti i 1GB prostora biti dovoljan za vecnost...
A hoce li stvarno, videces kad krenes, i imaces dovoljno vremena da, ako je potrebno, koriguje, dokupis i slicno.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Mozes i sam da napravis procenu... na osnovu toga sta ce ici na sajt... ako su tekst i slike, to realno nije mnogo...
U principu, na prvi pogled deluje kao da ce ti i 1GB prostora biti dovoljan za vecnost...
A hoce li stvarno, videces kad krenes, i imaces dovoljno vremena da, ako je potrebno, koriguje, dokupis i slicno.

Hvala na odgovoru. Pa ja sam planirao da uzmem bar 3 GB prostora i 25 GB traffica, sad jos treba da nadjem pouzdan hosting koji mi nudi ovo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 52
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Neznam da li je ovo pravi topic ali se izvinjam unapred ako sam pogresio

Posto sam odlucio da promenim hosting kompaniju pre par sati sam uzeo server kod druge firme i pre par minuta sam dobio mail da im treba da posaljem kopiju licne karte  i kreditne kartice .Do sada sam promenio par hosting kompanija i nigde nisam imao slicna iskustva pa me zanima ako neko moze da odgovori da li bi trebao da im dostavim trazena dokumenta ,iako mislim da je to u redu sa njihove strane voleo bih da cujem da li je neko imao slicna iskustva.

Ps

Sramota me je sto cu ovo reci nisam dugo bio na forumu  i sad kad sam se ulogovao prijatno me je iznenadio ovaj dizajn ,zaista je sve prelepo odradjeno jedina primedba mi se odnosi na preglednost zapocetih tema ,nekako se neotimam utisku da je preglednost tema bila mnogo bolja u prethodnij verziji ili je to samo nostalgija  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
To je cesta praksa sa stranim firmama, zog profere identiteta... mada realno govoreci to nije nikakva provera...
Ako je u pitanju pouzdana firma, slobodno im to posalji.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
... [obrisano]

Cuo sam da oni imaju dosta dobru ponudu, 1,25 € mesecno, 3 gb webspace, neogranicen protok...

To je 15 € hosting godisnje + 12 € domen godinsnje = 27 evra godisnje. zvuci kao dosta dobra ponuda.
« Poslednja izmena: 30. Mar 2009, 20:38:37 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Imas uputstvo, ono ti omogucava da nadjes nesto sto ce ti vrsiti posao, i izbegnes one pocetnicke greske...

Iako kratka, u tvojoj poruci se vidi da nisi ispostovao ni to sto je receno...
Prvo.. ne postoji neogranicen traffic...
Drugo.. nisi pokusao da potrazis sta ljudi misle o njima... Evo review sajtova: jedan, evo drugi, evo treci.

Imas vodic, iskoristi ga. Donesi odluku i to je to...
Ovde mozemo da resimo neku nesuglasicu, ali necemo pricati o konkretnim ponudama, zato sam to obrisao iz tvoje poruke..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8

Prvo.. ne postoji neogranicen traffic...

Ja sam ih pitao kod "Live help" da li je traffic stvarno neogranicen, oni su odgovororili da jeste, zato sto navodno mogu bez problema to da ponude.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.