Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vodic za kupovinu domena i web hostinga  (Pročitano 424115 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
To nije bilo otvoreno za diskusiju, to je bila konstatacija... ne postoji neogranicen traffic, i oni mogu da kazu sta god hoce, tako nesto ne postoji...
Ogranicen je kapacitetom servera, kapacitetom lokalne mreze, kapacitetom njihovih linkova ka svetu...
Dakle, to je nemoguce, sve i da zele, a to naravno nije slucaj, jer je to preskupa zajebancija.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
To nije bilo otvoreno za diskusiju, to je bila konstatacija... ne postoji neogranicen traffic, i oni mogu da kazu sta god hoce, tako nesto ne postoji...
Ogranicen je kapacitetom servera, kapacitetom lokalne mreze, kapacitetom njihovih linkova ka svetu...
Dakle, to je nemoguce, sve i da zele, a to naravno nije slucaj, jer je to preskupa zajebancija.

Ovo pise na njihovom sajtu:

Our unique set-up gives us the possibility to offer our customers unlimited traffic on their web space. Many of our competitors would say that this is impossible. Nonetheless have we since 2002 delivered this service to our customers. Today we have customers who have more than 25 million hits and more than 1000 GB traffic per month.

However we do not offer the possibility for our customer to have their download-site hosted with us. A download-site is a site, where each single hit generates more than 1 MB of traffic.

Dakle, da im ne verujem??
« Poslednja izmena: 30. Mar 2009, 21:17:06 od meridiansuperliga »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Citat
customers who have more than 25 million hits
Hit je nista...
Citat
more than 1000 GB traffic per month.
Takav trafic jeste veliki, ali je smesno i uporediti ga sa neogranicenim.
Burek ima oko 2000 GB mesecno, a nema velikih fajlova.
Nekoliko domacih sajtova koji imaju download imaju preko 10000 GB mesecno transfera.

Citat
where each single hit generates more than 1 MB of traffic.
Sto na srpskom znaci da ne smes da imas fajlove preko 1 MB, jer ce ti suspendovati sajt.

Sve ti lepo pise...
I u uputstvu i u prvoj poruci...
Samo tri sajta sa komentarima korisnika sam naveo, ima ih mnogo vise...
Ne treba verovati svakoj budali, ali ako se vidi neki obrazac ponasanja, stvar je jasna.

A sad lepo nazad na prvu poruku, pa iz pocetka.
Ili batali i kupi prvu stvar koja ti se ucini dobrom... mozda pogresis, mozda ne...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
A šta mislite o ovom:

Prostor 500 MB
Protok 50 GB
Cpanel
FTP Nalozi - neograničeno
Fantastico
POP3/SMTP Nalozi - neograničeno
Automatski Odgovor
Mailing Liste
Web Mail
MySQL
phpMyAdmin
PHP
Perl
FrontPage ekstenzije
XML
WAP/WML/Wireless
.htaccess Indeksiranje
Web File Manager
SSI
Poddomeni - neograničeno
Parkiranje domena
Zaštita od virusa
Podesive Error strane
Zaštita direktorijuma
Podrška 24/7
Besplatan Setup
Server uptime - oko 98,5 %
Godišnja cena - 2000 dinara (oko 22 evra)
Domen takođe košta 10 evra godišnje

Dakle oko 32 evra godišnje

Šta mislite?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Mislim da i dalje nisi procitao ono sto sam napisao...

Prvo... sve je na srpskom, znaci da gledas domace hostove...

Drugo... Server uptime - oko 98,5 %. To je smesno. To je godisnji downtime od 5-6 dana.

Trece... siguran sam da nisi proverio kako 24/7 podrska radi...

Cena je ok... kao sto rekoh, tvoj novac, tvoja stvar.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Citat
Prvo... sve je na srpskom, znaci da gledas domace hostove...

Jeste sve na srpskom, sajt je na srpskom, ali se serveri nalaze u Velikoj Britaniji

Citat
Drugo... Server uptime - oko 98,5 %. To je smesno. To je godisnji downtime od 5-6 dana.

Receno mi je da imaju veci uptime, dakle skoro nikad nemaju downtime, ali si upravu da je to dosta lose

Citat
Trece... siguran sam da nisi proverio kako 24/7 podrska radi...

Jedan od njih sto drze ove servere (imaju zakupljene servere), je skoro uvek tu, imam ga na kontaktim u msn-u, i sto se tice podrzke, sasvim su u redu
« Poslednja izmena: 05. Apr 2009, 23:26:36 od meridiansuperliga »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Jeste sve na srpskom, sajt je na srpskom, ali se serveri nalaze u Velikoj Britaniji
A to ima... kakve veze?
Kod (gotovo) svih domacih hostova serveri su u Nemackoj, Svajcarskoj, UK, US ili nekoj slicnoj zemlji. To ne znaci da ti hostovi rade.

Citat
Receno mi je da imaju veci uptime, dakle skoro nikad nemaju downtime, ali si upravu da je to dosta lose
Uopste nije bitno sta je receno. Mogu da kazu da imaju 130% uptime. Na sajtu pise ono sto su obavezni da ispune, a to je porazavajuce. Kod vecine, cak i onih losih stranih hostova to je 99.9% i bez problema dobijas besplatan mesec, dva ili godinu ako to prekorace a ti si voljan da se raspravljas.

Citat
Jedan od njih sto drze ove servere (imaju zakupljene servere), je skoro uvek tu, imam ga na kontaktim u msn-u, i sto se tice podrzke, sasvim su u redu
I ti serveri skoro uvek rade. Skoro uvek ne znaci nista. Zamisli da neko proizvodi bombu koja skoro uvek funkcionise kako treba.

To i dalje ne menja cinjenicu da je to tvoj novac - tvoja odluka.
Ne vidim zasto uopste pitas, ako ne postujes elementarna pravila koja se ovde propagiraju.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
Hm, nisam znao da bi moja zamisao (download sajt) mogla da kosta bar 50 evra mesecno. I to sve zbog toga sto se ozbiljni hosting provajderi teze pronalaze. Obicno se naleti na oversellere i o njima se prica. Prostor nije problem, ali jeste protok kojem bih se nadao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Apple iPhone 6s
Pritom, ozbiljni hosting provajderi ne vole da rade sa ilegalnim sadrzajima.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
Ne, ne bi bili ilegalni. Upravo zato i dan danas imam WAP sajt na ruskom free konstruktoru. A za PC ima brdo besplatnog a legalnog sadrzaja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.113 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.