Kako da otmem svoj domen od ljudi od kojih sam ga kupio???
Znaci, kupio sam domen, tamo gde sam kupio i hosting, pogresio sam, ali nije to sad najveci problem, problem je u tome sto j amislim ( ne mislim nego sam siguran ) da nisam ja pravi vlasnik tog domena... Iako u Whois-u mog domena pise da ja jesam vlasnik i moji su podaci, isto tako kako su promenili na mene mogu promeniti na bilo koga... Pa se pitam, kako da iscupam domen? Ili mi je jedini lek da kupim drugi?
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Mislim, OK, ako je i njihov domen, nije problem, ali ko meni garantuje da ga oni nece prodati kad ga ja razvijem, to mene plasi... To mi stvarno nije potrebno... Onda cu uzeti novi domen, ali ja cu ga kupiti kod GoDaddy-a, mislim, to bi trebalo da me osigura, zar ne?
Ali ne mogu da verujem kako sam se zeznuo, samo zato sto sam verovao da mozda nece da se to desi... I bas se desilo ono sto nisam zeleo.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Znaci, istrazivao sam po netu i niko nista nije komentarisao za domen, a hostingom su kao svi prezadovoljni godinama unazd, mislim i ja sam bar za sada, neki su pominjali da su i domene kupovali preko njih... No niko nije spominjao probleme kakav ja imam (mislim svi smo u istom problemu ko god je tamo kupio domen, proverio sam) i te stvari pa sam mislio da je to sve uredu... A kad ono... No dobro, skola se placa, sva sreca, ova moja nije jako skupa...
Par pitanja za Fajtera,svemoguceg coveka,sa punim razumom kakva Srbija jeste :flower:
Zakupio sam domen i host kod domaceg (kad sam porcitao ovo,hteo sam da se roknem) provadjera. Realno gledano,ozbiljni su,ali da uzmemo to da su mi procene ovih dana malo u nizem ranku,samo da kazem,posto su moji planovi zaista mali,i ne planiram da radim nesto veliko,sem da promovisem zastitu prirode (Tematika sajta je Cuvari Prirode,i sve ostalo pride. Nadam se da je originalno),uzeo sam hosting od 200MB prostora i 40GB banditaza 80 dinzdi mesecno. Do sad nisu pravili probleme (sto obicno kasnije biva),ali sta ce biti kasnije? :-k Srpski borcu,cije osobine sam naveo gore,odgovori ko Boga te molim!
To je razumna cena = ne bi trebalo da bude nekih problema, ali ne znaci da ih nece biti... Problem je jednostavan... imas mnogo sajtova na jednoj masini... cela firma = maks 2-3 masine.. i to za posledicu ima situaciju da jedan sajt pravi probleme svima.. oni ne mogu da utvrde koji a ti ne mozes da trazis premestaj na drugu masinu jer je nema... Opet.. moze sve biti ok...