Zelim da kupim hosting do 1000 din, ali da bude onako standardno opremljen... Do sada nikada nisam koristio paid host i nemam nikakvog iskustva, pa zato zelim da se raspitam... Naisao sam na sledeci paket koji mi se svideo i zelim da cujem da li neko od vas ima iskustva sa tim provajderom i kakva su, tj. da li se uopste isplati od njih kupovati ?
Imas nesto takvo na kgb-hosting.com, micro paket ukljucuje 500 MB prostora, 10 GB protoka i kosta 800 + ako hoces .com domen onda je to jos 800. Host ima instaliran cPanel i Fantastico, ne prave ogranicenja sto se tice mejlova,poddomena i sql baza a nalog aktiviraju jako brzo (meni su aktivirali za manje od pola dana).
Onda malo googlas i nadjes 30-50-100 puta bolju ponudu za istu ili malo vecu kolicinu novca kog koje postoje jednake sanse da ce na duze staze raditi kako treba kao i kod vecine domacih providera.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Mislimo da po netu ima dovoljno informacija o tome kako radi...
Koristio sam... moze da radi odlicno, a moze i da mnogo zeza... podrska je odlicna, vrlo su susretljivi i probleme ako ih ima resavaju, ali precesto se desi da ima problema.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Imao sam problem sa stekanjem servera (Internal server error) pa sam poslao poruku podrsci.
Oni su mi odgovorili sledece:
Citat
Pozdrav,
U naselju u kome se nalazimo postoje problemi u elektro mrezi i distribucija izvodi radove sto nam uzasno otezava normalno funkcionisanje.
Sto se tice problema, ovaj mjesec (danas je 06.02) nije bilo resetovanja servera i sl. tako da je trenutni uptime 100% Bilo je korisnika ciji accounti su pravili overload tako da smo te accounte i suspendovali.
Takodje postoji mogucnost da se i na Vasem accountu deasava overload koji se balansira jer niste izasli iz okvira shared hosting accounta.
Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte - truicemo se koliko je u nasoj moci da cim prije reagujemo.
Podebljao sam ovo sto mi nije bas najjasnije pa Vas molim za objasnjenje.
Oni su placeni da odgovaraju, oni treba i da daju objasnjenje...
Iskren da budem ni meni nije jasno Deluje mi prilicno nemoguce da oni imaju takav monitoring da to mogu da utvrde... to jeste moguce, ali mislim da pucaju corke, bar mi tako zvuce
Da, ali ne znam sta da pitam, jer mi nije jasno kakav overload!? To bi valjda trebalo da znaci da neki korisnici guse server, a jedan od njih sam i ja? Inace na tom serveru imam i druge sajtove i kad gusi gusi na svima.
Mozete li mi pojasniti ovo o korisnicima koji su pravili overload. Na koji nacin ste utvrdili ko to cini, na koji nacin to pratite? Takodje sta ste hteli reci ovime: "overload koji se balansira jer niste izasli iz okvira shared hosting accounta."