Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vodic za kupovinu domena i web hostinga  (Pročitano 424369 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
Zelim da kupim hosting do 1000 din, ali da bude onako standardno opremljen... Do sada nikada nisam koristio paid host i nemam nikakvog iskustva, pa zato zelim da se raspitam... Naisao sam na sledeci paket koji mi se svideo i zelim da cujem da li neko od vas ima iskustva sa tim provajderom i kakva su, tj. da li se uopste isplati od njih kupovati ?

http://sezamhosting.com/licni/mikro.php

Imas nesto takvo na kgb-hosting.com, micro paket ukljucuje 500 MB prostora, 10 GB protoka i kosta 800 + ako hoces .com domen onda je to jos 800. Host ima instaliran cPanel i Fantastico, ne prave ogranicenja sto se tice mejlova,poddomena i sql baza a nalog aktiviraju jako brzo (meni su aktivirali za manje od pola dana).
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Onda malo googlas i nadjes 30-50-100 puta bolju ponudu za istu ili malo vecu kolicinu novca kog koje postoje jednake sanse da ce na duze staze raditi kako treba kao i kod vecine domacih providera.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 278
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple iPhone 4
Šta mislite o DreamHost-u  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Mislimo da po netu ima dovoljno informacija o tome kako radi...

Koristio sam... moze da radi odlicno, a moze i da mnogo zeza... podrska je odlicna, vrlo su susretljivi i probleme ako ih ima resavaju, ali precesto se desi da ima problema.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 278
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple iPhone 4
hvala na brzom odgovoru,trenutno taj host koristim,ali definitivno ću ga promenuti Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung S7220
Imao sam problem sa stekanjem servera (Internal server error) pa sam poslao poruku podrsci.

Oni su mi odgovorili sledece:

Citat
Pozdrav,

U naselju u kome se nalazimo postoje problemi u elektro mrezi i distribucija izvodi radove sto nam uzasno otezava normalno funkcionisanje.

Sto se tice problema, ovaj mjesec (danas je 06.02) nije bilo resetovanja servera i sl. tako da je trenutni uptime 100%
Bilo je korisnika ciji accounti su pravili overload tako da smo te accounte i suspendovali.

Takodje postoji mogucnost da se i na Vasem accountu deasava overload koji se balansira jer niste izasli iz okvira shared hosting accounta.

Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte - truicemo se koliko je u nasoj moci da cim prije reagujemo.

Podebljao sam ovo sto mi nije bas najjasnije pa Vas molim za objasnjenje.
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Zasto nas? Smiley

Oni su placeni da odgovaraju, oni treba i da daju objasnjenje...

Iskren da budem ni meni nije jasno Smiley
Deluje mi prilicno nemoguce da oni imaju takav monitoring da to mogu da utvrde... to jeste moguce, ali mislim da pucaju corke, bar mi tako zvuce Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung S7220
Da, ali ne znam sta da pitam, jer mi nije jasno kakav overload!? To bi valjda trebalo da znaci da neki korisnici guse server, a jedan od njih sam i ja? Inace na tom serveru imam i druge sajtove i kad gusi gusi na svima.
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Lepo kazes ovako...

Postovani,

Mozete li mi pojasniti ovo o korisnicima koji su pravili overload.
Na koji nacin ste utvrdili ko to cini, na koji nacin to pratite?
Takodje sta ste hteli reci ovime: "overload koji se balansira jer niste izasli iz okvira shared hosting accounta."

Hvala,

...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung S7220
Hvala SF, mislio sam da neko zna nesto vise o ovome... na kraju i ja mislim da je to suplja.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.