Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 107 108 110 111 ... 147
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vodic za kupovinu aparata, objektiva, kamera i druge opreme... (Pitajte ovde)  (Pročitano 559254 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
CANON  SX130IS

Moje pitanje povodom ovog odgovora glasi.. Da li bi za te pare (200e) mogao da kupim samo kameru (dakle ne kamera/digitalac) koja bi imala bolje karakteristike od ovog Canon-a.
Imam jako dobar digitalac, pa mi ne bi bio problem sto ne bi mogao njome da pravim slike, vec samo kvalitetne video zapise..
Hvala i pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Apple 15
Aparat od 120e sigurno ne moze da bude zamena za kameru.. Smiley

Za to moras da se isprsis koju stotinu\hiljadu evra vise... Smiley

Mole se zeke i administratorice da ne pricaju...kojesta  Smile
Elem, nije da se ponavljam..al' sto moj A720IS ima dobre video snimke, to je cudo  Smile

A kod prijatelja sam video snimak sa  SX20IS i pao sam na dooo..dushu.
Dakle, garantujem da ima HD snimak takav da ne biste provalili da je napravljen digitalcem a ne nekom dobrom kamerom. Znam da ne deluje logicno al' tako je ...
Prvome ko kupi SX20IS i ne bude zadovoljan video snimkom, garantujem uput u Lazu ali i  otkup (po ceni polovne robe, naravno)  Smile

Mole se gospoda da ne nipodistavaju misljenje.

Taj Canon je sigurno full frame... i HDMI izlaz... i grip za dodatnu bateriju...  i ima zamenjiv objektiv, zar ne? Smiley

Mislim... ti si sigurno nekada u rukama drzao npr. Canon 5d i znas kako izlgeda snimati sa njim... Smile
« Poslednja izmena: 04. Maj 2011, 00:14:22 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

::Hate is the Mother of Pain::

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 38
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
mob
SonyEricsson k800i
@BG_Highlander
Istina.. zato sam i rekao da meni i prosecan 720p kvalitet radi posao a za to mi ne treba josh koja stotka niti hiljada...

tu sam ja pratim temu, odlozio sam kupovinu na kratko vreme samo da diplomiram pa da se pocastim, svakako vam hvala na pomoci i sve sam primio K' Znanju Smiley))))
tu sam, tema je u FAV Wink))
IP sačuvana
social share
..::Ljudi se vežu za reč, a volovi za rogove::..
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
@BG_Highlander
Istina.. zato sam i rekao da meni i prosecan 720p kvalitet radi posao a za to mi ne treba josh koja stotka niti hiljada...

tu sam ja pratim temu, odlozio sam kupovinu na kratko vreme samo da diplomiram pa da se pocastim, svakako vam hvala na pomoci i sve sam primio K' Znanju Smiley))))
tu sam, tema je u FAV Wink))

Pa dabome  Smile
Svaka cast na diplomi a bice sladje ako proslavis uz neki dobar Canon :0

A Zeki cu ja sad da kazem koju:
Mole se gospoda da ne nipodistavaju misljenje.

Taj Canon je sigurno full frame...

Inace uzasno bitna stvar za lepu, amatersku fotografiju i HD video  Smile
Profi likovi kazu da mu dodatna sirina fotgrafije znaci u odredjenim situacijama (sportski teren, panorama) ali uglavnom - u retkim prilikama.
i HDMI izlaz...
A cemu to sluzi pa jos i ne radi?
Ah da, sluzi u slucaju da prikacis Cam direktno na TV ..ali mi seljaci volimo da prebacimo snimke na komp..tako da je HDMI na kameri totalno nebitan.
i grip za dodatnu bateriju... 
Nema ni grip ni zauske nego je zdrav, prav i svi pixeli su mu na broju..mozda se i razmnoze pa ih bude jos vise  Smile
i ima zamenjiv objektiv, zar ne? Smiley

Sto da menjam kad se ni ovaj nije pokvario  Smile
Inace, mogu da se dodaju poneki objektivi cak i na A720is...  pa ko vol nek se tako igra.
Mislim... ti si sigurno nekada u rukama drzao npr. Canon 5d i znas kako izlgeda snimati sa njim... Smile

I za kraj:

Smile
« Poslednja izmena: 04. Maj 2011, 20:33:43 od BG_Highlander »
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Apple 15
To i dalje nije odgovor na pitanje. Smiley

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Apple iPhone 6s
Jel se ovaj veseljak sali ili stvarno misli da veci senzor nije bitan? Smile
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Jel se ovaj veseljak sali ili stvarno misli da veci senzor nije bitan? Smile
Ne.
Svega toga ne bi bilo da Zeka nije odvalio nesto u stilu "Samo DSRL-ovi prave dobre fotke..". A sta onda rade kompakti? Je l' prave akvarele mozda ? Smile

Kompakti su danas odlicni i tvrdim da vecina korisnika nema potrebu za DSLR-ovima, stavise i da ih dobiju za dz samo bi se mucili sa njima. Ako odluce da se pomuce oko njih i nauce sta treba, dobice jos malo lepse fotke  ali po paprenoj ceni. Tako da DSLR moze da znaci samo nekome ko je opsednut detaljima (kao audiofilii koji daju 150 000e za zvucnike)  ili je profi lik koji od fotografije zivi pa mu svaki detalj igra.

I kao sto rekoh, video sam HD snimak sa kompakta koji me odusevio. Ako DSLR moze jos bolje - super, ali i ono sto sam video je bilo perfektno ( snimci na osuncanoj ulici  i u kuci sa slabim osvetljenjem).

IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Dobra fotka je do autora a ne do opreme, ali je cinjenica da je razlika izmedju kontakta i DSLR-a bas bas ogromna, cak i u slucajevima najskupljeg kompakta i najjeftinijeg DSLR-a (koji su uglavnom tu negde sto se cene tice).

I ne moze da se poredi na nacin na koji ti radis, jer DSLR nije audio oprema od nekoliko hiljada eura, vec nesto sto kosta tek mozda 2-3 puta vise nego sto je to slucaj sa kompaktom... Niko ovde ne prica o Hasselbladu, vec o necemu sto je, ako zaista volis fotografiju, sada veoma pristupacno.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Dobra fotka je do autora a ne do opreme, ali je cinjenica da je razlika izmedju kontakta i DSLR-a bas bas ogromna, cak i u slucajevima najskupljeg kompakta i najjeftinijeg DSLR-a (koji su uglavnom tu negde sto se cene tice).

Pazi, ja danas provaljujem razliku izmedju rada profi fotoaparata i kompakta ali nisam to mogao pre par godina.
I sa jeftinim aparatom fotka  je kristalno jasna a sa nesto malo boljim i boje su realne i iskrivljenje je manje.
Profi fotku ne razlikujem po pitanju jasnoce pa ni boja vec po necemu sto joj skoro daje trecu dimenziju. Nekako je "barsunastija" i dublja.

To je znacajna razlika ali nije ni "bas ogromna" barem ne kolika je razlika u ceni.
Oko 150-200 e za obican kompakt a 1000-1500e za DSLR. Pa nece biti da je bas 10 puta bolji. Wink

To ti isto kao sa Mercedesom i VW. Jestre mecka bolja ali niti leti niti znaci da je VW los

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 7
imaš D70 Nikon za 150€ Smiley, Nikon D90 možeš da uzmeš za manje od 500€ tako da sve to pada u vodu. Tek pri zumu vidiš razliku
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 107 108 110 111 ... 147
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.