Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vodic za kupovinu domena i web hostinga  (Pročitano 423666 puta)
Clan u razvoju

Burek - dve definicije...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
SonyEricsson K750i
Jel'te,jer razumno terabajt protoka i terabajt mesta za 280 dinzdi?! Smile Strana kompanija...

http://www.globat.com/

Smile
IP sačuvana
social share
"Sposobnost da pricas ne pravi te inteligentnim"- Kvaj Gon Dzin
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Apple iPhone 6s
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 329
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
Imam malo iskustva sa ovim stvarima pa mi je potrebna mala pomoc.Kontaktirao sam nekoliko hosting firmi ali sam najbolje uslove dobio od Oklopa. Samo me zanima da li neko koristi njihove usluge i kako su zadovljni sa njima?Razmisljam o Maxi paketu koji sadrzi 200mb prostora i 40 Gb protoka za 89din. mesecno.Sta mislite?  Smile

P.S. Ovo nije reklama!Hvala unapred!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Apple iPhone 6s
Mislim da mi je bilo dovoljno sto sam video kako spamuju da nikad ne pomislim da koristim njihove usluge...
Uostalom.. zasto uopste pitas... oni se kose sa svim sto sam rekao u prvoj poruci...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 329
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
Mislim da mi je bilo dovoljno sto sam video kako spamuju da nikad ne pomislim da koristim njihove usluge...
Uostalom.. zasto uopste pitas... oni se kose sa svim sto sam rekao u prvoj poruci...

Oni su mi samo ponudili nesto sto drugi nisu a sto i ja sam mogu da uradim samo mi treba malo iskustva.U svakom slucaju ocekivao sam ovakav odgovor.Hvala ti puno!!! Pozz Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Burek - dve definicije...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
SonyEricsson K750i

Znao sam da je prevara,samo nisam znao koja... Smile

Gamebookers1,ja sam novi korisnik njihovih usluga,i mogu reci da sam zadovoljan! Smile
IP sačuvana
social share
"Sposobnost da pricas ne pravi te inteligentnim"- Kvaj Gon Dzin
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
mob
SonyEricsson K750 on Linux
Prevrnuh temu od prve do poslednje strane...jes da preko moba citam i trebalo je dosta al vredelo je.
Nakon epskog izlaganja SFa na pocetku o temi i dobro poznatog stava da sve sto je nase a ima veze sa internetom=lose, sledi zaplet: ispostavi se da je pola pitanja dal je dobar ovaj? dal onaj?jer skup ovaj? i odgovori u stilu ma sve je to djubre.Tako na pola teme imamo 'retarde' , 'ovce za sisanje' itd....Pitanje je jedno a odgovora milion...
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
mob
e jbga opera daje samo 450 znakova mora nova poruka. ...i tako ispostavi se da je svaki drugi srbin na internetu preprodavac domena svako nekoga sisa...uzgred bilo je pitanje 'zasto je burek reg da .co.yu' ja bi postavio pitanje KAKO je to uradjeno?jer nije bilo pravnog lica /jbga svaki srbin je jedno prekrsio zakon malo dete zna da se to radilo na 'foru' u
ostalom to je najmanje bitno.A sta jeste?pa da dobro procitate prvu stranu i utuvite sta..
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
mob
fuking opera ... sta SF kaze i da ako ne znate sta radite unajmite prof
PS. Sto se komentara na temu tice ja cu se drzati mog SBBa ko pijan plota.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Apple iPhone 6s
Ja svaku svoju tvrdnju mogu da potkrepim dokazima bez ikakvih problema...

Necu da imenujem, jer time pravim reklamu, ali stvar je vrlo jasna...
Jedan relativno ozbiljan domaci host proslog meseca imao je pad servera proslog meseca i ljudima su vratili backup star 2 meseca?!
Drugi relativno ozbiljan domaci host reklamnu kampanju zasniva na tome sto tehnicari idu na forum, pa pricaju sami sa sobom sa 3-4 naloga.
Treci relativno ozbiljan domaci host je sve domene svojih klijenata zakupljivao na svoje ime i to godinu dana duze od placenog, pa ih nakon toga ucenjivao.
Cetvri relativno ozbiljan domaci host je imao havariju gde su hardovi crkli a backup u celosti obrisan, pa je restore trajao nekoliko nedelja...
Peti relativno ozbiljan host, ujedno i jedan od najvecih providera, obrisao je kompletnu postu sa jednog servera greskom...
I sl.

Kod nekih je to i stajalo na sajtu, kod nekih je samo islo na mail korisnika...

A tu pricamo samo o onima koji su relativno ozbiljni, ne o hostovima koji imaju sajt mesec dana i 3 klijenta.
Ne kazem da je sve sto je odavde apriori lose, ali kada su hostovi u pitanju, svakome ko procita sta sam rekao, vrlo su jasni razlozi zasto kvalitet i cena ne mogu biti na odgovarajucem nivou.
Ako se pojavi neko ko je zaista konkurentan, bicu prvi koji ce im cestitati, ali bojim se da taj scenario necemo gledati...

Sto se bureka tice, bilo je pravnog lica i dalje ga ima, i posluje jako lepo Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.