Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vodic za kupovinu domena i web hostinga  (Pročitano 423604 puta)
Bez prava na potpis
Zvezda u usponu

Jedini imam privilegiju da u potpisu reklamiram SF

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1595
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6600
hvala Nenade, pokušaću
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Pravo na potpis - uskraceno!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 407
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 6131
Kako da  otmem svoj domen od ljudi od kojih sam ga kupio???

Znaci, kupio sam domen, tamo gde sam kupio i hosting, pogresio sam, ali nije to sad najveci problem, problem je u tome sto j amislim ( ne mislim nego sam siguran ) da nisam ja pravi vlasnik tog domena... Iako u Whois-u mog domena pise da ja jesam vlasnik i moji su podaci, isto tako kako su promenili na mene mogu promeniti na bilo koga... Pa se pitam, kako da iscupam domen? Ili mi je jedini lek da kupim drugi?
IP sačuvana
social share
PHP scripts written by me never has bugs. It just develops random unexpected features.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Apple iPhone 6s
Ukratko, nikako...
U teoriji ti mozes da se peglas sa njima, ali to uglavnom nicemu ne vodi...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 407
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 6131
Mislim, OK, ako je i njihov domen, nije problem, ali ko meni garantuje da ga oni nece prodati kad ga ja razvijem, to mene plasi... To mi stvarno nije potrebno... Onda cu uzeti novi domen, ali ja cu ga kupiti kod GoDaddy-a, mislim, to bi trebalo da me osigura, zar ne?

Ali ne mogu da verujem kako sam se zeznuo, samo zato sto sam verovao da mozda nece da se to desi... I bas se desilo ono sto nisam zeleo.
IP sačuvana
social share
PHP scripts written by me never has bugs. It just develops random unexpected features.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Apple iPhone 6s
Obavezno i ubuduce veruj da nece tebi da se desi... posebno sa devojkama... znam ih par, laka im zemlja..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 407
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 6131
Pa dobro, mislim da se nisam dobro izrazio...

Znaci, istrazivao sam po netu i niko nista nije komentarisao za domen, a hostingom su kao svi prezadovoljni godinama unazd, mislim i ja sam bar za sada, neki su pominjali da su i domene kupovali preko njih... No niko nije spominjao probleme kakav ja imam (mislim svi smo u istom problemu ko god je tamo kupio domen, proverio sam) i te stvari pa sam mislio da je to sve uredu... A kad ono... No dobro, skola se placa, sva sreca, ova moja nije jako skupa... Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Apple iPhone 6s
Ja sam to napisao u ovom tutorijalu.. to sto ti ne slusas i ne razmisljas, samo je tvoja stvar Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Burek - dve definicije...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson K750i
Par pitanja za Fajtera,svemoguceg coveka,sa punim razumom kakva Srbija jeste :flower:

Zakupio sam domen i host kod domaceg (kad sam porcitao ovo,hteo sam da se roknem) provadjera. Realno gledano,ozbiljni su,ali da uzmemo to da su mi procene ovih dana malo u nizem ranku,samo da kazem,posto su moji planovi zaista mali,i ne planiram da radim nesto veliko,sem da promovisem zastitu prirode (Tematika sajta je Cuvari Prirode,i sve ostalo pride. Nadam se da je originalno),uzeo sam hosting od 200MB prostora i 40GB banditaza 80 dinzdi mesecno. Do sad nisu pravili probleme (sto obicno kasnije biva),ali sta ce biti kasnije? :-k Srpski borcu,cije osobine sam naveo gore,odgovori ko Boga te molim! Smile

IP sačuvana
social share
"Sposobnost da pricas ne pravi te inteligentnim"- Kvaj Gon Dzin
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Apple iPhone 6s
To je razumna cena = ne bi trebalo da bude nekih problema, ali ne znaci da ih nece biti...
Problem je jednostavan... imas mnogo sajtova na jednoj masini... cela firma = maks 2-3 masine.. i to za posledicu ima situaciju da jedan sajt pravi probleme svima.. oni ne mogu da utvrde koji a ti ne mozes da trazis premestaj na drugu masinu jer je nema...
Opet.. moze sve biti ok...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Burek - dve definicije...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson K750i
Hvala puno Serbian Fighteru! :flower:
IP sačuvana
social share
"Sposobnost da pricas ne pravi te inteligentnim"- Kvaj Gon Dzin
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 89
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.